Om at savne på forhånd...

Vi er i live… en Sneglebar og en hyggelig tradition

Anna skoldkopper 1

“Skaaaat? Kommer du lige op?” Råber jeg til Bastian, der endnu ikke er stået op.

“Mmmmmmmm” lyder det fra soveværelset

“Ejjjjjiiiiiii, kom lige. Jeg er sgu bange for at Ansen har fået skoldkopper. IGEN!”

Klokken var 6.45 og det var onsdag morgen. Vi havde været koppe fri i lige præcis 6 dage. Bettemåsen herhjemme er overordentligt grundig, og syntes ikke de første 15 var nok. Så nu er hun sgu gået all in! Rundt bud. Bledamen har vel omkring 300-400. I kid you not! Hun har VIRKELIG MANGE!

Og det er altså os´ grunden til at der har været lidt stille på bloggen. Jeg har simpelthen ikke haft 5 min for mig selv. Og nætterne har givet MAX 3 timers (afbrudt) søvn. Men vi er i live. Og Anna er PISSE sej! Bloggen derimod? Den har lidt under det, og det beklager jeg. Mest fordi jeg savner at skrive. Så nu har jeg grebet chancen. I går blev August hentet af mormor lige over middag, direkte fra børneren. Ham og yndlingskusinen skulle op til den årlige tradition hos mormor og bedstefar. En hyggelig tradition der går på at kigge og heppe på Studentervogne. Mine forældre bor lige i nærheden af en rundkørsel der connector to områder. Så der kommer RIGTIG MANGE VOGNE! Og ungerne ELSKER DET! Jeg derimod sidder herhjemme og har lige puttet skoldkoppen i hedebølgen, i skyggen. Og napper herlige 30 min for mig selv og bloggen. Om lidt vil jeg gå ud og nyde det gode vejr og måske klippe hæk?! Som husejer kan man spare fitnessabonnementet væk…

Fordi August er på weekend, havde Bastian og jeg altså en aleneaften med Ansen igår. Og har man haft skoldkoppekids, så ved man at 2. og 3. dagen er værst. I går var 3. dagen….. Men vi klarede det og vi hyggede. Jeg var egentligt blevet inviteret til Blogger fredagsbar af Sneglcille på Blumescph, men da jeg også skal ud i aften, nænnede jeg ikke at lade Bastian i stikken to aftener (og nætter) i streg. Så ca. 19.47 gik jeg ind for at skrive til Sneglcille at jeg desværre ikke ville kunne nå det. Jeg nåede halvvejs igennem min formulering på Facebook, af mit afbud, og ku bare mærke at ALT skreg i mig for at komme ud. Så jeg iklædte mig de allerbedste hundeøjne jeg ejer, og sagde noget ala “Baaaaaastiaaaaan!?!? Hvis nu jeg lige smuttede forbi fredagsbaren, ville det så ikke være okay?? BLINKE BLINKE BLINKE KYSSEMUND???” (det sidste sagde jeg selvfølgelig ikke).

Bastian: “Smut du bare afsted skat, hvis du kan være hjemme omkring midnat ville det være bomben, så kan jeg lige nå ud hvis ikke jeg er faldet i søvn”

Mig: “FEEEEST”

30 minutter tog det og så var krigsmalingen på plads, og jeg var nået ind til Studiestræde for at runde min detox af med (virkeligt) lækre blomsterdrinks og skide sjovt selskab. Hvis man er hurtig kan man stadig følge min aften i min snap historie. Karmamilli that is. Hvor begrebet `Kan det snappes?´, `Kan det kneppes´ kom på banen… Bloggerdamer i plenum er ikke pæne i munden. UNDSKYLD! Jeg har tidligere fået formuleret her på mediet, at jeg er Bridget på Snappen. Det skete igen igår, hvor jeg, efter at have sat søde Sanne af i Valby, var 45 min om at komme hjem til Brønshøj. Og pludseligt befandt mig på Holbækmotorvejen (til jyderne, så er Holbæk IKKE umiddelbart på vejen). Der er uendeligt mange ting jeg er god til. Finde vej, er IKKE én af dem. Og så hjælper det sgu da ikke på det at det står ned i lårfede stråler OG er mørkt. Goddamnit!

Jeg glæder mig som en gal til næste omgang bloggerbar!

Men først skal vi lige have Ansen på benene igen, det er sgu lidt tought at få døgnets 24 timer til at række når ungerne ikke sover. Og det er så synd for hende. Ikke engang snapchats filtre kan fjerne de 400 kopper.

Håber I får en SKØN AFTEN! Jeg kan anbefale at følge mig på snappen i aften…… Just saying!

High fives til alle skoldkopperamte familier derude! HOLD UD!!!!!!!

Klem Mama C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at savne på forhånd...