Salmonella alarm afblæst.... tilgengæld har vi nu 2 af slagsen.

Rejsedagbog d. 20.12.16 -I skyggen af et palmetræ

Kære Rejsedagbog,

Vi er vågnet. I Paradis. Og det er ligeså godt idag, som det føltes igår da vi ankom. Her er varmt og temmeligt fugtigt og vi er noget nær de eneste. Om man forstår det?! Det er i sandhed paradis. En stor grøn græsplæne, beklædt med palmer omkranser de 14 Bali hytter. Her er masser af plads. Søde hunde der løber frit. Et gyngestativ med 3 gynger der gynger skævt. Junglelyde, 35 grader, sødt Thai personale, udsigt til azurblåt hav og mad døgnet rundt. Listen er uudtømmelig.

img_0189

 

Vi er ved at være ovre det værste jetlag. Det føles godt. Og ungerne sover længe. Så længe at jeg vågnede 1 time før dem. Og begav mig ud på jordens korteste løbetur. 1500 m. FÅRK det var varmt.

Morgenmaden på stedet består af en dejlig lille buffet. Med omelet, frisk, saftig og smagfuld ananas og vandmelon. Brød, bacon, ris, noget thai agtigt noget. Yoghurt, cornflakes, juice, te og kaffe.

Vi klager overhovedet ikke.

Vi har tilbragt første halvdel af dagen på stranden. Man skal gå lidt ned ad en bakke for at komme til den. Men, som vi blev enige om, det er faktisk meget betryggende i forholdt til tsunamier, und so. Ikke at vi regner med det nogensinde rammer igen. Men alligevel. Og så går det lige i ballerne.

Stranden er fuldstændig perfekt. Især med børn. Vi var de eneste på den her til formiddag. Den har det dejligste hvide sand. Vandet er varmt, og klart. Man kan stå i vand til knæene og betragte de fineste zebra fisk. Og lidt til venstre er der en bette lagune. En slags børne pool, bare på stranden. Vandet er lavt, og naturligt omgivet af klippestykker, sådan at børn bliver inde, men vand cirkuleres. Og så har den egen sandbred.
Dér. Lige der har Anna siddet hele formiddagen og gravet i sin farverige papegøje dragt. Jeg tror hun nyder det.

img_1210

Frokosten blev til fried Rice og en kold vand. Indtaget på restaurantens nedre terrasse, med udsigt over hav og palmer. Billedet nedenfor er taget lige præcis dér.

dsc_0106

Anna nappede kort tid efter sin lur i skyggen af et palmetræ. I 28 grader. Derfor blev den os noget kort. Og hun vågnede derfor lettere kranky. Tror vi retænker lur konceptet imorgen.

img_0183

Imens banansen holdt siesta, tumlede drengene rundt i poolen.

Klokken er nu 22.30. Jeg sidder på vores veranda og lytter til junglens lyde. De karakteriske cikader og gekko´erne. De har nogle seriøse gekkoer hér. Si´r det bare. Her er dejligt varmt. Inde bag de lukkede glasdører bag mig, ligger begge børn og sover. Fuldstændigt udmattede efter mange timer i vand og sand. Jeg nyder den larmende jungle stilhed. Og min kolde cola. Om lidt vil jeg smutte ud på Luffes badeværelse, børste mine tænder. Sikre at alle dører er sirligt lukkede, så vi ikke får besøg af kæmpe dyr. Og så vil jeg smutte til drømmeland.

Nat herfra.

Fik du læst med fra start?

REJSEDAGBOG D. 18.12.16 -FRA BRØNSHØJ TIL BANGKOK

REJSEDAGBOG d. 19.12.16 -MED BIL OG BÅD TIL PARADIS

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salmonella alarm afblæst.... tilgengæld har vi nu 2 af slagsen.