Blomster eller Snøfler?

Prisuddeling, gæsteblogger, store sager og pakker med slik

prisfest og anna stårMit første awardshow, blev afholdt i går. Jeg var nomineret i kategorien `bedste blog om børn´. Hvilket jeg stadig er helt på rumpen over. Ja, jeg ved godt jeg skylder træstammer. Det glemmer man ikke lige sådan. Jeg lover jeg holder ord. Men i går var jeg altså til Børn i Byens prisfest på intet ringere end Glyptoteket. Med mig under armen havde jeg den smukkeste date, man kan ønske sig. Min August! Hvis ikke jeg havde haft ham med havde jeg aldrig siddet på bobles gulvet lige foran scenen. Jeg havde heller aldrig turde snige mig ud førend sidste pris var uddelt. Det var super hyggeligt, smukke surroundings og der var da underholdning. Men hatten af for de børn der holdt alle 19 priser på deres dertil indrettede nummer. Bobles gulv eller ej. Og så havde jeg heller aldrig oplevet den vilde lyd der kommer når man råber på toiletterne i kælderen. Helt alene var jeg dernede med den bette. For at råbe os igennem 2 toiletbesøg. Vi fejrede rumklangen som den aldrig er blevet fejret før. På vej op ad trappen slog August flygtigt over i trodsaldermode og konstaterede tørt at nu skulle vi op ad den lortetrappe. Og for en gang skyld måtte jeg give barnet ret. Ikke fordi der på nogen måde lugtede af lort. Den var skam mægtig fin og hyggelig og gammel. Men eneste formål den trappe havde. Var at føre én ned til toiletterne. Så er lortetrappe vel på sin plads?

For det så ikke skal være løgn. Så havde søde søde Christina Barré fra Bloggers Delight inviteret mig, Nutidensmor.dk og Lortemor.dk med på Sticks i Istedgade. Den pris som Lortemor, noget så velfortjent, hev med sig hjem. Skulle fejres med cocktails og sushi. Selvom jeg var starstruck det meste af aftenen. Skvattede over ordende. Stillede spørgsmål når folk havde munden fuld af Ebi Hapser (timing er så ikke min stærke side). Så var det faktisk MEGA hyggeligt.

I forvejen er jeg stor fan af begge mor bloggere! Og hvis I ikke allerede har kastet et klik i deres retning. Så lov mig I lige prøver. I vil ikke fortryde. Og de var jo kæmpe meget søde!

Dolly hér var først hjemme lidt i halv ti. Uden nøgler. DOH! Og da hele hytten sov. Og var låst. Måtte jeg snige mig rundt i haven som en anden indbrudstyv i høje hæle og lyse med lommelygte ind ad vinduerne, for at se i hvilket rum Bastian var skvattet om i. Således at jeg kunne banke de rigtige mennesker op (læs Bastian) og undgå at vække de resterende (læs: børnene). Det lykkedes. Og selvom Anna Bandana sov sødeligt. Så var Malkekoen ved at eksplodere, og det gik så udover bettefisens drømmeland. Ikke at jeg tror hun havde det stramt med det.

I dag er planen at jeg skal til kiropraktor med Anna. Er så EVIGT træt (helt bogstaveligt) af at hun er vågen 80 gange om natten og utrøstelig. Som om hun ikke kan finde ro i sin krop. Jeg har læst lidt om emnet. Kloge Helen siger at hvis man har meget aktive og fysisk fremmelige børn. Så er bagsiden af den medajle gerne, at de er PIV urolige om natten. Tak for det. Så jeg giver lige kiropraktorerne i Centrum et skud og krydser fingre. For som I ved virker vores Nespresso stadig ikke (indsæt selv sur og noget træt emoji). Ergo svinder sandsynligheden for overskudsmor, time for time, hvis ikke Bandana lærer at sove.

For hun kravler sgu! JA!! Jeg har slet ikke haft tid til at få smækket bevismateriale op for jer. Mest fordi det har været absurd svært at få hende til at kravle på kommando. Ligeså snart jeg starter kameraet. Sætter hun sig på blerøven og griner. FEDT! Så det arbejder jeg videre på. Og så begyndte hun sørenfisme at rejse sig op ad ting, få timer efter. Den unge dame vil vist frem i verden!

Sejrene vil ingen ende tage. I dag er jeg så mega svine heldig at über seje Camilla fra Camillate.dk har postet et indlæg. Et gæsteindlæg. Som jeg har skrevet! Hun syntes så godt om min stil, at hun for noget tid siden spurgte om ikke jeg ville gæsteblogge! JOW TAK.  Det kan snart ikke tælles på én hånd længere, hvor mange gange jeg har skrevet til hende at jeg havde præstationsangst. Uanset, er det blevet til dette indlæg. Jeg har stadig meget at lære. Men glad og stolt er jeg. For Camilla? Hun er satme sjov. I sku´ ta´ at læse nogle af hendes klip fra `The Sexy Wife´ føljetonen.

Nu vil jeg pakke mig og så nellikkerne sammen. Så Anna Bandana og jeg kan komme på tur, når førstnævnte er retur fra drømmeland. Hér vil jeg anskaffe mig nogle bitte små slikposer, som jeg sirligt vil pakke i de 3 pakker jeg skal sende afsted, til de 3 søde mennesker der har budt på mit babytøj. Og jeg glæder mig! Kan godt være det ikke endte med at være 50. Kan os godt være det ikke endte med flere tusinde kroner. Men lidt har også ret! Så Glæder mig til at sende hvad jeg får, til Kræftens Bekæmpelse.

Bonus info (direkte fra dr.dk sproghjørnet. Et program jeg i øvrigt elsker): Vidste I at ordet pakkenellikker kommer af det latinske ord baccinum, der betyder bækken, beholder eller skål. Det er så blevet til packenelken på tysk med betydningen bagage. Hvordan det er gået til, fortaber sig imidlertid i sproghistoriske tåger. Så stik imod min brug, så betyder det altså ikke at man fylder kufferten med nellikker. Om end det ville kickstarte min julestemning på en vældig raffineret måde.

Må jeres mandag blive fyldt med solskin, plusgrader, kaffe, smil og glade mennesker. Og undskyld det blev lidt langt.

Klem Mama .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster eller Snøfler?