Anmeldelse af Garmin Fenix 5S Sapphire Rose Gold

OPTUR!

Desperat er vel egentligt nok det mest rammende ord. Desperation og magtesløshed. Og jeg taler selvfølgelig om Bananas søvn. Eller mangel på samme.

Men så flyttede vi. Og vi var begge fast besluttede på at nu skulle det fanme være nu.

Vi ville claime vores voksenliv, kæresteliv, aftener og nætter tilbage!

Så jeg googlede med livet som indsats, og lod mine vener fyldes med inspiration på Pinterest.

Missionen gik på at skabe det hyggeligste og mest behagelige soverum til barnet. Med mulighed for lave temperaturer om natten. Et min. af sollys om morgenen, en god madras, en hyggelig seng, og en soveretning der ifølge Feng Shui skulle sikre dyb og tung søvn! (vi valgte nordretningen der, eftersigende, skulle virke på den sovende som en bjørn der går i hi).

Og jeg tror sgu vi har nailet den! (JA jeg ved jeg har sagt det 800 gange før, det er den skide JA-hat jeg er stuck med).

Vi har nu sovet i huset i godt 17 dage. Og ud af de 17 har barnet sovet igennem i egen seng UDEN at vågne de 12. DET ER ALDRIG SKET FØR! Og det føles som den vildeste optur! I går ramte vi sågar klimaks. Jeg ville prøve at putte begge børn alene. Jeg løste godnathistorie for dem i den stores seng. Myssede den store godnat. Hapsede lillepigen i mine arme, lod hende vælge en håndfuld bøger, puttede hende under dynen og sagde godnat!

Og så SOV HUN SGU! Ikke et pip. IKKE GRÅD! Ingenting!

Vi er målløse og virkelig lettede og nyder at det er lykkedes. Om end bare denne ene gang. For så må det betyde at der os kan komme flere i fremtiden!

Det er tirsdag! Jeg skal løbe DHL i aften, og jeg har OPTUR over at mine børn var så nemme at putte i nat. Jaja who cares, at jeg måtte ligge sammen med hende fra kl 2.00. Men det gør jeg gerne. Rom blev jo, som bekendt, ikke drukket på én dag. Ej heller bygget.

Ps. Kryds lige fingre for mig. Jeg vil SÅ… gerne løbe DHL´en i aften på 27-et eller andet! Følg mig evt. på instastory, hvis I, som mig, er spændte som en 6 årig juleaften, på om jeg kan klare det.

EPILOG

Jeg nåede aldrig at udgive ovenstående, førend jeg løb de berømte 5k. I har derfor muligvis allerede hørt det i nyhederne eller set det på Times Square. Hvis ikke så har jeg selvfølgelig videodokumenteret det, OG taget et screendump af egen video! #yesithappened!👏💪

img_0389

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Anna

  Tusinde tak for fif. Carl Augusts soveretning er hermed det første, der skal rettes i morgen. Man har vel lov at håbe😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh så lidt. Mon du har ændret den? Mon det gav noget som helst? Bare lidt!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Optur er noget af det bedste i verden! Jeg selv er ret stor optursfan.
  Og så har jeg også ret meget optur over din blog😉

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   GUUUD HVOR ER DU SØD!!! OG JEG HAR DA MEGA OPTUR OVER DIN KOMMENTAR! Den gemmer jeg et særligt sted:-) TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det bare dejligt at høre, at Anna sover bedre! Jeg håber så meget for jeg, at det holder ved. Det er da så meget ved at være på.tide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det gør vi også!!!!! Jeg krydser ALT jeg ejer!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Garmin Fenix 5S Sapphire Rose Gold