Har du råbt af dit barn i dag? Måske dette tip er til dig så?

Om at savne på forhånd…

DSC_0272

Om 16 dage rejser jeg væk fra mine børn! I en uge. En hel uge! Jeg har ikke turdet skrive det på bloggen. Hvorfor? Jeg tror jeg har været hamrende bange for at nogen skulle tænke jeg var en dårlig mor. Man kan da ikke rejse væk fra sine børn i en hel uge?!?!?

Og ved I hvad? Jeg er nok den der er hårdest ved mig selv. Hver dag tænker jeg på om jeg mon kan skype med dem, eller om de vil blive kede af det. Hver dag får jeg en klump i maven over ikke at skulle kramme dem og snuse til dem i en hel uge. Hver dag savner jeg dem på forhånd!

Men ved I hvad jeg også ved (og trøster mig ved)? De er sammen med deres far hele ugen. Deres far der elsker dem ligeså højt som jeg. Og huset kommer til at rode, som det aldrig har rodet før, og August vil blive sendt i børnehave med pletter på trøjen, som i øvrigt ikke matcher bukserne (ikke pletterne vel!? Trøjen!). Det er lige meget. For det er et tegn på, at de har hygget sig og har haft fokus på at være sammen (og at Bastian er et rodehoved).

Mig selv? Når jeg først er afsted, kommer jeg til at have så RYGENDE travlt, at jeg ikke har tid til at tænke på noget som helst. Så i virkeligheden tror jeg, at det er de næste 16 dage der bliver de værste. Og så glæder jeg mig helt USIGELIGT til jeg lander i Københavns Lufthavn d. 15.7. For så ser jeg hele min klan igen, velvidende om at vi har 3 ugers sommerferie forude, SAMMEN! Dét føles godt!

Bare lidt onsdags tanker fra mig.

Klem Mama C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

6 kommentarer

 • Pernille

  Jeg er å uheldig at have et arbejde, hvor jeg skal rejse rigtig ofte. Den første gang jeg skulle afsted efter barsel panikkede jeg lidt, men så snart det hårde farvel var overstået gik tiden faktisk enormt hurtigt. Både det at man ved far er sammen med dem, men også lige at vær lidt alene er slet ikke så dårligt.
  Min søn virker præcis lige så glad når jeg kommer hjem, som før jeg tager afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH SØDE PERNILLE!!! TAK FOR DIN KOMMENTAR! Den vil jeg hive frem og læse fredag morgen tidlig når jeg stikker til lufthavnen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg var i april 1 uge væk fra mine børn på hhv 3 & 5 år. Jeg har ALDRIG undværet dem mere end 1 døgn og jeg er mor med stort M ❤️

  Men da chancen for at komme til NYC opstod, så kunne jeg ikke sige nej & jeg savnede seriøst mine børn på forhånd og græd ved tanken om at skulle undvære dem. Tudede (ej, vrælede!) da jeg tog afsked med dem… Iført solbriller så børnene ikke så mine tårer og ved du hvad, savnet var langt mindre end jeg havde troet. Kun omkring sovetid kunne jeg for alvor mærke det, men jeg formåede at skubbe det væk og nød virkelig turen.

  Jeg håber du er i stand til det samme 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh Katrine, TAK TAK TAK. Af hjertet TAK for din kommentar. På en eller anden måde, enormt rart at høre at andre har gjort det før mig. Jeg skal afsted kl 4 om morgenen, og jeg VED at jeg kommer til at KAMP tude i taxaen til lufthavnen…. Åh gud! KAn næsten ikke tænke på det! Men håber jeg er i stand til at være som dig. For børnene? De kommer til at have en fest med deres far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville også synes der var svært, men som så meget andet så er det jo tit tanken som er værre end virkeligheden. Her er far også fantastisk.

  God arbejdsrejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg tror uden tvivl at det er mig der får det hårdest. Og jeg ved at tanken er værst! Jeg magter næsten ikke at tænke på, at det allerede er fredag morgen… YAIKS!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du råbt af dit barn i dag? Måske dette tip er til dig så?