TIP op til 50% på REGNTØJ t.o.m 16.2 kl. 9 og noget om feberdage i Brønshøj

Om at tage en chips (?) for holdet

KIMS

Sponsoreret af sødeste Kims Chips, eller var det Jørgens? Og er han begyndt at sælge stoffer?

Jeg kører nu på 5 døgn uden sukker. Jeg er kun faldet i én gang. Søndag aften. Alle var puttet, også Bastian. Jeg var alene. For første gang siden natten til fredag. Det føltes himmelsk. Jeg havde været noget af en overkvinde (syntes jeg selv). Så jeg spiste is. En STOR dyb tallerken med IS! Jeg spiser aldrig is. Det gjorde jeg i søndags og det smagte guddommeligt! Men jeg skulle jo slet ikke have is. Jeg skulle have chips. Allerede torsdag, da jeg indgik nul-sukker-aftalen, vidste jeg at jeg ville få behov for at falde i. Så jeg købte chips. 2 poser! Ostepops (hvad ellers!?!) og en for mig ny variant. Jørgens favoritter. Men da tiden var inde. Havde Bastian ædt det hele. Havde jeg dog bare købt dem om søndagen istedet, så havde han været så tilpas ramt af Man Flu at han ikke havde rørt dem med en ildtang.

Det er jo det chips kan. Og min mand (nej mor, stadig ikke gift). Har man først spist én (chip altså), så bliver man nødt til at fortsætte til posen er tom. Jeg vil gå så vidt som at kalde det narkotika i allersundeste form.

Ikke nok med at jeg nu ikke havde chips, og istedet måtte spise is, så var det også meningen at poserne skulle fotograferes INDEN de blev spist #lifeofablogger. Til netop dette indlæg.

Igår aftes forklarede jeg Bastian den noget træls situation. Og Gentleman som han er, siger han. “Det gør ikke noget skat, jeg skal nok tage én (til?) for holdet og blive ved børnene, imens du ræser i Netto og køber et nyt læs!”.

Generøst skat! Tak.

Men altså den er god nok. Kims er på gaden med en ny reklame føljeton. Hvor Jørgen er begyndt at sælge stoffer!?!?! Men jeg må give ham ret (både Jørgen og Bastian). De chips er kinda addictive. Men hvorfor sælger Jørgen narko? Og hvem er hans onde bagmænd?

Følg med i videoen om opklaringen hér:

 

Hav en fremragende tirsdag.

Klem MamaC(hips dont lie) AHAHAHA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP op til 50% på REGNTØJ t.o.m 16.2 kl. 9 og noget om feberdage i Brønshøj