En date, en kungfumester og en KLASSE bemærkning fra min to-årige datter

Og sommerferien går til….

For første gang, siden jeg selv gik i folkeskole, skal vi holde os indenfor skole-ferie-rammerne. Vores førstefødte og store dreng, fylder 6 (SEKS?!?!?!) år til juli. Og 6 år er lig med skolestart.

Så d. 13 august starter han i skole med alle børnehavekammeraterne på Hareskov lokale Skole. Og behøves jeg sige? Nogen glæder sig. Meget. Her til aften har han startet en mindre produktion af græskar perleplader (?), som han vil dele ud i klassen #cute. Efter sommerferien. Han er i goooood tid.

Så vi holder sommerferie dér hvor priserne peaker og alle andre rejser til de varme lande.

Oprindeligt havde vi taget en beslutning om at denne skulle foregå i Danmark. Vi ville lave en tour d´ Dänemark og få besøgt steder som Rømø og Bornholm. Vi var helt alignet på idéen. Og det var det par (med børn) vi skal rejse med, også.

Lige indtil der fredag eftermiddag tikkede en sms ind fra min veninde.

“RING det er urgent! Jeg tror jeg har fundet det perfekte spot til os!”

Og pludseligt sad vi under x-factor og tømte Internettet for info om Toscana og Costa Blanca. Lørdag morgen besluttede vi os.

Et rustik, smukt hus i Calpe på den spanske østkyst. Med udsigt over bjerge, havet, og olivenlunde. Det har egen pool, masser af værelser til de to små familier. Og flere terrasser man kan sole på.

Og lørdag aften havde vi booket huset. Og søndag aften havde vi bestilt flybilletterne.

Der røg den Danmarksferie. Men det går nok.

Jeg er så himmelhenrykt over vores hurtige, men helt rigtige beslutning. Og jeg glæder mig åndssvagt meget. Omend der stadig er næsten et halvt år til.

Jeg ELSKER at vi skal bo autentisk, og jeg ELSKER (med glimmer på) at vi selv kan lave mad. For jeg har jo denne vidunderlige kæreste der kunne holde hele sin sommerferie (og alle andre af slagsen) i et køkken. Han har fået ticks og trækninger i panden, de få gange vi har kastet os ud i all-inclusive. Så hvor smart det end er, bliver det nok aldrig os. Vi vil hellere køre Europa tynd i en bil,  bo i eget hus, og  lave maden selv. Sådan er vi så forskellige.

Billedet herunder fandt jeg, iøvrigt, på denne side  da jeg søgte på Calp, Spain, hvor man kan hente billeder til fri afbenyttelse (blot et tip, jeg bruger det selv -også- i arbejdsregi, der er ALT på det site). Men prøv lige at tjekke en sej bygning? Den har jeg sat mig for at finde når vi skal derned til sommer.

Er jeg iøvrigt den eneste der ikke kan sige ordet `SOMMER´, uden at begynde at synge som Olaf inde i hovedet!?

Det var alt for nu. Jeg vil æde lidt matadormix som jeg præcis har sendt Bastian i Rema efter. Og så vil jeg se at få sendt invitationerne til Banansen fødselsdag d. 18 marts ud. De er lavet, men da jeg ledte efter et billede af hende, samt fødselstidspunktet. Faldt jeg over mit rørende og ret sjove indlæg om den dag hun kom til verden på 2,5 time. Og jeg fór vild på p-pladserne under Herlev Hospital fordi jeg ikke kunne se ud af øjnene for bare tårer. Læs det hér hvis I lyster.

sommerferie

ps. jeg endte med at bruge dette billede af Banansen i invitationen (sjit hun er lille):

dsc_0880

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Vi har holdt ferie i Calpe engang. Næsten nede ved vandet ligger der en indisk restaurant, de er super god. Ser ikke ud af meget, men man får lækker indisk mad.
  Oppe i den gamle bydel ligger også en rigtig god restaurant, hvor man kan bestille en masse småretter (ikke tapas). Den har et blåt skilt.. og man kan gå ind fra én side, ned ad en trappe og ud på den anden side. Det var klart dér, vi fik det bedste mad i Calpe (ligger tæt på et torv op ad bymuren). Håber I får en god ferie derned

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   UUUUH TUSIND TAK FOR TIP! Det gemmer vi lige et særligt sted til sommeren kommer!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En date, en kungfumester og en KLASSE bemærkning fra min to-årige datter