Hvad tror du man kan i år 2030? Her er mine 15 bud...

Mors ønsker til en 2-årig

mors-oensker

Indlægget indeholder affiliate.

I næste måned bliver min yngste 2 år. 2 hele år! Så jeg begynder så småt at forberede en ønskeseddel til (for) hende. Som serviceinfo, kan jeg bidrage med at hun er pjattet med dukker, bamser, bøger, ting med hjul på, og tegnegrej. Det har jeg forsøgt at ramme (og så slet ikke:-)). Idag har jeg nemlig fokus på morens pastelfarvede ønsker. I næste uge kommer mit bud på ønskeseddelen hvis Anna selv kunne trawle nettet. Stay tuned.

 1. PLAY & GO opbevaringspose. Købes HER. For 349,95
 2. BARRUTOYS dukkelift. Købes HER. Sat ned fra 199,95 til 139,97
 3. DJECO LANTERNE, papirklip i skoven. Købes HER. For 109,95
 4. JELLYCAT kanin stor 67cm. Købes HER. For 869,95
 5. SMALLSTUFF dukkeseng. Købes HER. For 349,95
 6. FERM LIVING forklæde. Købes HER. For 199,95
 7. LYSKÆDE m. 20 kugler i farven Lamu. Købes HER. For 269,95
 8. A little lovely Company lysboks. Købes HER. For 319,95

Håber det kunne bruges. I er velkomne til at se 20 gode ønsker jeg lavede til Anna da hun fyldte 1 år. Eller den humoristiske ønskeseddel, som den ville se ud hvis baby selv havde lavet den.

Hav en dejlig aften. Klem fra min bløde kontorstol i Andedammen. Hvor jeg idag har råhygget med smukke og gravide Cecilie.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

 • Tina M

  Min søn fylder hele to år om 14 dage, og han ønsker sig fx også en kridttavle fra Creativecave.dk. De ser så smarte ud!! Og han er tosset med biler, så den skal naturligvis være udformet som en bil :o) Anyway, bare et tip. Den er godt nok sort, men er sikker på at den vil passe fint ind med de fine pastel farver :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad tror du man kan i år 2030? Her er mine 15 bud...