Er I gået igang med pakkekalenderen? Se hvad vi gør!

Har mit barn mælkeallergi?

4d930da4-737b-4672-8968-02f4da80fee3

Med den unge dame, er det straks en anden historie. Det er blevet bedre. Jow jooow. Jeg vugger hende ikke længere i armene for at få hende til at falde omkuld. Men hun vågner stadig om natten. Flere gange. Og er utroligt ked af.

Et par gange eller tre har jeg jinxet det her på domænet, for nu troede jeg, at NU var nødden knækket. Og HVER gang er det røget tilbage i gammel rutine.

Så var det at jeg tilfældigt talte med en hamrende sød gammel kollega fra Microsoft. Hun og familien bor i Sverige, og der er de åbenbart lysår foran Danmark når det kommer til allergi for mælkeprotein.

Så hun begyndte at spørge mig lidt ud:

Har hun børneeksem?”

“Ja”

“Og hun sover uroligt om natten?”

“Ja”

“Er hun ellers sådan lidt mut/indelukket/utilpas?”

“Njaar det synes jeg ikke”

“Har hun ondt i maven?”

“Hmmm pas, det er svært at vide når de ikke har sprog.”

Den samtale fandt sted i maj måned.

For en måned siden fik Anna udvidet ordforrådet. Og begyndte nu at sætte ord på hvad der gjorde ondt om natten.

“Mig ondt i maven!”

Selv om dagen kunne hun random gå rundt, være i strålende humør. Og alligevel med jævne mellemrum, tage sig til den lille mave. Bøje sig lidt sammen og sige “Mig ondt i maven!”.

Så jeg stirrede på Bastian, og vi tog en rask beslutning om at fjerne AL mælkeprotein fra hendes kost i 3 uger. Herefter ville vi introducere det igen. Og på den vis finde ud af om vi kunne mærke forskel.

Hvorfor ikke bare få hende testet ved lægen?

Det kan man ikke når de er så små.

I morgen er det lørdag, og det er sidste dag med mælkeprotein fri periode. Så fra søndag får hun det igen. Fredag i næste uge har vi en tid hos lægen hvor jeg skal berette om forløbet og om virkningen. HVIS det viser sig at hun reagerer på mælken i næste uge, så får vi forhåbentligt en lægeerklæring.

Vi er meget spændte.

Hvilken forskel jeg har mærket nu?

  • Søvnen er nogenlunde det samme. Bortset fra at hun ikke græder og brokker sig over ondt i maven. Men hun er stadig urolig. Med opvågninger og svær at putte.
  • Normalt er hendes hænder og albuehaser mega tørre. De er blevet helt bløde. Al den tørre hud er væk.

Det er indtil videre vores erfaringer.

Er der nogen af jer der har prøvet det samme? Eller kan give gode råd? Vi er jo noget nær desperate med den søvn, og hendes velmående.

God fredag aften hvor jeg skal ind og male væggen i soveværelset mørkegrå. Følg med på Instastory….

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er I gået igang med pakkekalenderen? Se hvad vi gør!