Når livet er en boullionterning (og trænger til en drink)

#nærmestlykkelig

553a3293-7efc-4dda-8ba1-a6d290447e07Jeg kan ikke erindre hvornår jeg sidst har siddet sådan hér. Komplet ro omkring mig, kun lyden af meditations musikken fra Sonos. Midt i en solstråle. Huset er nyrengjort (det sørgede vores nye rengøringshjælp for igår), og jeg er i bund med vasketøjet. Tulle sover lur udenfor (det er hun ellers holdt op med, men en 6 km gåtur, frisørvisit og jordens største fastelavnsboller, tog pusten fra hende). Min store dreng har været til krible krable fødselsdag i Zoo og Bastian er i lufthavnen for at hente sin bror.

Jeg er i zen.

Jeg har sågar hentet en bog!

Men inden jeg åbner den. Ville jeg blot fortælle jer. At som jeg sidder her. Føler jeg mig nærmest lykkelig. En ro jeg ikke har haft længe, har jeg pludselig fundet her i en solstråle i sofaen. Midt i Hareskoven.

Åh det føles godt! VIRKELIG GODT!!!!

Nu vil jeg poste dette indlæg og suge resten af roen til mig, inden vi får gæster. Nogle børn vågner og andre kommer høje på kryb hjem fra fødselsdag.

Alt er sgu meget godt. Og hold nu kæft hvor er det vidunderligt at man kan finde den ro midt i en hektisk og virkelig travl hverdag!

Nyd livet, for faen!

#addalittlepink

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet er en boullionterning (og trænger til en drink)