I virkeligheden er jeg undercover spion!

Når kvinder inspirerer mig “farvel til sukker!”

dsc_1543

Jeg elsker at blive inspireret. På alle mulig fronter. Og på alle niveauer. Om det er af eksistentiel art, eller helt down to earth. Jeg knuselsker det.

De sidste par uger har jeg fulgt med i Cecilies plan. Og nu har hun altså inspireret mig. Tak for det! (indsæt klappemoji).

Til de som ikke følger med i hendes super hyggelige univers. Så har Cecilie holdt sig fra sukker i 3 uger (eller going towards). Og hun er MEGA sej.

Det vil jeg også være!

Så jeg har lokket min kæreste med på idéen.

Fra og med imorgen hedder den NUL SUKKER. Behøves jeg at sige at han er svært begejstret? Især taget i betragtning af, at chips OGSÅ er en del af NUL politiken.

Ergo sidder jeg nu med måsen godt plantet i sofaen. Til højre for mig har jeg en lille skål med det sidste slik vi har indenfor disse 4 vægge. Stærkt, og ganske udemærket, akkompagneret af en virkelig kold Carlsberg på dåse (jeg er græsenke, og fejrer at jeg har puttet BEGGE børn inden kl 20.30!).

Desuden kan jeg berette at der idag til Åbent Hus dukkede et par op. Så vi er godt tilfredse.

Håber jeres weekend har været FREMRAGENDE!!!!

Og bare tak for at læse med herinde. Det er mega hyggeligt!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I virkeligheden er jeg undercover spion!