Kære dagbog #1 (vinterbadning og PMS)

Musik til fødslen! -den perfekte playliste!

Musik til fødslen

Jeg har født begge mine børn til denne playliste, alt imens jeg har drukket Matilde kakaomælk med sugerør og spist ostemadder eller labre larver.

Ved første barn havde jeg veer i tre døgn. Så tænker jeg er temmelig Pro indenfor ve-håndtering.

Omend det er 5,5 år siden, husker jeg tydeligt hvordan jeg,

den sidste nat, lå alene i badekaret med denne musik og tog veer. Jeg husker ikke smerten. Men jeg husker følelsen af at svæve i universet. Mit eget univers. Det lyder psykedelisk. I know. Men ikke desto mindre, så tror jeg det er det nærmeste jeg kommer på at have været i zen! Og en stor del af den ære, skylder jeg musikken.

På fødestuen, fortsatte jeg med pLauritsen i vores noise cancelling hørebøffer. Helt indtil pressefasen, hvor jordemoder bad mig tage dem af, så jeg kunne parere ordre fra hende.

Jeg vil til hver en tid anbefale den playliste til gravide og især fødende.

Musikken gør én rolig og afslappet, og hjælper til at slappe af og lade kroppen gøre det arbejde den nok skal gøre uanset. Som fødende tænker jeg ens vigtigste rolle er, at give kroppen arbejdsro. Ikke stresse. Bare ro. Og der kan musik noget helt særligt!

Jeg valgte også at høre den i graviditeten, samt da børnene var helt små. Med det resultat at de den dag idag (2 og 5 år) elsker at falde i søvn til den.

Playlisten er iøvrigt bygget op omkring Oxytocin fremmende musik, som jeg har skrevet om hvad er, lige her! 

Playlisten? Kan I finde hér (Spotify).

Jeg ville elske hvis andre kan få glæde af den. Så del den endelig med en gravid du kender. Eller brug den selv.

Hvis I har lyst til at læse om min seneste fødsel kan I gøre det hér (det var, i modsætning til tre-dages cirkusset, en hurtig, men ret underholdende én af slagsen).

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dagbog #1 (vinterbadning og PMS)