Jeg har muligvis lige meldt mig til det her....

Mine favoritkøb i juni måned!

favoritkoeb-juni

Hvis, såfremt i fald, at jeg kan huske det. Så har jeg besluttet at lave et `Mine favoritkøb…´ hver måned. Og det kan være alt fra bikinier til brødristere og børneapps.

Denne måned var ikke svær. Oh no! Jeg har tre køb jeg er overordenligt glad for! Det ene var jeg tæt på at få fucked up igår, da jeg havde glemt den i håndvasken i ÉN UGE!!!! Men jeg gav den hjertemassage og Vanish, og genoplivede den. Alt er godt! Dont worry! Det er 3´eren vi taler om.

I komplet random rækkefølge får I derfor nu mine junimåneds favoritkøb!

#1
Min cykelhjelm fra Hövding. Det kan godt være den er dyr (1995.-). Men den er dælme smart. Og nej! Jeg har ikke testet den. Man tester jo heller ikke sine airbags i bilen, vel!? Men jeg har hørt at nogle forsikringsselskaber dækker køb af ny cykelhjelm ved evt styrt. Herunder altså også Hövding. Jeg har ikke tjekket med mit eget endnu. Alternativt kan man købe en forsikring der hvor man køber sin `hjelm´ (har jeg også hørt). Hvad angår dækning hvis den stikker af i køen i Netto? No idea! Mht størrelse, lå jeg lige på grænsen til Small og Medium, men valgte Medium med tanke på at jeg så kan have et halstørklæde inden under til vinter.

#2
Mit Flipbelt! OH.MY.LORD! Jeg er jo blevet bidt af en gal løbemyg. Ifølge min Endomondo har jeg altså tilbagelagt 41,64 km. i juni måned. Hvoraf jeg har slået min egen PR (personlige rekord), da jeg løb 5 km på 29 min og 44 sekunder. Flipbeltet er genialt! Jeg har en mortherfucker stor tlf, og den er et helvede at løbe med, om det så er i lommen, i hånden (?), eller på armen. Lige indtil jeg altså anskaffede mig det her Flipbelt! SJIT! det er smart. Jeg mærker slet ikke jeg render rundt med en mindre tvskærm på lænden. Eller nøgler. 5 stjerner herfra!

#3
Den smukkeste undertrøje fra Custommade, som jeg altså var ved at fucke up igår i håndvasken (note to self: lad ikke hvide trøjer ligge i vand i en uge). Men bare rolig! Den har det godt. Og jeg er sikker på at den bliver super smuk på en solbrun hud til sommer (?). EDIT: SØRENS! Den er udsolgt hos Boozt nu, så I må undvære link. Istedet har jeg sat en anden trøje ind som jeg også har været temmelig tilfreds med. Den kan I finde hér (affiliate link). Undertrøjen snapper jeg næste gang jeg har den på (Karmamilli er navnet).

#selvtak!

Af hverdagslykke skal jeg tilbringe weekenden med Bastian. Uden børn. Det var godt nok en kenne svært at møsse dem farvel i institutionen imorges, med tanke på at jeg ikke skal se dem før søndag aften. YIAIKS! Men jeg havde fri, så jeg gav mig tid til at kramme begge børn. I 10 min. HVER! Nu er de hentet af mormor og på vej i sommerhus, hvor de skal spise jordbær og bage vafler (det gør man deroppe når det regner). Herhjemme bruger vi fredagen på at få lidt ting fra hånden (eller overspringshandler med sin blog). Og imorgen, lørdag, er jeg inviteret på date! I et magisk drivhus. Se det lige hér! Der er en overvejende sandsynlighed for at der falder et enkelt eller to instastoryklip af i forbifarten. Så man kan jo passende hoppe derind hvis man er til den slags.

Hav en skøn fredag kväll om det er derhjemme, sydpå eller på Roskilde (og man iøvrigt stadig har strøm på mobilen).

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har muligvis lige meldt mig til det her....