En overraskende massage under jorden -Postkort fra Egypten #3

Mine 3 favoritter fra Nilens Jord

nilens-jord-favorit#Sponsoreret. Nu har jeg brugt Nilens Jord hver dag siden december qua min rolle som ambassadør (som jeg iøvrigt er TOSSET med at være). Og jeg er fan. #Imustsay. Jeg har det godt både indeni og udenpå. Og med Banana i huset, også kaldet creme hapseren, har jeg det eminent godt med, at det creme hun smører sig ind i så snart chancen byder sig. Er sundt og ikke fyldt med alt muligt. For som jeg beskrev hér, har hun desværre arvet min hud med børneeksem og kløe. Så vi passer på hende og holder så meget kemi som muligt, væk fra hende.

Jeg har længe gerne ville fremhæve mine favoritter for jer, men som mange af jer ved, har vi været lagt ned af flytning og kaos generelt. Men nu er de her! Mine favorit produkter fra Nilens jord. Jeg har valgt 3. Værsågod!

dsc_0374Duo Concealeren:
Den er eddermanme smart. I den ene ende er det en concealer, altså sådan én der fjerner mørke rander under øjnene. I den anden ende er det en dut man dupper på bumser eller andre misfarvninger for at jævne ud. Kæft den er altså smart! Og effektiv. Jeg har tænkt mig at smide lidt i story her til aften når jeg skal lægge min makeup inden jeg skal til party og danse hele natten. Følg med på #karmamillidk

dsc_0377Highlighter – Creamy Touch:
Den champagne farvede, let glitrende highlighter, tosset smukke highlighter. Jeg lægger den på hver morgen på øvre øje og rundt i en halvcirkel ned på øvre kindben (det viser jeg i aften på instastory, lidt nemmere end at beskrive med ord). En let streg på næseryggen. Og en let streg på oversiden af læben. Vigtigt man kun lægger lidt på, da der ikke skal meget til. Og så jævner jeg ud med fingeren.

dsc_0373Micellar Cleansing Water:
Jeg er vild med denne. De fleste renseprodukter jeg tidligere har brugt, har jeg følt har udtørret min hud. Men ikke denne. Når jeg vil i seng, så vil jeg i seng, og magter sjældent (læs: aldrig) en flere timers rensesession. Så jeg bruger KUN denne. Ikke vand eller andet. Kun denne efterfulgt af cremer. Dvs. jeg hælder hvad der svarer til en 5-krone på en vatrondel, herefter fjerner jeg mascara og makeup i hele ansigtet. Hvis den er rigtig snavset, så tager jeg en ny vatrondel med frisk cleanser og tørrer efter. Det er så lækkert, så rent, så friskt, og så virkelig nemt.

Spørg som altid endelig ind. Og hvis I har lyst kan I læse om vores Nilens Jord event lige her.

Ungerne er hos farmor i weekenden, for mor og far skal til fest i aften hos de bedste venner. Bastian er kaldt did for at hjælpe til, ergo er jeg alene hjemme! Yes main! Så jeg har ordnet vasketøj, løbet 5 km ned til Bagsværd sø (SJIT det er hårdt at løbe i skoven), lavet en 7min workout, efterfulgt af 8 min. balletræning. Nu har jeg taget en hurtig dusj, vil trykke udgiv hér og køre til Lyngby for at shoppe bla. shampoo og nyt tøj til ungerne (de gror jo som ukrudt!!).

Mys fra mig!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Dagný

  Shit hvor lyder det som en ualmindelig lækker dag du lige beskrev der til sidst. Med en ny baby og en på 2,5 der er lige blevet storesøster lyder det som noget der kun kunne ske i min vildeste fantasi😂😂 alenetid? Træning? Shopping all by myself…og fest med voksne mennesker..what ?!?? Findes ikke i min verden lige nu 🙈😭😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, endeligt læse, at andre også elsker Nilens Jord – var begyndt at tro, at jeg var eneste kunde;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   OH NO!!! Vi er mange lovers derude!!! Det er jo et fantastisk mærke! VIRKELIG!!! De fortjener SÅ meget medvind!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En overraskende massage under jorden -Postkort fra Egypten #3