Se hvad min far kan. Og mig.

Lagersalg i lange baner og andre gode links

lagersalg

Jeg knuselsker gode deals, lækre links og ikke mindst når søde veninder tagger mig på en god tråd eller et arrangement. På forkant, på bagkant og af hjertet TAK. Og bliv endelig ved. Men Karmamilli har jo ikke fået sit navn for ingen verdens nytte. Så har selvfølgelig skrabet lidt karma sammen til jer.

Og det vælter jo ind med gode lagersalg og dét skal altså ikke gå min snude forbi. Så hvis du har tid, lyst og i øvrigt er i nærheden af hovedstaden så planlægger baby A og jeg uden tvivl at deltage på følgende. Måske vi ses?:

  • Mar Mar lagersalg i Vanløse d. 17/18 april. Og som medlem af Børn i Byen (kan iøvrigt VARMT anbefales), er der VIP adgang d. 17.4 fra 11-13. VIGTIGT: Jeg bemærkede da jeg tilmeldte mig at man ikke kan have barnevogn med ind og at der er begrænset tøj i 0-4 år. Så Baby A bliver smidt i viklen og så planlægger vi at være der tidligt. Og forhåbentligt få fingre i det begrænsede, der trods alt må være i hendes og charmetroldens størrelser.
  • Soft Gallery lagersalg i St. Kannikestræde d. 22/23 april. Igen VIP med Børn i Byen d. 21 april kl. 13-18, hvor vi naturligvis vil troppe op. Igen med vikle, da jeg kan se det ligger på 1. sal.
  • Stine A kollektionssalg på Rentemestervej d. 24/25 april, hvor jeg helt sikkert skal ind d. 24.4 og se på de lækre smykker Stine laver! Mor skal jo også forkæles. UMMENUM!
  • Finderskeepers i TAP 1 d. 25/26 april: Lækkert marked af upcoming designere og kunstnere. Hvor man efter sigende kan gøre et ret unikt kup. Vi skal helt sikkert have taget vores Finderskeepers mødom i år.
  • Mini A Ture & Whiite VIP lagersalg i Tappernøje d. 29 april. Så hvis man orker (eller bor der i nærheden) så tænker jeg at det gad jeg da godt selv. Dog vil vi i stedet. Grundet geografien. Holde os til…
  • HELBAK/SCHERNING Lagersalg i Kompagnistræde d. 30.4-3.5. Men men, selvfølgelig igen med VIP adgang til Børn i Byen d. 29.4 kl. 16-17

Så med andre ord, ses vi til gode lagersalg? Og se nu at få tilmeldt jer Børn i Byen. Det koster kun 395 for et år. Tilgengæld kan man spare sygt meget på tøj og andre lækkerier.

Og når tøjet fra lagersalget er brugt, så smut ind på Facebook og skil jer af med det igen. Denne række af super gode grupper, har jeg selv været svært glad for. Måske noget for jer?:

Det var lidt for nu. Hvis du ligger inde med en super gruppe jeg bare MÅ kende. Eller lagersalg. Så smid ENDELIG en kommentar nedenfor.

God shopping og gør nu nogle lækre kup her til foråret og sommeren. Jeg vil iallefald gøre mit bedste. Og nårh ja, hvis manden spørger. Så kan man jo altid forklare det med, at man køber nyt ind på lagersalg, smider ungerne i det, og sælger det efterfølgende i én af grupperne. Dét er jo nærmest gratis.

Nyd dagen og hinanden.

KRAM C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad min far kan. Og mig.