En hjemmedag, noget om rumper og oldemødre og en personlig rekord

Læs den nu bare…

Eller rettere, lyt til den!

Enten er man til Hella, eller også er man ikke. Jeg er i dén grad til. Og efter flere anbefalinger af hendes bog Papmachereglen, gav jeg mig altså i kast med den i tirsdags. Kun for at være færdig med den allerede onsdag. Og lad mig lige minde jer om at jeg har to børn under fire år. Jeg har ikke færdiggjort nogen form for skønlitteratur i. Ja! 4 år!

Jeg fandt den på Storytel, downloadede den, satte høretelefoner i ørerne, trykkede på Play, og stak mobilen i lommen.

Således, med Hella i ørerne, fik jeg ordnet vasketøj, ryddet ud, onduleret opvask og råhygget mig.

Og her er kernen. Lyt til den. Læs den ikke. Lyt til den. For det er Hella selv der læser højt. Og det er skide godt. Humoristisk, ironisk, undrende, tankevækkende og pisse godt skrevet.

Hvis I altså har brug for lidt underholdning til køreturen, græsklipningen, havearbejdet, ferien, eller andet, så giver jeg Hella og hendes Papmacheregel to tommelfingre opad!

Find den hér. Og læs videre efter billedet om bla dengang jeg var i nærkontakt med birkes reglen.


img_2612Nu er jeg gået igang med en ny bog. Som kommer temmelig in handy i forhold til vores foranstående flytning. Den hedder Magisk Oprydning. Den findes desværre ikke på lydbånd (kan man sige det?) (stadig?), men så læser jeg et par sider hver aften imens Anna falder i søvn i mine arme. Tak for anbefaling søde Britt, jeg glæder mig til at komme igang med at få kosmo i kaos!

Nå, god aften søde mennesker. Men hey hov, kan I anbefale andre bøger? Gerne nogele der bliver læst højt👏

p.s vil I læse om dengang, meget apropos Hellas regler, Claus brugte Birkes-reglen HELT korrekt på mig. Så find det pinlige moment hér.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En hjemmedag, noget om rumper og oldemødre og en personlig rekord