Smykke-aholic og konkurrence med A-Hjort coming up!

KONKURRENCE: Vind smykker

6tag_100715-115409Så er konkurrencen på min Instagram profil skudt i gang i samarbejde med A-Hjort. Jeg er SÅ stolt og SUPER glad for at min blog og så mig selv er interessante nok til at nogen vil lave konkurrencer og sponsorere os:-). Og det er jo i virkeligheden jer læsere jeg kan takke. Så håber I vil bakke op om det og være med.

Så skal du forkæles med fine smykker fra Stine A, Pernille Corydon, Lulu Badulla eller Louise Kragh?

Skynd dig ind på @karmamillidk og deltag i opslaget.

Hav en fabelagtig weekend. Selv var vi ude i går hos nogle gode venner. Vi endte med en delvis sleepover med ungerne. Første gang det er lykkedes. Har helt optur. I dag smutter vi en tur i sommerhus og så videre til 60 års fødselsdag.

NYD HINANDEN

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykke-aholic og konkurrence med A-Hjort coming up!