Jeg kan ikke sove...

KONKURRENCE -VIND hele puljen! Værdi 2.294 dkr

66DE766E-4F1A-4062-8E5C-B31B742A1E8D

Indlægget er sponsoreret

MILDE MASKERADE!!! Jeg gad jo HAMRENDE godt selv vinde denne præmiepulje!

Min tredje baby, bloggen, har fødselsdag! Jeg har været blogger i et helt år! Da jeg satte mig for at købe domænet en kold februar dag med Anna i maven, havde  ingen anelse om hvad jeg gik ind til. Men jeg nyder det, jeg nyder at skrive og bruger bloggen som en ventil til at få lukket lidt luft ud af min forfatter ballon. Og når man sådan har fødselsdag skal det da fejres. Med gaver.

Så i en lille måneds tid har jeg arbejdet på at få lavet en lækker konkurrence til jer. Temaet skulle være: mig. Præmiepuljen er altså gaver jeg selv elsker, bruger, eller virkelig godt kunne tænke mig.

Hvad kan I vinde?

Alt på billedet til en samlet værdi af: 2.294,-

Diamond øreringe fra Annemette Djernæs: 399,-

Mummy Love (off course) armbånd fra Annemette Djernæs: 499,-

Ramn (valgfri) fra RAMN: 599,-

MK olier + Aronia (W og A) fra Maybritt Krewald: 329,- + 119,-

Min Barndom fra Specialday: 349,-

Hvordan deltager I?

I skal blot skrive en kommentar nedenfor. Og hvis I lyster, skriv endelig gerne hvad I bruger blogs til. Og så må man da VÆLDIG gerne følge min FB side.

Hvornår finder jeg vinderen?

Mandag d. 29 februar trækker jeg en vinder kl 20 (eller når ungerne er puttet).

Jeg har lagt lidt enkelt billeder ind af gaverne. OG TUSIND TAK TIL DE SPONSORENDE VIRKSOMHEDER! Hvis ikke I kender dem? Så har jeg skrevet et par ord om dem:

RAMN
Fantastisk koncept. Én ramme = 50 tegninger. Børnefingre kan selv skubbe tegningen ind og så bliver ungerne så stjerne stolte når man indrammer deres kunstværker. Det styrker deres selvtillid og -værd enormt.

Maybritt Krewald
Maybritt Krewald – MK – er hjernen bag de fantastiske olier og aronia´er der gør godt for en. Med afsæt i sin viden og passion, har hun udviklet en række skønhedsprodukter ud fra naturens milde og velafbalancerede kraft som kan hjælpe folk med at føle sig godt tilpas og se godt ud. Jeg har selv prøvet dem og skrevet om dem hér. Jeg er fan!

Jewelry by AD
Annemette er udover at være hamrende sød, også hamrende dygtig til at designe smykker. Hun er en powerkvinde med sans for smukt design. Hendes vision er, med egne ord, at inspirere os og lære os ikke at være bange for at tage nye smykker på. Det hele ligger i detaljen og man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig.

Specialday
Laver de lækreste bøger af pænt, tidløst design og god kvalitet. Fokus er at have en bog med minder fra livet som børnene kan få med sig en dag. Jeg har allerede skrevet lidt om Annas bog hér. Den er så fiin.

Ramn mk i-am-mummy-love-forgyldt-onezize gold-diamond-orestik-1-par-onesizespecialday

Knæk og Bræk, Held og Lykke, Break a Leg.

Jeg krydser fingre og håber I vil lege med.

Mange klem MamaC

189 kommentarer

 • Camilla K

  Mon du har trukket en vinder..? Ellers smider jeg lige et lod i puljen! Selvforkælelse er altid kærkomment når man, som du selv, har hænderne fulde med rollinger og hverdag!
  Jeg elsker din blog for dens (din) ligefremhed og kald-en -spade-for-en-spade-hed, men også for at hive det skønne frem i små detaljer, som livet med unger er fyldt med! Du skriver det som mange tænker og sætter samtidig gang i nogle tanker, som man måske bør tænke mere på! Jeg er især vild med din positivitet og nogle gange lidt pyt-tilgang!
  Stort tillykke med fødselsdagen søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhhhh det gad jeg godt forkæle min tunge højgravide krop med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Johannessen

  Tak til Sia for at henlede min opmærksomhed på denne herlige konkurrence! Og tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  UIIH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise Gustavseb

  Sikke nogle fantastiske præmier, Jeg bruger bloggen til inspiration:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene koch

  Lækre præmier <3 håber på, jeg er den heldige vinder.. Ramn ville pynte på fint på vores væg. "Min barndom" bog ville jeg kunne udfylde med min søn – eller gemme den til den næste <3 smyklerne ville pynte på mig og olierne ville gøre mig sund <3 håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milde Moses, sikke en lækker giveaway! Tillykke med 1 årsdagen for din blog -blogland er til trods for IG’s voldsomme overtag stadig et fantastisk sted og jeg elsker det! Min blog bruger jeg som ekstra afsats sideløbende med min profil på Instagram, jeg er en rapanden og fra tis til anden er der ligesom bare ikke spalteplads nok på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede præmier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg bruger blogs til inspiration, tidsfordriv, at få nye vinkler på emner og at blive bekræftet i mit liv 🙂 Fede ting man kan vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger blogs til at smile, undres, mærke min mening, blive klogere og stille spørgsmål.Du hjælp mig med baby søvn da jeg havde ryggen mod søvnmurren og nu 5 måneder efter er jeg mindre træt.Min skønne søn på 7 måneder holder mig igem fra kl 06-1930 og det kan ses på mig.Tror jeg er blevet 5 år ældre i ansigtet! Så jeg trænger til pynt- indvendigt og udvendigt. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg læser kun denne blog og jeg nyder den. Vi har børn der er lige gamle, så det er skønt at få følelsen af man ikke er alene. Og får oven i købet altid et smil på læben. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Timm

  Tillykke med fødselsdagen! Hvor er det vildt at din blog allerede er et år gammel! Jeg husker stadig så tydeligt den gang du trak mig ind i et mødelokale for at fortælle mig at du var gravid med Anna – og vi skrald grinede over fælles omstændigheder!! Skæbnen ville noget andet, men da du begyndte med bloggen fulgte jeg alligevel med – mange dilemmaer og spørgsmål omkring dine erfaringer med August svarer jo til mine om Rasmus! Så jeg er nok også en af dem som sjældent læser blogs – og slet ikke følger nogle. Men din er på en eller anden måde anderledes… Din tone og humor er fængslende – hvilket din store succes også bevidner! Jeg er spændt på at se hvordan din blog – og ikke mindst udfordringer og oplevelser i hverdagen ændrer sig når nu arbejdet om lidt kalder?
  Knus, og endnu en gang tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna N.

  Jeg er normalt ikke den store bloglæser, men da jeg fik en datter (1. barn) en måneds tid efter dig, har jeg løbende suget til mig af gode råd og fået et godt grin under middagsluren – min datters vel at mærke 🙂 Tak for at vi kan læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hold da op nogle fine gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg bruger blogs til inspiration og afslapning. Jeg sidder og kæmper i slutspurten på mit speciale. Det skal afleveres på tirsdag. Bloglæsning har været min absolut ynglings overspringshandlingen de sidste 6 mdr, hvor jeg har skrevet speciale. Jeg håber, jeg vinder din lækre gaw. Efter 6 mdr. med fedtet hår og natbukser trænger jeg i den grad til selvforkælelse og et vitamin-boost, så jeg kan gå fra omvandrende zoombie til frisk sommerbabe. Og så synes jeg faktisk,jeg har fortjent det – hvis jeg selv skal sige det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg bruger blogs til i inspiration om mad, tøj og livsstil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogs er fed inspiration og samhørighed. Ups and downs all around 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Stort tillykke med blog-fødselsdagen. – og fed konkurrence :). Jeg læser blogs fordi det giver mig inspiration/ideer til hjemmet, familielivet og mit kreative gen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Varming

  Jeg elsker at læse blogs om livets små og store udfordringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  Tillykke med fødselsdagen.
  Jeg har efterhånden læst blogs i tre år. Det startede under barslen med min ældste, hvor jeg søgte inspiration til min nye håndarbejdspassion. Efter endt barsel nåede jeg ikke et klap kreativt, måske fordi jeg var begyndt at følge så mange blogs, at tiden gik med det. Hehe. Anyways, nu læser jeg primært mommyblogs, hvor jeg får input om andres liv som småbørnsfamilie/mor, som jeg så reflekterer over ift mit eget liv. Wow, det kom vist til at lyde lidt fancy, men det er sgu meget nede på jorden når det kommer til stykket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tillykke med din blog!
  Jeg elsker alle de flotte billeder og historier der ligger bag en blog. Det giver super god inspiration! Min kusine har lige fået sit første barn og hun ville elske gaverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Tillykke med fødselsdagen.
  Sikke en fin samling præmier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Sikke dog nogle lækre gaver! Jeg bruger div. blogs til at finde inspiration/ideer til hjemmet og mad/kager samt læse boganmeldelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Stort tillykke med din lille baby-blog, som bare er vokset sig stor og stærk i sin mors (skrivende) arme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne ekmann

  Må sige det er super fine præmier. Vil specielt nyde at bære det fine armbånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN. Hvor er jeg glad for du tog springet.
  Jeg bruger blogs til at få inspiration og blive underholdt. Jeg læser ikke rigtig mama blogs, lige på nær din, fordi det er super god underholdning og jeg griner virkelig højt til tider da dit sprog er meget billedrigt. <3
  Nogle af præmierne er dog uden for min kategori, men da en stor del af min vennekreds består af mødre er jeg sikker på at jeg vil kunne glæde hos en eller to veninder.
  Glæder mig til at følge dig videre i dit sjove og berigende univers.
  <3 Jill

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Sivertsen

  Jeg bruger blogs til at få ny inspiration. Lige for tiden mest inde for småbørnsgenren da jeg er gravid og er gået i mega babymode. Krydser for jeg vinder da det er nogle super fede præmier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Huurraaa en skøn konkurrence. Den ville jeg super gerne vinde. HÅBER!
  Jeg læser blogs for inspiration, underholdning og tips til både mig selv, men også mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor vil jeg gerne vinde! Min datter er lige kommet hjem fra vuggestuen med sin første tegning – gid jeg havde en ramme fra Ram’n.
  Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg bruger blogs til at få inspiration – særligt fra plussize modebloggere. Jeg har også selv en plussize modeblog og den inspirerer mig dagligt til at insistere på, at man godt kan være tyk og pænt klædt på på samme tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det er sjovt at få nye ideer og høre andres tanker og meninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Møller

  HOLD NU OP, nogle lækre præmier! Dem vil jeg meget gerne vinde til min søn og jeg 😀
  Jeg læser blogs for at få inspiration til alt muligt fra mad og boligindretning til legetøj og børnetøj. Og så elsker jeg en god blogdebat, selvom jeg nok er en anelse for sløv til selv at få kommenteret altid. Tillykke med blogfødselsdagen! Jeg har fulgt dig fra terminsgruppen, og kan godt huske dengang du startede bloggen 🙂 Så hyggeligt at følge med her.
  – Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Sikke en lækker giveaway, jeg prøver lykken. Jeg læser mommy blogs og lader mig inspirere af alt fra opdragelse til valg af sengetøj og ja så er min guilty plesure at læse opskrifter på diverse madblogs, kageopskrifter selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Iversen

  Åh! Jeg prøver lykken, selvom jeg har held i kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser blogs først og fremmest for at få bekræftet, at jeg ikke er den eneste der er i vildrede, i hele den her mor – verden 🙂 Det er så dejligt befriende, når andre sætter ord på de tanker man selv går med. Positive som negative. Dernæst elsker jeg de blogs med kant og de der kan få mig til at grine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det ser så flot og lækkert ud -også for os med lidt ældre børn… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan babbel

  Normalt deltager jeg ikke i sådanne konkurrencer, men det kan jeg da ikke lade være med med så lækre præmier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Wessel

  Nøj det vil jeg elske at vinde 🙂
  Angående blogs, så får jeg inspiration, til både børn og bolig, samt ren nysgerrighed til fx at gøre en hverdag lidt mere spændende. Eller erfaringer til hvordan man som børnefamilie får hverdagen til at hænge sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, vil så vildt gerne vinde den ramme. Håber virkelig det bliver mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  Ville meget gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  wow en lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  ELSKER at følge med og at få et smil på læben når der er indlæg på både instagram og bloggen. Og hvem ville ikke elske at vinde alle de dejlige sager☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben

  Stort tillykke med baby nr 3.
  Wauw! Sikke nogle lækre præmier.
  Jeg har fulgt mange, virkelig mange blogs, men tilstår at jeg falder lidt af efter jeg er blevet afhængig af Instagram. Jeg bruger mest ig, men når fx som du selv opfordrer til at læse mere eller videre på Blogger så gør jeg det også oftest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din dejlige blog! Jeg er blevet mor i sommers til en lille pige og synes det er hyggeligt at følge dig 🙂 Du skriver godt! Jeg har det på samme måde og synes det er terapeutisk at skrive. Jeg har selv en morblog/barselsblog på http://www.livetiboblen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina Færch

  Nøjs en vild præmie!!!

  Egentlig har jeg rigtig længe sys blogs var irriterende… Det der.. Læs mere på bloggen.. Jamen… Kunne du ikke bare skrive det HER??

  Men det er så givnende med gode bloggere “der giver lidt af sig selv”. Bruger det egentlig mest bare som inspiration til hverdagens små finurligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej.

  Sikke en lækker præmie… Og stort tillykke med det første år som blogger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilma Berg

  Krydser fingre, måske jeg er heldig at vinde denne gang. iøvrigt; mega lækker GAW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Degnebolig

  Jeg læser blogs for mode til børn og mig selv. Men mest for at læse om de små hverdags ting – det er rart at læse at man ikk er alene om hverdags problemerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Skønne præmier!!
  Blogs er det fantastisk at læse! Underholdning, gode tips og trends! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ej, det gad jeg virkelig godt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Sørensen

  Stort tillykke – Hihi, din komme har om at vinderen findes når børnene er puttet fik mig til at smile :))
  Alt er krydset herfra !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh det ville da være et helt perfekt præmiesæt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er på barsel. Jeg magter ikke at læse skønlitteratur i de få korte pauser, jeg har i løbet af en dag. Til gengæld magter jeg rigtig meget at læse blogs, især de sjove af slagsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Tillykke med blog fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Tillykke med blogsfødselsdagen 🙂 jeg bruger hovedsagelig blogs til inspiration og underholdning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Beck

  Krydser fingre for, at jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Sikke da en masse lækre gaver og KÆMPE tillykke med bloggens fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med 1 års fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Dinesen

  Tillukke med 1 års dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Kære Christina
  Først og fremmest stort tillykke med alt <3 elsker at følge med i din hyggelige blog
  Jeg læser blogs lidt ligesom når jeg læser et ugeblad der er ofte sider med inspiration til pjele produkter lækkert mad fedt tøj osv men elsker også blogs hvor man kan være kreativ med ungerne . Ville så gerne vinde den skønne præmie <3 specielt billed rammen til ungernes tegninger har en meget glad dreng der elsker at tegne og køleskabet er allerede fyldt op med hans kreativitet 🙂 ønsker dig alt godt fremover
  Kh
  Mona

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kunne være virkelig fedt at vinde puljen med alle de lækre ting.
  Kærlig hilsen
  Malou og Tildes mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  Hold nu op for en lækker bunke gaver. Dem vil jeg sygt gerne vinde – til min egen lille Anna og hendes storebror, Otto. Og tillykke med fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Uh nogle skønne ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh ja – LÆKKER GA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Christensen

  Så fede præmier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Nielsen

  Dejlig blog og skønne gaver i denne konkurrence. Håber jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Super lækre ting der er på højkant. Krydser fingrene ekstra medet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ja tak, meget gerne! Især rammen er genial og har været på min ønskeseddel længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Fruensgaard

  Det ville være så lækkert at vinde ❤️
  Jeg læser blogs, da de inspirerer til at prøve noget nyt – elsker at finde nye spændende blogs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en fed præmie, den ville jeg gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma H

  Uh det vil jeg gerne vinde! Det ku være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg læser blogs bl.a. for at få ideer til aktiviteter, nem/god mad til børn mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte krebs

  Sikke en lækker præmie! Jeg har ønsket mig Rmn såå længe. Jeg har selv 3 piger og de producerer tegninger som vilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette R

  Jeg er lige faldet over din blog og glæder mig til at følge med. Jeg kan godt li det humoristiske tone og den uhøjtidelige tilgang, og det lille indblik i især andre mødres uperfekte hverdag 😉
  Jeg følger blogs af mødre og om træning, men elsker det brede input.
  Nå ja -fandt dig via Ramn på ig – har selv et par stk og det er min ynglings gave at give væk – hvilket denne også skal hvis jeg vinder – men alt det andet lækre håber jeg på at skulle prøve selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Mariendal

  Sikke fine præmier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  SUPER FEDE gaver!!!! Kunne være så lækkert at vinde noget til sig selv!! Bruger blogs til inspiration, ideer og vurderinger af alle de ting der bliver skrevet om:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra kahl poulsen

  Har længe ønsker mig ramn rammen, så jeg har nemmere ved at udstille mine børns tegninger. Og de andre ting er jo for lækre, krydser fingre for at jeg vinder 🙂
  Jeg bruger blogs til at få ideer til min tøjsammensærning eller nye og spændende projekter med børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Fede præmier. Håber jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækre præmier ☺️ Jeg læser udvalgte blogs, da det giver en følelse af bekendtskab til personen, der deler sit liv på bloggen. Derudover giver det gos inspiration til babyliv, tøj og bolig, det er lidt ligesom et stort gratis og personligt dameblad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Østergaard Pedersen

  En skøn og lækker konkurrence med ene lækre ting til mor her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Uh virkelig lækre præmier!
  Jeg bruger blogs meget forskelligt. Nogle giver mig blot grin og hygge, andre gør at jeg tænker over hvordan vi indretter vores hverdag. Det er dog altid det samme der gør jeg bliver hængende – sproget skal fange mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Mega lækre præmier! Har set længe efter den ramme! Men armbåndet er da sådan ser også ret lækkert 🙂 Bruger iøvrigt blogs til at blive inspireret – både ift indretning og mode, men også til ‘livet’ generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte / mor_til.n

  Super lækker præmie, det vil vi utrolig gerne vinde herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiwa-linette

  Vil da så gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækre sager må jeg sige. Venter mit første barn og det ligner en god startpakke til det.
  Jeg bruger blogs til tidsfordriv, til at blive klogere og som underholdning. Bager en del og bruger gerne blogs til at finde nye opskrifter og inspiration. Efter jeg er blevet gravid, er søgningen mere i retning af børneinspiration, gode råd og sjove historier fra folk med børn.
  Fin side du har, ikke sidste gang jeg er herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Åh det er nogle lækre gaver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ville SÅ gerne vinde den fantastiske præmie. Og stort tillykke med det første år. Jeg har først lige “fundet” dig men synes det er en fin blog du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith højfeldt

  Fantastiske lækre ting. Jeg ville elske at vinde hver og en!!
  Og tak for en hyggelig blog og tillykke med det første år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Tidselbak Thomsen

  Tillykke med “babyens” 1 års fødselsdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Feeeeeede præmier – me like 😉
  Bruger blogs til inspiration, afslapning om aftenen og hyggelæsning. Du har mange sjove og inspirerende indlæg. Tillykke med blogfødselsdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nilsson

  Fine præmier! Har længe ønsket mig sådan en ramme<3 Krydser mine små fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske præmier! Passer perfekt som fødselsdagsgave til mig! 🙂 Har fødselsdag den 4/3.
  Jeg læser med hos dig og et par andre Morbloggere, da det giver mig smil i hverdagen.
  Jeg skriver også min egen blog om planlægning af hverdag og fest, og om at nyde livet i al dets almindelighed.
  Elsker blogger-konceptet, hvor man kan skrive om lige det man har lyst til, når man har lyst (og alenetid).
  God weekend! Kh Lone / DoodleMor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Har lige fundet din blog via Instagram – super læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Mortensen

  Uha den præmiekunne jeg godt bruge! 🙂 Jeg bruger blogs til inspiration & tidsfordriv/hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg læser kun denne blok og jeg nyder når jeg har en stille stund til at følge. Det er dejligt med gode råd og nye metoder ift. baby.
  Tak for de mange smil man får på læben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er hyggeligt, sjovt, motiverende og inspirerende. Og så kommer jeg helt til at ‘holde af’ nogle af de personer jeg følger. Jeg har meget stor respekt for jer der deler jeres liv med alle os, på både godt og ondt.
  God weekend og tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Mørup

  Bruger blogs som afslapning, underholdning og inspiration. Jeg læser primært blogs af bloggere hvis liv jeg kan relatere til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg læser blogs for den gode historie. Fx har jeg lige læst en blog startet i 2009 igennem fra start til slut, fordi det var lidt som at læse en god bog. Jeg skal dog kunne relatere indholdet til min hverdag, hvis jeg skal følge med løbende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   WOOOOW Det var vildt! Dén kommentar måtte jeg lige svare på. Og så er jeg pivnysgerrig. Hvilken blog er det der er så fængende? Dén må jeg ind på:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Sneglcille. Er der overhovedet andre der har kørt så længe? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Afslapning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ih altså, jeg har ønsket mig den ramme til børnetegninger for evigt. Jeg krydser fingre for den bliver min, sammen med de andre skønne ting. Blogs bruger jeg til afslapning og jeg læser mest mommyblogs fordi de tit er sjove og handler om det der fylder mest for mig lige nu…livet som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Lækre sager!
  Jeg bruger blogs som underholdning og til at koble af. Din blog giver et smil på læben, og jeg er vild med dine tips og tricks.
  Tillykke med dagen – sejt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria C

  Jeg bruger blogs til at finde inspiration inde for forskellige områder, men mest af alt bruger jeg blogs til at koble af. Når jeg kommer hjem fra arbejde og smider mig på sengen, er blogs blevet en fast del af min hverdag.

  Hold da op nogle lækre præmier 😀
  Og tillykke med bloggen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser då meget fingre! Jeg bruger blogs lidt som man i gamle dage brugte magasiner: til hygge og inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bruger blogs til at finde inspiration til nye opskrifter, få gode tips af nuværende mødre og læse helt generelt om andres hverdagsliv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Tillykke med bloggen! Elsker at følge med – i stort og småt. Suger primært til mig af gode råd – som førstegangsmor er der nok af ting at sætte sig ind i 😉
  Sikke nogle dejlige ting! Vil elske at vinde at vide til min baby i maven og lidt mor-forkælelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Hold da helt op…den er jo næsten som juleaften med alle de gaver :-))

  Jeg har aldrig været på din blog, men fald over den på FB.

  Så lige nu synes jeg bare at den har så mange skønne historier og hverdags råd/ting, så giver mig et smil på læben.

  Jeg vil da helt klar komme på “besøg” igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Dejlig præmie, den vil jeg elske at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Madsen

  Elsker at følge med i velvære, fitness og mode ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Bruger/læser blogs mhp. Inspiration og tips/tricks til skønhedspleje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Wauw, fingers crossed! Tak for dejlig inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L.

  Sikke dog en lækker gave – den vil jeg virkelig gerne vinde 🙂
  Jeg bruger blogs til inspiration i hverdagen – alt, stort som småt. Det kan være opskrifter, indretning, sjove historier fra hverdagen mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Tillykke….
  Skøn konkurrence og dejlige gaver.
  Første gang jeg er på din blog og det bliver ikke sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria K

  Jeg bruger blogs til at få inspiration og ‘gossip’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julienaja

  Skønne præmier 🙂 Jeg bruger blogs til at samle inspiration omkring indretning, DIY, sund livsstil etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Greve

  Jeg bruger blogs til inspiration for mig selv og i min hverdag. Jeg nyder desuden underholdningen og de gode grin jeg får en gang i mellem.
  Jeg har først fået øje på din blog i dag og jeg vil straks gå i gang med at følge den og “lære dig”at kende.
  Kærlige hilsner fra Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally ezzeddine

  Jeg bruger blogs til inspiration af min egen hver dag, nogle gange hygge læser jeg og nogle gange søger jeg på blogs for inspiration til noget bestemt. Krydser hvad jeg har <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  Jeg bruger blogs til at få inspiration og ‘slå hovedet fra’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at følge dig på både blog, FB og IG.
  Du har den skønneste humor – og du skriver ofte, hvad andre tænker. Der gemmer sig en fantastisk, dejlig pige bag bloggen.
  Det er da den skønneste præmie, du har samlet… Specielt olierne er jeg lidt nysgerrig på!
  Krydser fingre og håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Lækre sager.
  Jeg bruger blogs som tidsfordriv, inspiration, distraktion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke en fed konkurrence! Jeg læser blogs når jeg trænger til inspiration og underholdning samt når jeg blot trænger til at koble af fra hverdagens stress og jag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uh det ser lækkert ud! Faldt over din video af ergo baby påmontering på Instagram, og du har virkelig en fed humor og spas måde at skrive på 🙂
  Følger dig nu både her og der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sikke en lækker pakke af ene skønne gaver. Du har sandelig god smag. Stort tillykke med fødselsdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Tillykke med din blog, kunne da være rigtig lækkert at vinde. Bruger ikke blogs er faktisk kun din jeg følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Uhh det ser lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Øj, fantastiske præmier! Dem kunne jeg godt bruge som nybagt mor 🙂 Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Krydser! Håber at vinde denne lækre præmie. Jeg bruger blogs til inspiration og gode rabatter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Christensen

  Av, en lækker præmie !!
  Jeg bruger blogs til at søge i spiramycin til hverdagen samt god og hyggelig læsestof 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  UIIH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Wain Leth

  Wow nogle lækre sager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Wow, sikke en fantastisk præmie! Jeg bruger primært blogs til inspiration til mode og skønhed, mens andre blogs berører noget helt andet, som endnu er fjernt fra mig (for eksempel børn), men som er spændende at få et indblik i – og forberede en til dagene engang i fremtiden, hihi 😉 og ellers generelt til at få stillet min nysgerrighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  Stort og kæmpe tillykke! Jeg elsker alt den viden du har, og som du formidler på sådan en god og fin måde. Så jeg bruger bloggen til at blive klogere på alt det jeg ikke vidste, jeg var klog på :p Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg vinder den fantastiske præmie! Rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  UIIH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dia

  Du er så mega sej! Kæmpe tillykke med det første år! Kæft du har gjort det godt! Jeg er allermest imponeret over, hvordan du formår at fortsætte med det gode humør, som skinner igennem hvert enkelt indlæg, på trods af søvnløse MÅNEDER og trodsig treårig. Det er misundelsesværdigt.

  Jeg bruger blogs til at slå kedsomheden ihjel med, når jeg f.eks. som nu traver udkanten rundt med barnevognen pga. urolig etårig (med overhængende fare for at træde i en hundelort på vejen). #livetsommor you know it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg bruger blogs til at få inspiration til mit eget liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pouline

  Hehe.. elsket at følge dine sjove indlæg. Favoritterne er pt. det med den arrige på-tværs- 3-årige (eller var det 2-årige?) og dit fif med at “advare” om hvad det snart skal ske (om 2 min skal vi have tøj på og over i børnehaven). Det har hjulpet ganske gevaldigt hjemme hos os
  Favorit nummer to er dit juleindlæg med pakkekalender – eller netop mangel på samme. Din idé med at nissen flytter ind og laver en masse sjove ting i stedet for den materialistiske pakkekalender, var helt genial. Dét gør jeg næste år! I år var du alt, alt for sent på banen… pakkekalender var pakket og klar. ☺
  Tusind tak for en super fed blog, Christina. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Lækker gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes det hyggeligt at følge med i folks hverdag via blogs. Samt få kendskab til nye produkter og fif til at gøre hverdagen lettere.
  Især her under min graviditet er jeg glad for at læse mommy blogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg elsker et lille break i hverdagen og følger primært mommy blogs :). Jeg er selv mor og elsker at læse andre mødres tanker ift hverdags situationer og skøre episoder. Jeg tror faktisk det gør mig til en bedre mor på nogle punkter, da det både sætter nogle ting i perspektiv men også giver mig klap på skulderen 🙂 så tak for en god blog og tillykke med bloggens fødselsdag! Hurra hurra hurraaaa 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holli Molli, I’m in!! Blogs er inspiration og underholdning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg bruger blogs til afstresning og underholdning. Det er altid spændende at læse, hvad andre mener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hold da maule for nogle SUPER FEDE præmier!!! Jeg har været på nippet til at købe både olier, ramme og bog flere gange, så håber simpelthen bare jeg er heldig:-) Jeg bruger blogs til mange ting. Jeg startede med at læse blogs, da jeg var gravid med min første (har en dreng på 2,5 år og en dreng på 7 mdr), og da børn og barsel lige nu er det der fylder mest (alt) i mit liv er det derfor også mommyblogs jeg følger flest af. Elsker at få gode grin af andres sjove/udfordrende oplevelser med børn, at læse om andre forældres bøvl med fx søvn, så jeg ikke føler mig så alene med børn der fandme aldrig sover(!!), og at finde inspiration og suge til mig af andres erfaringer.. Og vigtigst lige nu er det total uundværlig underholdning, når man putter barn på 2 time eller vugger barnevogn for 5 gang på en time!! TAK for god underholdning, tankevækkende læsning og masser af inspiration:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Maria

  Hurraaa og stort tillykke med fødselsdagen! Jeg er mega nysgerrig så bruger blogs til at snage ind i andres liv. Ha ha, spøg til side 😉
  Jeg følger flere slags blogs hovedsageligt for at blive inspireret og lære noget nyt om verden omkring mig, og ikke mindst for underholdningens skyld! Jeg elsker især de humoristiske hverdagsindlæg i de personlige blogs, hvor jeg ofte ender med at sidde med et smil på læben og ligge på gulvet skraldgrinende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg læser blogs for at blive inspireret i min hverdag, om det så er lækre madretter eller smukke outfits 🙂 jeg læser også gerne lidt om sundhed og træning, da det er mit nytårsfortsæt at leve sundere – det er bare ikke startet endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser blogs for at blive inspireret og blive underholdt.
  Slapper af med at læse blogs og give hverdagen et afbræk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Jeg læser blogs for underholdning, er derfor glad for de lidt skæve og sjove af slagsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker scener fra hverdagen – det hele bliver så hurtigt poleret i blogland :s og så anmeldelser af ting – så jeg ved om tingene r værd at købe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Tillykke!!! 🙂 Jeg synes det er fedt at læse blogs, som jeg kan relatere til og hvor jeg kan samle lidt inspiration… Og så elsker jeg et godt grin;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Stort tillykke med bloggen 🙂 Jeg anvender blogs til inspiration og reflektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Stort tillykke med fødselsdagen!
  Jeg læser blogs når alle andre i huset sover og jeg ikke behøver at tænke på noget som helst.. Mor-tid for the win! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Cohn

  Sikke en dejlig konkurrence med flotte præmier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Sikke nogle fine og skønne ting man kan vinde – jeg krydser fingre. Jeg bruger som oftest blogs til inspiration, f.eks. hvordan jeg kan ændre lidt på hjemmet så det ikke bliver så ensformigt.. og ellers er jeg vild med daglige input i form af kloge ord, positive tanker og andet godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Tillykke og tak for en altid ærlig og sjov blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Tillykke og tak for sjove og ærlige indslag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Sikke en lækker præmie – stort tillykke til dig og din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Min mormor sagde at børn bøger og blomster var vigtigt, men børn olie og smykker er for mig skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Min mormor sagde børn bøger og blomster, men børn og olier er livets vand sammen med smykker, giver glæde i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine foller preuthun

  Wuhu er lækker blog du har her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Jeg bruger blogs i en stille stund – ofte for mig selv – på lokum (!!! Hvor får man ellers fri fra kravlenisse der hele tiden lige skal forklare mor noget med muuuuh eller dyt dyt?). Jegbruger din blog til at holde mig opdateret på DIG, som jeg ser alt for lidt til og savner <3 og jeg kan godt bruge heeeele fødselsdagsgaven :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormor til de små

  Stort tillykke med ‘barnet’. Et år er jo en skøn, men også lidt krævende alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen 🙂 elsker at læse blogs. Bruger dem til afslapning og nogle gange som inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Kære Christina!
  Tillykke med 1 års fødselsdagen og din hyggelige blog:-)
  Jeg læser blogs lidt ligesom et ugeblad – der er sider med gode madopskrifter, lækkert tøj, kosmetik og de personlige indlæg, som er mere autentiske, men jeg er nu lidt ærgerlig over, at blogs bliver mere og mere profesionelle og kommercialiseret. Omvendt ville man næppe kunne vinde sådan en flot præmie, og når det kommer til stykket, vil jeg jo gerne vinde!
  Jeg synes, du indtil videre gør det rigtig godt og har en god balance, og jeg føler mig ikke ført bag lyset, når jeg læser et sponsoreret indlæg hos dig.
  KH Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tillykke og super sejt, at du er kommet så langt på et år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tillykke med 1-års fødselsdagen! Dejligt at følge dig:) Og sikke dejlige præmier…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Jeg nyder at læse dine blogs og bruger dem til gode grin og inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jaaaa tak! 🙂 Blogs… Tja følger med fordi, det er sjovt at høre om andre i samme situation som min egen med 2 små børn. En pige og en dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine Justnæs

  Ih håber jeg vinder!! Karma det er nu du skal hjælpe mig til at vinde disse skønne præmier ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Glad

  Jeg vil også gerne være med i konkurrencen om alle de fine gaver. Jeg må indrømme at jeg ikke læser så mange blogs, men jeg nyder at følge lidt med i hvad der sker hjemme hos jer – om dejlige børn, forældreudfordringer og TRÆSTAMMER ☺.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger dem til MOR-TID! Når der er ro i huset, elsker jeg at søge opskrifter og læse om børn osv på diverse blogs. 🙂 Tit skriver I det, vi andre mødre tænker, og det er befriende at læse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bruger blog til hygge og inspiration og gode grin! Gider virkelig godt vinde denne præmie, meget lækre ting!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bille

  Uh, den vil jeg elske at vinde. Nyder at læse med på din blog fuld af livsglæde og humor. Og særlig hyggeligt, da jeg har en datter jævnaldrende med Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Foller

  Bruger dem bla. som inspiration og nogen gange som hygge og et godt grin. Det er fantastisk som I blokkere kan skrive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Blogs for mig er en overspringshandling, når jeg burde læse. Men det er meget sjovere at læse blogs!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg bruger blogs til at få inspiration, idéer og overspringshandlinger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg synes det er en rigtig skøn blog du har. Det er befriende at læse om forældreskabet fra en humoristisk og selvironisk side 🙂 Så det er hvad jeg bruger din blog til 🙂 Ellets bruger jeg også gerne blogs til inspiration og anbefalinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Sikke nogle lækre ting, MamaC!! Tak for et indblik i din verden, nyder at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Sikke nogle lækre sager 🙂
  Jeg elsker blogs – Primært “Mommy-blogs” som din, hvor der tit kommer sjove indlæg, gode råd og en dejlig befriende sandhed om at være mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taja

  Wow sikke en fantastisk konkurrence.
  Jeg bruger blogs til mange ting – inspiration til mad, tøj og mad. Men mest af alt så bruger jeg blogs til underholdning. Derfor holder jeg egentlig mest af de der “hverdags” indlæg som stiller spørgsmål eller er en sjov historie eller lignende. Den slags indlæg er der heldigvis masser af på din blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ville elske og vinde den pulje. Jeg bruger blogs til lidt forskelligt. Inspiration til mit liv, et kig på hvordan andre lever deres liv og klare deres problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger blogs som overspringshandlinger og til inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Stauning

  Sikke en lækker konkurrence. Jeg er ikke så velbevandret på blogs, men synes det ser spændende ud. Tillykke med dit 1. år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Sødring Sørensen

  Jeg håber jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Åh manner, DEN pulje gad jeg godt vinde. Jeg faldt over din blog da du lavede et lille oplæg om babygråd hos Pia – og bruger generelt blogs til tidsfordriv, til at slå hjernen fra.. (Og fordi min post-stress-ramte hjerne stadig ikke er klar til at gå i gang med noget så viiiildt langt som en helt almindelig bog.) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Kunne være så dejligt at vinde! 🙂
  Jeg kigger på blogs hver eneste dag flere gange om dagen. Jeg elsker den inspiration og livsglæde, det giver at følge med – især i din meget livsbekræftende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke sove...