10 måder at være en sej (nærværende) mor på!

Komplet! Og noget om grineflip og øl

img_2465a

Familien er komplet. NEJ! Vi skal ikke have flere børn. Punktum. Ikke én. Niet! Hvis vi får en tre´er bliver vi en del af statistikken. Både 3-børns og skilsmisse statistikken. Min mave vil uden tvivl eksplodere (ikke et syn jeg behøves pensle yderligere ud), og jeg får helt sikkert alle de strækmærker jeg hidtil er undsluppet (se bort fra de 3 bette under navlen). Og husk nu at bruge den der maveolie. Hvad er det den hedder. NÅRH JOW, BIOOIL!

Så det bliver et pænt (og stort) nej tak herfra.

Tak, men nej tak.

Jeg elsker børn. Virkelig. Jeg elsker de finurlige små hjerner der udvikler sig. Jeg elsker at lære fra mig og suge til mig. Fra børn. Også andres. Og mine æggestokke kan også stadig slå flikflak når jeg ser en nyfødt marcipan prop. Jeg kan sågar føle mig helt skruk igen. På andres vegne. For mine gener er færdige med at reproducere sig selv. Omend jeg synes vi laver nogle overordentligt lækre (og søde unger) unger. Bevares jeg er muligvis farvet.

Men så må jeg få afløb igennem veninder. Og familie. Og børnebørn (når den tid kommer) (og lad det endeligt være om lang tid).

Indtil da, vil jeg nyde mine egne umulige unger. Der tager livet og energien ud af mig, ligeså ofte som de fylder mig med grin og kærlighed.

Jeg er pjattet med Banansen når hun stiv- (og kort) benet hopper op og ned på trampolinen, med verdens største colgate smil, og en bøjet arm der ivrigt vinker frem og tilbage. Eller når jeg lokker hende til at sige frikadeller. Aka frelalala. >CUTENESSOVERLOAD!<

Eller når jeg går i selvsving over August der kalder mig tilbage i døråbningen efter godnatmysset og siger “Mor? Jeg elsker dig!”. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWW. Så revner mit hjerte, og jeg smelter på stedet, som en is en varm August dag på stranden i Malaga

Børn er vidunderlige. Og heldigt for det. Ellers havde jeg solgt den bette de første 8-tusinde gange. Til spotpris. Og med bedste bilsælgerskills, overbevist vedkommende om at søvn!? Dét kan man bruge når man bliver gammel.

Sidder i sofaen og drikker mit andet glas øl. JA! Det er tirsdag. Jeg har haft en vidunderlig dag. Har haft klasse møder på arbejde, fået grineflip til tårene trillede og fået ros af topledelsen. Det går godt. Blommen i et æg, fik jeg vidst kaldt mig selv i løbet af døgnets 24 timer.

Idag var jeg også den mor der hentede mine børn næstesenest (UNDSKYLD), men sådan er det nogengange. Og stuck i en trafikprop ringede jeg til Bastian der stadig var på job og fik ham til at bestille 5 lasagne hos Vanløses bedste pizza mand. Sådan at jeg kunne bruge mine hjerneceller på at køre bil, og ikke på at lede efter tlf nr, og fikse aftensmad. Men istedet kunne hente avl, hente mad, og nyde begge dele sammen med min allerbedste veninde der går way back!

Man skal huske at mysse på livet. Og gemme de dage der er rigtig dejlige. Og sådan en dag var det idag. En helt almindelig tirsdag.

Sjovt, nu vil jeg stoppe med at skrive dette indlæg. Et indlæg der voksede i mit hoved med udgangspunkt i replikken `vi er komplette´. Og egentligt startede med et mini øf og tankespind omkring barn nr. 3. Og ganske hurtigt tog jer igennem en typisk tankerække hos mig.

AVDIOS! Og undskyld for såfejl. Det er øllen der taler. Måske. Nat mys på jeres kinder. Og skål på (for) en helt almindelig tirsdag.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Majken

  Jeg elsker den her slags indlæg, de er så hyggelige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh hvor godt! Tak! Det er os den slags indlæg jeg elsker at skrive:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 måder at være en sej (nærværende) mor på!