Nilens Jord konkurrence

Kommer I og siger hej?

Jeg har et VILDT efterår! CRAZY VILDT! Jeg har så sindssygt mange bolde i luften at jeg nogle gange tænker “nu taber jeg én”. Men indtil videre går det skide godt. Intet er tabt og jeg får tonser meget energi af mit liv!

Bevares, jeg har os sure underbukser der skal vaskes, vågne nætter og slåskampe om forkertfarvede kopper. Men det er ligemeget! Jeg er for det meste født med ja-hatten og jeg synes den sidder pisse godt og klæ’r de fleste.

Nå, til pointen. På søndag! Altså nu på søndag d. 7 oktober kl 10-17, har Loui og jeg en fin stand på Momster Market! Lige nu aner vi endnu ikke hvordan vi skal komme derind, hvad vi skal hænge vores plakater op på, eller hvilket bord der skal med. Men det finder vi nok ud af. Håber jeg.

For det bliver en ret fin dag.

Men ved I hvad? Det kunne væres ski… hyggeligt om I kom ind og sagde ‘hej’. Jeg ved der er nogle andre ret så fine brands derinde OG så kommer der nogle morbloggere og sælger ud af deres garderobe. Bla. Smukke Heidi og søde Alex. Hvis man kommer tidligt er der ovenikøbet gratis entre og en goodiebag.

Kunne være så hyggeligt at se jer!

Herinde kan I iøvrigt se hvem der ellers kommer med.

Nu vil jeg hoppe i volleytøjet og smutte ned i hallen og fyre nogle server over nettet.

 

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord konkurrence