Kære dagbog #5 -YOGAMÅTTEN! og en app anbefaling

Kære dagbog #6 -368 METER!

f138afde-bca9-4b3f-9787-0d3353754e71Mit barn har idag svømmet 300 (TREHUNDREDE METER!!!!!). I den ikke dybe ende. Så nogle af metrene (staves?) gik han muligvis på bunden. HELT FAIR! For…..

Barnet har svømmet trehundredeogotteogtres METER. Og det er da mega flot!

Han har gået til svømning siden august.

Og idag havde de mærkedag. Så vi voksne måtte kigge med og heppe på eget barn. Alt imens vi flittigt talte baner for dem. 46 gange frem og tilbage nedlagde min store femårige på 45 min. Uden pause. Bassinet er 8 meter bredt til de nysgerrige.

For når de stadig er så små, er det ikke fulde baner, men kant til kant i den ikke dybe ende.

Og hånden på hjertet, jeg tror jeg spottede en lille tåre i Bastians øjenkrog, da det hele gik igang. For WOW hvor var de seje!!!

FEM ÅR! Og så kløede de på som gjaldt det livet. ALLESAMMEN. Også søde Benedicte som den eneste og mega seje pige på et ellers rent drengehold.

Bagefter gik hele den lille familie hjem i strålende sol og hilste på alle dyr, blade, høns og hække på ruten. Og imens de voksne baksede noget hurtigt mad sammen, plukkede begge børn samtlige påskeliljer i haven. PYT! De gror jo ud i gen. NÆSTE ÅR!!!

Vi nåede knap at få spaghetti i klanen, og synge tre vers af `Højt fra træets grønne top´ førend første barn var drattet omkuld.

Nu sidder jeg og spiser Koldskål, imens jeg kigger på mediekit og glæder mig til en weekend med sommervejr. Farmor skal have børnene. Egentligt var det fra fredag til søndag. Men af udelukkende egoistiske årsager ringede jeg idag, og spurgte om jeg måtte vente med at aflevere dem til lørdag morgen/formiddag. Havde sådan brug for at kunne hygge med dem imorgen aften.

Men SÅ kommer de tilgengæld ned til farmor der er hundremetermester i isservering og vandplaskeri i haven. Hun er intet mindre end fantastisk! Og imens ungerne passer farmor, smutter B og jeg i Tivoli og ser Kim Larsen show, og spiser mad. Det bliver sgu os meget godt!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dagbog #5 -YOGAMÅTTEN! og en app anbefaling