Startupmagi og sommerhusidyl

Kære dagbog #5 -YOGAMÅTTEN! og en app anbefaling

0d598ec3-7ded-4c71-9942-d852c827f263Den er skrig pink. Børnene kalder den yoda måtten. Og jeg er nu (for første gang nogensinde) begyndt at bruge den til det formål, den oprindeligt er blevet spyttet ud af en fabrik, et sted i Asien.

YOGA!

For femten år siden. Muligvis mere. Forsøgte jeg mig for første gang (siden folkeskolen) med yoga. Dengang havde det to mulige udfald de gange jeg var til træning. 

 1. Jeg faldt i søvn
 2. Jeg rullede rundt på gulvet af grin

Jeg er nu blevet voksen. Jeg falder stadig i søvn hvis meditationsdelen varer over 4 minutter. Samme regel gælder iøvrigt for film. Og det er sgu de færreste film der varer 3,5 min. Men jeg er holdt op med at kampgrine til tårene triller. For jeg har fattet pointen.

YOGA ER JO ÅNDSVAGT GODT FOR MIN KROP (især min ryg)!

Hvad der fik mig overtalt? Delvis min søde svoger Mester Jacob (som ungerne kalder ham). Han er super fit. Jeg har kendt ham siden 2009. Og først i weekenden. Altså i 2018. Næsten ti år efter opdager jeg at han har dyrket Yoga (godt nok on/off) i næsten alle år. WTF!

Nå, men Jacob introducerede mig for denne her app. Der gik rundt regnet 4 timer og så havde jeg købt app´en til 39kr per måned. Siden har jeg dyrket Yoga hver dag. Idag, sågar TO GANGE! Jeg starter hver morgen med en 5 min. Morning Glory. Og det føles TOSSET GODT!.

App´en er mega smart, og overskuelig og man kan se hvor lang tid hver træning tager.

1b4a2538-ba78-4f8e-b9a1-35ed184db299

Den hedder ASANA REBEL!

Jeg er så tilfreds, at jeg idag har sagt mit fitnessDk abonnement op. Og nu istedet fokuserer på yoga og løbetræning.

Til gengæld satser jeg alle sparepengene på at ligne en af damerne fra Asana Rebels videoer, for de er fanme pæne!

Nå godnat herfra med dette lillebitte tip.

//C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Marie

  Fedt! Det lyder som alletiders app! Jeg har selv – i desværre en lidt kedelig sammenhæng i forbindelse med noget stresssygemelding – fundet yoga’en. Noget, jeg også har haft en anelse svært ved helt at fange. Men! Synes, det er rigtig svært at finde nogle ordentlige, lettilgængelige og -anvendelige programmer – også som nybegynder. Så lige et – måske dumt – spørgsmål: tales der igennem de forskellige videoer; altså hvor hver stilling forklares og ikke blot vises eller nævnes ved stillingens navn, så man egentlig primært blot skal høre videoen og ikke nødvendigvis se den.

  Tak på forhånd! Og mega-god fornøjelse med det!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja der tales blidt igennem øvelserne, så man får tips til hvordan man gør det og hvordan man skal trække vejret. Det virker ret fint for mig. Der er også gerne lige en kort gennemgang af øvelsen inden man går igang, så derfra kan man reelt nøjes med at lytte. Dog smugkigger jeg gerne undervejs de første gange jeg laver en ny øvelse. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lige gjort det samme (altså sagt mit fittdk abonnement op. Løbeklub er sjovere😃 Men nu mangler jeg jo yogaen! Er den der app også for mega stive små mennesker uden motorik?? Og hvordan f….. følger du med på en lillebitte skærm OG laver yoga samtidig???😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   STÆRKT!

   Det fede er at de har små videoer á 10 og 11 min varighed specielt til løbere. De kører en lille gennemgang af øvelsen inden man går igang og så taler de henover dem, så man kan godt nøjes med at lytte (jeg smugkigger dog stadig lidt undervejs).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Startupmagi og sommerhusidyl