Bananer fra Burkina og en Negerkonge

Jeg savner hende allerede

annaBaby Anna er flyttet hjemmefra. Hun er flyttet sammen med sin storebror i deres fælles værelse. Én nat er det indtil videre blevet til. Og jeg savner hende åndssvagt meget. Allerede.

Mit hjerte er tilsyneladende ligeglad med det faktum, at min krop har været oppe 16 gange i nat enten for sut, vand eller trøst. For til sidst at sidde op og sove. I sofaen. Med baby i armene.

Og jeg var slet ikke træt imorges!? Altså, virkelig. Det var jeg ikke.

Og Anna? Hun har jo bare været fandens kær, som altid. Det er denundelynme hendes held at hun er så skide nuttet om dagen.

anna3

Tjek lige Disney prinsessen og hendes sommerfugl på hovedet

Og jeg kan leve længe på tankerne om, hvordan vi kan hævne os på hende når hun bliver teenager. Og problemet genopstår. Bare med omvendt fortegn. GNÆK GNÆK GNÆK! (Evil laughter sounding). anna 2

En Mean kage
Imorgen kommer mødregruppen herhjem. Og jeg har bagt en mean chokoladekage med karamel og havsalt. OH DEAR! Jeg holder det ikke ud. Den er så lækker, at selv træstammerne fra Lagkagehuset savler over den på bagepladen. UmmenummeNUM, jeg glæder mig til at mine tænder skal sættes i den kl 10. Måske den kommer på som tirsdagstip imorgen? Det skal jeg lige overveje. In case!? Stay tuned!

Var den så svær??
Og halløj, jeg begynder at tro at min ordquiz var for svær? Der er kommet nogle gode bud. Dog endnu ikke ét ord der er korrekt gættet. Men så nemt får I ikke lov at slippe. Jeg har sat lidt ledetråde ind i oprindelige indlæg. Så smut lige ind og gæt med. Igen.

Have a nice one…

Klem Mama IC

4 kommentarer

 • Camilla Berg

  Føler mig priviligeret – glæder mig til at smage den! Karamel og chokolade – what NOT to like

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg har givet op på ordene.. Jeg forstår kun mit eget afkom 😉 men – jeg synes det lyder som et rigtig godt tirsdagstip! Jeg er kommet til at forelske mig i Johan Bülows bronzekugler med karameliseret, hvid chokolade og saltkrystaller, men det bliver lidt dyrt i længden. Den her kage kunne måske tage toppen af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Åh nej! Nu bliver jeg jo nødt til at prøve dem også!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananer fra Burkina og en Negerkonge