Mangler I noget?

Jeg har muligvis lige meldt mig til det her….

Jeg sidder i sofaen, vores drøn irriterende vaskemaskine bipper som en gal. Højt! (MOSES jeg glæder mig til en ny når vi flytter). Men jeg gider ikke at rejse mig for at stoppe den. Eftersom en klar konsekvens vil være at jeg skal hænge 8 kg vasketøj op. Ikke lagner og så´n (som tager 4 min.). Næææh! Nej. Det er 8 kg bittesmå sokker, underbukser, t-shirts, strømpebukser, oh lord! 8 kg vasketøj fra helvede. Og bedst som man tænker: “SÅ! Det var sidste bip fra den skøre maskine!”. Så bipper den igen. Røvhul!

Nå men jeg sidder altså her, og er lidt doven. Jeg ville sådan set gerne ud og løbe, men er alene hjemme, og så skal jeg dælme løbe mange gange frem og tilbage foran huset med babyalarmen som højlydt sensor, når jeg er uden for rækkevidde af de sovende børn.

Christina! Du var igang med en historie (som havde månedens vildeste clickbait overskrift).

Sagen er den at jeg lige har tilmeldt mig selv (og forhåbenligt 7 andre damer) til at gennemføre 8km løb. I mudder!!! Og vand til maven!!!

I kan se mere lige hér. Det hedder Ladies Mud Race. Og det har afterparty! Så det er åbenbart det jeg skal lave d. 29 september i år.

18953012_10158993363690121_8310295512943876764_n

Oprindeligt, da jeg åbnede bloggen for at skrive, ville jeg have spammet med de fineste billeder fra min nye addict. Pinterest!!! Men dem må I gemme til en anden dag, for nu er jeg ved at falde på halen af træthed. Og stavefejlene vælter ud af mig…

Hov nej vent! Det gik iøvrigt super fint i søndags, der kom vel en 20 mennesker forbi og vi fik halveret vores bunke af udsmid! Så nu venter et par ture til mødrehjælpen med resten.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Lika

  Hvor er du altså bare den sejeste, Christina. Kæmpe beundring herfra. Både hvad angår race og det med at give ting væk! Jeg ville egentlig gerne have været forbi, men tilbragte min søndag med 6 stk 4 uger gamle schæfer hvalpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH hvor er du sød. TAK! Jeg rødmer helt. Og din søndag lød da heller ikke værst!!!!Er det jeres egne???

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mangler I noget?