Giver man dårlig omtale eller holder sin kæft?

Jeg har fået bøjle

Som teenager, havde jeg bøjle. Sådan et par vaskeægte togskinner. Ét af de sæt, der var tosset dumme at holde rene, og med elastikker der gav blå mærker inde i kinden, og som var det modsatte af en magnet på drengene.

Jeg havde den vel på i halvandet år, hvorefter jeg fik overtalt både tandlæge og forældre til at nu var jeg færdig med det pjat, og så røg den af igen. Muligvis for tidligt.

Her godt 20 år efter, i en alder af 37. Har jeg igen fået bøjle. Nu en lidt anden (og mere fancy) én af slagsen.

De første 3 uger læspede jeg helt gevaldigt, og ALDRIG har jeg været så stille til møder før, som jeg var i de dage. Det varede heldigvis kun lige ind til prøveskinnen blev skiftet ud med en ægte skinne og jeg fik `knapper´ på tænderne. Så var det som om den blev surret ekstra godt fast, og læsperiet blev markant forbedret.

“Men du har da så pæne tænder, Christina!!?”

“Hvorfor skal du overhovedet have bøjle?”

Ja udenpå. Der ser de fine og pæne og lige og hvide ud. Mit store problem ligger gemt bagved. For jeg HAR pæne tænder, ja jeg har overbid og det driller mig, og bliver kun større. Og mit smil er også smalt, og jeg gad herre gerne have et bredere Cameron Diaz smil (så vildt bliver det sgu nok aldrig). Men det er hullerne i tænderne der driller mig mest. Dem har jeg alt for mange af. Faktisk er det ca. sådan at jeg hver evigt eneste gang jeg er hos tandlægen skal have lavet et hul eller to. Mine tænder sidder simpelthen for tæt, så det er praktisk talt umuligt at rense imellem dem. Heller ikke med tandtråd. Og det er imellem tænderne alle hullerne findes. Jeg har ikke tal på hvor mange fyldninger jeg har, men jeg ved jeg har 3 rodbehandlinger, og nu også to rodspidsoperationer på samvittigheden. Faktisk, as we speak, sidder jeg med 8 sting i munden (der heldigvis, om alt går vel, skal ud i morgen).

Der skal ikke mange store lommeregnere til, for at regne ud, at jeg har bidraget til min del af tandlægernes lønkage. #selvtak.

De ting til sammen har gjort at jeg MEGET længe har overvejet en sådan Invisalign behandling. Jeg har bare ikke turde. Lige ind til den dag min søde veninde Kit var halvvejs i sin behandling og OH MY GOD! Hun har fået det smukkeste smil. Og hun sagde til mig: “Christina, det eneste du fortryder, er at du ikke har gjort det noget før!”

Så nu har jeg kastet mig ud i Invisalign

(denne del er annonce, men inkl. rabatkode til jer)

Jeg kontaktede simpelthen Kits tandlæge.

Og det næste I skal læse får jeg ikke penge for, MEN I skal vide at jeg har fået noget af behandlingen betalt. Selve Invisalign og skinner betaler jeg selv for. Men undersøgelser og tandlæge tid etc. har jeg fået sponsoreret, mod at jeg vil fortælle ærligt om min oplevelse. Og det gør jeg gerne. Især dette samarbejde er super nemt for mig. Fordi Nimmi, der har Klinik Holstein, er sindssygt dygtig! Det er ham der har uddannet mange af de andre i Danmark der laver Invisalign behandlinger. Ja, og så har jeg endnu ikke talt med én eneste medarbejder på klinikken der har været tvær. Jeg bliver vitterligt mødt med smil og glade dage og den vildeste service HVER gang jeg ringer. Jeg føler mig helt tryg i deres hænder!

Nu er jeg 8 skinner inde i min behandling (man skifter ca. skinne én gang om ugen). I samme åndedrag har jeg også fået lavet en bette tandblegning. Og bare dén har gjort en stor forskel for mit smil. JEG ELSKER DET!

Jeg deler flittigt ud på Instagram og i story. Så følg ENDELIG med derinde.

Og skulle du selv have lyst til at tage en snak med Nimmi, ja eller har drømt om at kaste dig ud i en Invisalign, så har jeg fået lov til at give jer en rabatkode på 10% på behandlingen. I skal blot nævne mit navn når I booker.

Det var det for nu. Jeg vil smutte ud og smøre et par madpakker og så hoppe i seng bagefter.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giver man dårlig omtale eller holder sin kæft?