5 gode råd til blefri

Jeg er SÅ stolt!

På tur med manden min.

På tur med manden min.

Vuggeren var skeptisk, men de sagde “JA!”. Og så skylder jeg en kort forklaring. Lad os starte med den korte forklaring. Jeg har været lidt offline, både på blog, instagram og facebook i nogle dage. Men nogen gange er der bare ting der skal tages tid til. Og hos os ligger familien i den kategori. Så for tiden har vi helliget os den. Familien altså. Af samme årsag har vi været forduftet til Jylland, for at passe på selvsamme. Og selvom der faktisk er internet forbindelse herovre (høhø og UNDSKYLD min dårlige humor). Så er det satme lidt op ad bakke at lave indlæg fra telefonen… Men med en låne pc, har jeg hapset mig 30 min. blog tid. For jeg er SÅ stolt af charmetrolden. Og det MÅ jeg dele med jer. I mandags blev han afleveret i underbukser UDEN BLE. Og da jeg forlod vuggestuen tog jeg mig selv i at have instrueret de søde pædagoger, med en detaljegrad uden lige, i hvornår August sidst havde været på toilet og hvornår det nok var en god idé at spørge ham igen. Og igen. Og igen. Stop dig, Christina. Jeg tænker de har prøvet det før. MANGE GANGE:-)

6,5 time senere.

Bastian og jeg kommer ind på legepladsen, hvor jeg lidt højt får råbt “Se skat, han har de samme bukser på som imorges”, “Yepi kay yay”. Ok det sidste sagde jeg ikk´, men det KU jeg have sagt. For nøj jeg voksede en halv meter, da Julie fortalte at han ikke havde haft et ENESTE uheld hele dagen. Og til trods for at have haft en tur-ble på i skoven, var den ligeså knastør som Sahara i højsæsonen, da de vendte hjem på stuen. Og det har den sgu været lige siden, både ble og underbukser. SELV OM NATTEN? Ej men, jeg er MÅLLØS! Allright, 2 dråber idag. Men that´s it!

Overkøje godnat læsning af yndlings tante Caro

Overkøje godnat læsning af yndlings tante Caro

Og det stopper ikke hér, han er dælme os begyndt at ville sove i overkøjen. Oh dear, nu forstår jeg hvad de mener, når de kloge siger “De bli´r så hurtigt store”.

Men vi siger tak til Aske for at have gjort August blefri. Og vi krydser fingre for at det holder.

Og så lige et billede af den slags jeg også smider på Instagram at runde af på. Følg mig gerne dér. Det er så hyggeligt.

Storebæltsbroen så smuk og dramatisk

Storebæltsbroen så smuk og dramatisk

Det var hvad det blev til for nu, nyd hinanden, aftenen, og pas på jer selv.

Kæmpe knus C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode råd til blefri