Valen...-hvaffor noget?

Jeg er konverteret til Olívy! – Farvel røde numse.

olivy

Det er lige før jeg overvejer om vi skal have en 3´er (lige før sagde jeg). Simpelthen for at kunne bruge denne vidunderlige multicreme helt fra den (bogstaveligt talt) spæde begyndelse.

Jeg har været til event med et par seje morbloggere. Olívy inviterede. Kender I dem? Jeg gjorde ikke. Nu gør jeg. Og jeg er FAN!

Jeg er typen der normalt bruger vådservietter til ALT. Også Annas numse, hver gang jeg pusler. Vådservietter og Inotyol salve. HVER GANG! Efter idag? Not so much. Jeg tror sgu jeg er konverteret. Jeg spår at Olívy er kommet for at blive og at mine puslevaner aldrig bliver de samme igen.

Jeg er hyper allergisk selv. Børneeksem, høfeber, nødde- og frugtallergi. Jeg napper det hele. Det gør os at jeg er ret hysterisk med hvad jeg vasker mine ungers tøj i og hvad jeg smører dem ind i. Jeg går jævnt op i det. Tør jeg godt at skrive.

Hvad kan Olívy -Diaper Change?
Ja hvad kan det ikke? Vil jeg nærmest svare. Iøvrigt udtales det [O LI VJÉ]

 • Numsecremen -der kan bruges til at vaske, smøre og beskytte babys numse. Den skulle eftersigende gøre at baby ALDRIG har rød bag.
 • 100% naturlig. Som i, den er AllergyCertified, hvilket betyder at den lever op til strengere krav end det velkendte svanemærket og astma- og allergimærket. Og det kan mor her godt li´.
 • Den fugter, desinficerer og beskytter huden mod tis og lort.
 • Foldecremen. Kan smøres alle de steder hvor baby har folder (hals, armhule, bag øret, etc), så man undgår rødme og sår.
 • Den kan bruges mod børneeksem og tør hud. Yeepeekayay for Annas hud.
 • Man kan fjerne make-up med den.
 • Det er ligefør jeg os tror den kan lave morgenkaffen?

Den købes på apoteket og koster 99 bøtten. Og så har man til ca. 3 måneders forbrug med nyfødt. Og 2 måneder til de større blebørn. Så det er da lidt dyrere end vådservietter. Tilgengæld sparer man inotyol salven væk og lets face it. De vådservietter er nok ikke de sundeste i verden. Og jeg er skyldig i alle punkter. Jeg har brugt begge dele til mine unger.

Men det skal være slut nu. Jeg vil give Olívy en chance.

Hvordan bruger man Olívy? (Jeg er selv gørebarn. Så en simpel guide er vel på sin plads)

 • Hvis lort? Tør det værste væk med vand (jeg kommer nok stadig til at bruge en enkelt vådserviet i ny og næ. Mest fordi vi ikke har vand ved puslepladsen). Hvis ingen lort. Skip dette punkt.
 • Hæld en god (jeg mener god) klat Olívy på en vatrondel (se billede nedenfor)
 • Smør babys numse (ind i alle revner) til du ikke kan se cremen længere, det tager godt og vel 3 sek. (måske 5)
 • Ce tout!WP_20160213_15_16_37_Pro

Kære Mænd,

Ud med vådservietterne. Ind med Oliíy og putning med fruen.
Ja det er lidt mere besværligt. Ikke putningen. Men tænk på at I undgår rød numse og grædende babyer om natten. Istedet vil I få glade børn der sover tungt og godt, så I og lillekonen kan ligge i uforstyrret ske. Eller lave flere blebørn.

Kærlig hilsen Mama C

Jeg fik den fineste kurv til eventet. Og jeg glæder mig vildt til at komme igang med den. Tak til de to seje søstre der står bag, for at få denne vidunderlige multicreme til Danmark. Indtil videre har jeg tørret røv med den i 40 timer. Og det lover godt! Iøvrigt er indlægget ikke sponsoreret. Jeg skriver af helt egen (og fri) vilje. Men når jeg møder et godt tip. Står jeg ikke sidst i køen for at give det videre.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

 • Rosa

  Cool.
  Jeg er nu mere den type som siger, smør jeres børn med så lidt som muligt. Hvis de får rød numse, så smør dem der.
  Hvordan går det med babys søvn om natten??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valen...-hvaffor noget?