6 dage til termin -en højgravids bekendelser!

Jeg er en tyv! -Undskyld!

sorry
Jeg er en tyv! Og har været det hele mit liv. Ikke i professionelt regi, men i det private. ANER ikke om det gør det bedre!? Jeg stjæler simpelthen af folks tid! TYVSTJÆLER! Med arme og ben. Og det vil jeg gerne sige undskyld for, både bagudrettet og fremadrettet. Det er ikke fair at folk skal vente, længe, på mig. Så UNDSKYLD! Undskyld familie, undskyld veninder, undskyld venner, bare undskyld! Jeg lover at betale tilbage, en dag. Jeg forestiller mig noget med at jeg møder op 2 timer før uden tlf, computer, ipad eller anden form for device. Eller kage for den sags skyld. Og bare stirrer ud i luften, indtil vores egentlige aftale er. Ku det være en deal?

Muligvis dét heller aldrig kommer til at ske, for det gik op for mig den anden dag, hvor optimistisk jeg egentligt er. Havde aftale på Lagkagehuset (shhh, I know), kl. 11. Tænker, GUUUD hvor smart, jeg drøner da derned på den to-hjulede Rolls Royce i god tid, og gør mit blogindlæg færdigt (OG spiser en træstamme, så ser det ikke så sært ud når min date kommer og jeg bestiller én mere. Hun har jo kun set den ene). Og når jeg siger god tid, så tjekkede jeg ind præcis 10.58 på stamstedet. Muligvis tids nok til en træstamme, men sleeet ikke tids nok til kommatering i mit indlæg!

For FUCK sake, jeg ER og BLIVER en tidsoptimist når det gælder aftaler, ikke opgaver og deadlines. Men AFTALER. Og jeg kan sku ikke hjælpe det! Så undskyld på forhånd, og bær over med mig. Jeg gør det ikke af ond vilje, jeg gør det fordi jeg tror at et minut varer længere end det reelt gør. Og helt slemt er det hvis jeg halvsover og skal op. Så kan min hjerne uden problemer overbevise mig om at det da kun tager 10 min. at stå op, finde tøj, gå i bad, tørre sig, ta tøj på, lægge make-up, etc. (you get the Picture). Ligeså vel som jeg er enormt dårlig til afstandsbedømmelse, hvilket OFTE resulterer i at jeg kører forbi afkørslen på motorvejen, til trods for at den søde talene GPS har advaret mig de sidste 900m. om at jeg skulle blinke fra.

Hvis nogen kender til en løsning, en pille, et ur der kan fancy ting, eller anden form for terapi. Så er jeg sikker på at mine veninder ville sætte STOR pris på det!

Indtil da, så fortsætter jeg som tidsoptimist, og vil i stedet opfordre til altid at invitere mig et kvarter før tid. Og lyv overfor mig, sig det ENDELIG ikke. Så er jeg bange for at vi jinxer det! -Kan med fordel benyttes på andre tidsoptimister, as well!

Karma knus herfra

p.s. i morgen kommer der indlæg om Piktogrammer på bloggen. GLÆD JER! Det SPILLER! -Nårh ja, medmindre baby popper. Men det kan vel ikke tage så lang tid, tænker jeg.

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 dage til termin -en højgravids bekendelser!