Experimentarium! Du gjorde det sgu!

Igår fik jeg en ny veninde…

 

blomst

Jeg havde (endelig) taget mig sammen til at få fotograferet alt det babytøj vi ikke længere bruger. Og smidt det på Reshopper. Heriblandt lidt sengetøj. Jeg fik ganske hurtigt en del henvendelser. Men Maria (lad os kalde hende det, da jeg ikke har spurgt hende om hun vil nævnes her. Og det synes jeg er god kutyme) var den første. Jeg svarede hende på SMS, og vi fik aftalt at hun kunne komme forbi idag og hente det. Bare det blev efter 16.00.

Omkring kl 17.00 banker det på døren. Udenfor står den smukkeste, og smilende gravide kvinde.

Jeg byder hende indenfor i varmen og spørger om der er noget andet hun kunne tænke sig, af de bunker jeg har samlet sammen. Vi fik afregnet. Og smalltalket. Jeg spurgte lidt ind til baby og graviditeten. Og så talte vi. Nej vi snakkede. Jeg tror vi stod lige dér i mit køkken-alrum og vendte verdenssituationen i noget der mindede om 30 min. Måske mere. Hun var så enormt sød, og empatisk. Og det endte med at vi aftalte at vi skulle drikke en kaffe snart.

For hvorfor ikke? Man behøves vel ikke at møde nye venner på studiet eller på job? Eller til sport? Man kan vel også møde dem på reshopper? Åbenbart.

Da Maria SMS´ede mig for at købe mit babysengetøj, havde jeg på ingen måde regnet med at det skulle munde ud i en kaffeaftale. Men det gjorde det. Og jeg glæder mig allerede til den.

Sjovt som man aldrig ved hvad næste hjørne bringer, eller næste telefonopkald. Husk det! Livet kan tage drejninger anytime, og de kommer i alle størrelser.

Hav en skøn onsdag. Jeg har været i Andedammen idag. Eller det har jeg faktisk ikke, for vi havde ingen strøm, eller Internet (staver man egentligt stadig det med STORT?). Så vi var 4 andedamer der smuttede på cafe og arbejdede.

Nu vil jeg tilgengæld lukke ned og smutte hjem efter børnene. Og så vil jeg gøre en storstilet indsats på at få hytten til at skinne og få mentalt ro. For imorgen? Har vi en fremvisning! Og Louise og jeg har møde med en Business Angel. Shit jeg er spændt. På både det ene og det andet. Jeg lover I får update, enten imorgen, eller fredag.

Indtil da. Klask i måsen fra mig!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Experimentarium! Du gjorde det sgu!