Elsk mens I kan.

I morgen er det juleaften!

WP_20150601_15_15_49_Pro

Denne sag er vores de næste 14 dage…#mercedesbenz

Og jeg har glædet mig som et lille barn. I 3 måneder. Jeg skal på en udvidet Netto tur. Uden børn. Og ja, jeg sagde BØRN. I flertal. Hverken charmetrold eller baby A. BARE MIG. I lang tid. Hos frisøren. OH.MY.GOD. jegglædermig.dk. Arhmen, tror faktisk ikke det med ord kan beskrives, hvor meget jeg har set frem til denne dag. Det er vidst ikke skudt helt ved siden af, at sammenligne det med juleaften for en 7-årig. Imens jeg sidder hos søde Katrine og bliver dullet og nusset, kommer den bedste Farmor og dikke dikker baby. Af selvsamme årsag har vi i dag testet baby´s forhold til flasker. Sutteflasker. ALTSÅ. TSK. Ingen problem, match made in heaven. Det gik som smurt. Som Nutella og Krydderboller. Hun lappede rask væk samtlige 200ml i sig, i én slurk. Nærmest. Ikke for sjov vi kalder hende flødekind. Frøken Flødekind. Men lille skat, tykke piger og en kvinde krop med lidt til både gård og gad. Er yderst hipster og meget moderne. Så spis du bare videre min gris:-).

Jeg har i lang tid kaldt Anna for den lille fashionista med fine fornemmelser. Første spark i maven kom 4 sek efter jeg havde indtaget en teskefuld 1000kroners kaviar på D´Anglettere. Det siger ikke så lidt. Ydermere valgte den unge dame at klemme ballerne sammen og lade mig nå Marlene Birger lagersalg. Dog med plukkeveer der ville noget. Og først ankomme 20 timer efter. Sidst, men så absolut ikke mindst, har hun nu ikke haft en lorteble siden onsdag. Last week. AV min mave. Tænker du måske. Eller hendes. Næh nej, den lille frøken HAR skam lavet #2. På TOILET. Yes, det store hvide lokum som vi alle bruger. Hvad gi´r I?

I kid you fucking NOT.

Jeg havde hørt om babyer der blev blefri v. 6 uger. Ikke at dette overhovedet er vores mål. Og så havde én af mine veninder fortalt mig at hendes mor kunne tælle på én hånd (eller var det 2?) hvor mange lortebleer hun havde skiftet i sit liv. Med 2 børn! Da jeg så er til efterfødselstræning fredag morgen. Befinder jeg mig ude på toilettet ved puslepladsen for at skifte den unge dame. Ikke min veninde. Baby A off course:-). Pludselig får hun den der noget anstrengte mine, kombineret med lidt sjov lyd. Impulsivt går jeg i gang med hjulene på bussen legen, for ligesom at hjælpe det hele lidt på vej. Alt imens jeg tænker. Åh hvor må det da egentligt være nederen at ligge ned og skide. Jeg kigger på baby A. Kigger på toilettet. Kigger igen på baby A. Napper hende i et snuptag. En fod i hver hånd, så hun sidder på hug imellem mine arme. Og ind over toilettet. I øvrigt et trick jeg har fået igennem en anden veninde til at fremme den slags ting. Godt nok beregnet med ble. Vanvittigt effektivt. Der gik lige præcis 10 sek. Og BUM. Værsågod mor. Ikke flere lortebleer til dig. Nu har jeg så gjort det hver dag siden. Og jeg må sige det er en fornøjelse. For alle parter. Tør jeg godt at sige. Og pludselig blev projekt blefri af August udvidet. AARH ok, så langt går jeg sgu alligevel heller ikke. Meget orker jeg, meeen syns nu alligevel os, at det der ble noget er lidt praktisk.

Nå. Damen skal i seng. Damen er træt. Og Damen skal være SÅ udhvilet til den store dag i morgen.

Følg mig på Instagram for før, under og efter billeder!!

Jeg elsker jer og jeg elsker jer endnu mere for at læse med.

God aften og glædelig jul.

Christina

p.s. Så har vi fået bil igen. Efter 2 måneder uden. Skal vi nu køre rundt i den lækre sag i et par uger, indtil den rigtige kommer. En Ford Mondeo. Need I say. Bastian er svært happy.

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk mens I kan.