Good memories in a box!

Bloggetid? Og min far som dagplejemor?

Hvordan finder du tiden til at blogge? Det gør jeg overhovedet heller ikke…. Jeg producerer op til flere indlæg om dagen. I mit hoved! Men de seneste 30 dage har vi sgu været hængt op. Nu er Ansen endelig frisk igen. Og begge unger er tilbage i henholdsvis dagpleje og børner. Og vi overlevede. Alle sammen! Jeg vil endnu engang ytre, at man burde få tildelt medaljer hver gang man kommer igennem svære perioder, uden at blive skilt. Eller smadre porcelæn. Og så glæder jeg mig til at nogen opfinder en app der kan sørge for at mine tanker kommer på skrift, uden at jeg behøves røre en finger. Jeg køber den. Prompte! For tid til den del af bloggingen der handler om at nedfælde ordene, det er der ikke meget af lige i øjeblikket… Jeg har lidt travlt. Mildt sagt.

Er det på arbejdet? Jow jooow, der er så RIGELIGT at se til. Det er heldigvis sjovt. Og mine kolleger er fantastiske (de havde købt træstammer til mig i dag). Men LIGE om lidt kører en KÆMPE konference af stablen. I Toronto. Og jeg er hovedkvinde bag den danske delegation på godt 200 mennesker. Der er lidt at se til, tør jeg godt at sige. Og så har jeg i morgen fået lovet mig selv ud til et foredrag for barslende karrierekvinder. Jeg er klar nu! Har forberedt mig. Har været 2 timer om at komme på formatet, men nu er det på plads.

Jeg har besluttet at jeg skal interviewe mig selv! Jeg er stor fan af utraditionelle præsentationsformer, alt andet en Death by PowerPoint. Så jeg har klargjort en masse små gule sedler med forskellige spørgsmål, som jeg så svarer på i morgen. Åh jeg glæder mig. Og ved I hvad? Jeg glæder mig vildt meget til at dikke dikke alle de dejlige babyer der kommer på visit i Microsoft. Nej vi skal ikke have flere børn. Punktum! Det er jo derfor jeg skal dikke dikke alle andres! eeegåååå´r ??

Og lad mig så lige give jer en fortælling fra mit liv. Min far, der i øvrigt troede han var pensioneret, men slet ikke var det, og i stedet var blevet dagplejemor, har en sjov vane. Lad os kalde den informationsvanen. Eller oplysningsvanen. Lad mig give jer et eksempel. Den anden dag, da jeg har været oppe hos ham dagplejemoren i Virum og hente Anna, blev jeg guhjælpemig blitzet under broen ved Lyngby på motorvejen. FUCK! I går henter jeg så IGEN Anna hos min far dagplejemoren, og fortæller om min bekymring.

Mig: “Jeg tror sgu jeg er blevet blitzet far….”

Far: “Åh det var da ikke godt, hvorhenne?”

Mig: “Ved Lyngby afkørslen, lige under broen, du ved dér hvor der er vejarbejde…!?”

Far (råbende): “VEJARBEJDE???? ER DU GODT KLAR OVER HVOR DYRT DET ER?????”

Mig: “I knoooow far, du behøves ikke råbe det i hovedet på mig. I know. Okaaay?”

Far: “Jaja, jeg ville jo bare lige sige det”

Jeg kører hjemad, undervejs tikker en sms ind fra min far. Far har nu tjekket op på hvad jeg reelt skal betale hvis jeg kørte som jeg sagde. Og hvis man kunne understrege på en sms, så havde han understreget at bøden er DOBBELT OP! Tak far. Og hold nu kæft far.

Men far er ikke færdig med at oplyse og informere.

Far sender en times tid efter en mail. Nu med link og udførlig beskrivelse af hvad bødesatserne anno 2016 ligger på. Og at det altså er SANDT at vejarbejde giver dobbelt op.

For helvede far! (Indsæt selv jeg er ved at dø af grin smiley og abe der holder sig for ørerne smiley). Far har for meget tid! Nok meget godt at far er blevet dagplejemor.

Nu vil jeg trisse i seng, og glæde mig over at P4 i dag har kåret hængerøv, som Danmarks bedste ord med røv.

Ha´det så bra med jeres aften. Og god onsdag. Husk at historier som den om min far, dagligt kan ses og høres på min snap. Jeg har seriøst fundet min sociale platform. Mine veninder, mener jeg har fået en usynlig ven der gider at lytte til al min mundbavl.

Hængerøve siger jeg bare:-).

Klem Mama Hængerøv (bogstaveligt talt)

DSC_0172

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good memories in a box!