Et magisk løg?

Hvad sker der når man springer uden faldskærm?

faldskærm
Jeg er typen der springer uden faldskærm. Jeg taler gerne før jeg tænker og så er jeg ikke bange for noget! VITTERLIGT! Okay, jeg er hunderæd for sommerfugle. Som I hysterisk angst. Lov I ikke griner. Alt for højt. Men de små bæster kan helt alvorligt få mig til at tude på kommando og løbe i den anden ende af lokalet, helst universet. Hvorfor? Aner det ikke, men jeg plejer at give min barndom skylden. Det er så dejlig nemt:-). Fik nemlig altid at vide, at man ikke måtte røre sommerfuglens vinger, for så forsvandt det magiske støv og de ville miste evnen til at flyve og DØ! ARGH! Dét skulle jeg alligevel ikke være skyld i. Så siden har jeg undgået dem, og nu åbenbart udviklet en decideret angst for dem. Så tænk lige en ekstra gang over hvad I siger til jeres unger. Jeg si´r det bare. Os´ de søde romantiske historier;-). Jeg si´r det bare.

Men jøses. At leve livet uden faldskærm er pisse skægt, man brænder nallerne. YES. Men det er safstsuseme os det der gør livet sjovt at leve:-).

Hvis jeg ikke havde haft den indstilling til livet, så VED jeg at jeg aldrig for real havde hoppet i faldskærm på Hawaii. Hér må jeg så lige knytte en kommentar. Kig nu rigtig godt på billedet igen, og tjek den mand ud jeg har taget med i rygsækken. Og det har altså noget med vinklen at gøre, for så meget mindre end mig var han altså heller ikke. Og hans arme. De var altså heller ikke så store. Anyhow. Inde i flyet, som jo er mikrolille, sidder man på sådan nogle bænke. Ikke ved siden af hinanden, men bag ved hinanden, som når politiet laver kæder af sure mennesker på Christiania eller foran andre vigtige bygninger. Bag mig sidder så denne mand, og 3 min. inden de åbner flydøren siger den venlige mand i rygsækken til mig “I´m just gonna buckle us up”, yes yes tænker jeg. I samme sekund bliver jeg i et fast ryk hevet tilbage og aldrig har jeg haft en mands pelvis SÅ TÆT på min røv (I swear). Men hold nu KÆFT, jeg var glad for både mand OG hans pelvis, da jeg i 4 km.´s højde befandt mig i frit fald et sted over Doles ananas plantager. Som i øvrigt smager SERIØST GODT. Ananasserne off course. Ja faktisk har jeg ikke rørt en ananas fra de danske supermarkeder siden. Man kan kun blive skuffet. Tænker jeg. Men tjek så lige de mormorarme. I had NO idea hvor meget overskuds hud jeg har. Og kinderne? WTF!?!?! For ikke at tale om de tænder, der i en uge var mere tørre end hvis man havde slugt en skefuld kanel.

Og apropos, så var jeg nok heller aldrig flyttet til Hawaii for at bo, eller Bjerringbro for den sags skyld. Yes det ligger på Lars Tyndskids. Bjerringbro altså. Og YES alle arbejder i Grundfos. Undtagen dem der arbejder i deres DRIVE-IN bager??? Og YES de spiser virkelig mange kartofler og møder ind på job inden fanden får sko på. Eller vores charmetrold for den sags skyld. Gad vide hvornår jyder egentligt går i seng? Mon de bare har brug for mindre søvn end ø-boerne?

Havde da så saftsuseme heller aldrig stillet op til en uofficiel taler konkurrence på verdensplan, hvis jeg havde bekymret mig for meget over konsekvenserne. Og jeg blev sgu nr. 1 i DK. Og gik videre til de Europæiske Mesterskaber i Spanien. VIIILD oplevelse! Mega stolt. Stadigvæk.
tale

Det var sådan lidt helt almindelige mandags tanker fra mig. Og hermed en opfordring til nogen gange bare at gøre. Ikke tænke. BARE GØRE:-).

Karma knus C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et magisk løg?