Tirsdags Tip: Barnets bog

Hvad har jeg tilfælles med Mascha Vang -og sneak peak på fotosession

a 2

For foto sneak peak. Scroll helt i bund.
Jeg troede ikke at Mascha og jeg havde det store tilfælles. Jeg tog fejl. Bevares, hun er noget bedre skåret end mig. Og lidt længere ben måske (ikke meget). Men, vi har faktisk mere in common end ved første øjekast…

Vi drikker den samme olie og juice! Netop i dag kom posten ind ad døren med 2 flasker sundhed (ej altså han blev udenfor). Begge fra Maybritt Krewald. Jeg havde hørt så meget om det der med olie, og den unægtelige sammenhæng der sku´ være med smuk hud. I min søgen, endte jeg som en boomerang på Mascha´s blog. Hvergang. Hvorfra jeg da os´ endte med at bestille de to kællinger der nu bor i min køler.

I selvsamme søgen faldt jeg over den anden lighed. Den flittige læser ved at vi hér på matriklen har 2 børn, 4 Kirsten (oprindeligt 6) og en Søs (som vi må ha´ skaffet lidt flere af ved lejlighed).

Kirsten er (for den nye læser) August´s Partner in crime. Hans baby. Hans isbjørn. Hans kæledyr (fordi hans mor og far ikke vil købe ham en hund). Hans storesøster (fordi mor og far heller ikke hér er leveringsdygtige). Hans tøjkanin. Hans bedste ven.

Kirsten

I lang tid (faktisk de første 3 år og indtil sutten røg), gik sut og Kirsten hånd i hånd. Man vidste at gav man ham sutten, ku´ man ligeså godt indstille gps´en på Kirsten med det samme. Og vice versa. Nu er sutten væk. Men Kirsten? Hun er kommet for at blive.

Jeg gik så og troede at vi var de eneste der havde indkøbt ikke mindre end 6 Kirstner. Man sku nødigt stå i den situation hvor Kirsten var væk og skulle hentes på en mørk, kold, og våd legeplads kl. 3 om natten (true story). Bare for at kiddo kunne sove. Så et lager blev indkøbt. Og ja det var meningen det skulle agere lager. Jævnligt ville vi så bytte hende ud, så nogen kunne blive vasket og andre kunne få opgraderet patina. Det holdt lige indtil August en dag fandt lageret og glædesstrålende kom ind i stuen med favnen fuld af…

KIRSTNER!

Nu har han dem alle (minus 2, som vi ikke aner hvor er. Godt vi købte 6). Hver aften deler han glædeligt ud af dem, så vi alle har noget trygt at sove med (godt der stadig er 4).

Gæt nu hvem der, ikke nok med at have flere af den samme bamse, ovenikøbet har flere Kirstner??

MASCHA VANG! Hos dem hedder Kirsten blot Mr. Kanin.

mascha kanin

Der var os et billede af hendes datter med samtlige Mr. Kanin. Det er forsvundet som dug for solen. Ej jeg aner ikke hvor jeg fandt det. Så nu får I dette istedet. Og Mascha? Jeg håber det er ok jeg reposter en snip fra din blog?

Og så har jeg LOVET et sneak peak på billederne som skønne og søde Frederikke Brostrup tog i lørdags. Hvor hun bogstaveligt talt lå og rodede rundt på gulvet under sansegyngen for at få den helt rigtige vinkel. Hun er vild!

a 3 a 2 a 1anna

Hun har sendt mig en milliard og jeg skal til at vælge ud. Ikke nemt. Kan jeg godt afsløre. Til at fordrive ventetiden, indtil jeg får resten fra Frederikke, kan I med fordel stikke snuden over til Michala fra Bastabum og se de skønne billeder af hende og Molly My.

Hav en fabelagtig dejlig onsdag aften.

Kæmpe klem Mama C

6 kommentarer

 • Majken

  Det billede, hvor August får en krammer er altså bare helt fantastisk, synes jeg 🙂 Jeg tror det er hans udtryk der gør det. Det er i hvert fald nogle lækre børn i har jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg er os´ pjattet med det. Det er så oprigtigt. Han var lige faldet ned fra sit sørøverskib og kom op til mig for at blive trøstet. Det har Fotografen så fanget. FANTASTISK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt med så mange Kirstner-kaniner …. og bare navnet 😉 Måske har du skrevet det, men hvordan kom I frem til det?

  Smukke smukke billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Hahaha. Ja ikk? Vi griner også selv ofte af det. Plain Simple. Hun hed Kanin til at starte med. Det blev jeg træt af. Så valgte det første og bedste navn med `k´ der kom op:-).

   TAAAK! Vi er os ret tilfredse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, det er sjovt med de Kirstner:):):)!
  Og sikke nogle skønne billeder! Vi havde Frederikke forbi, da vores datter var 8 mdr, og hun skal naturligvis også på besøg, nu hvor lillebror er kommet til. Hun er SÅ dygtig:kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Hahaha griner selv af mit indlæg (det må man godt, ikk’?). Og ja. Hun er hammer dygtig. Glæder mig til at se jeres billeder. Og iøvrigt, stort tillykke med den lille ny bror

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tip: Barnets bog