Kalder alle SynderJy´er, Morten og Lola er på vej!

Husk på jeg har korte ben! Og noget om en hest!

dsc_1643

Ooooog sådan startede min dag!

Førstefødte:
“MOR?”

“Hvornår må jeg få en hest?”

“Den skal være sort og hedde Tornado.”

Den upædagogiske men konsekvente Mor:
“Aldrig skat!”

Førstefødte:
“Okay, må jeg så høre Despacito!”

Far begynder at søge i Spotify.

Den tålmodige Far (egentligt henvendt til Mor):
“Hvem har lavet den?”

Førstefødte:
“Polly!”
(red. Førstefødtes bedste veninde på 5 år, som introducerede ham for Luis Fonso og Despacito i søndags!)

Jeg dør lidt over de sjove hjerner der findes inde i hovedet på de unger.

Hold nu kæft!

I kan iøvrigt godt glæde jer til imorgen. Der udgiver jeg en liste af den bettes ordforråd p.t. Se bla. hvad hun kalder en Fidget Spinner! #cliffhanger!

Og hav så lige en lækker onsdag, hvor jeg så småt begynder at mental forberede mig til en uge i USA uden mand og børn. Men med egen seng! Det kan også noget helt særligt! Savnet kommer da helt sikkert til at være der. Men som, oftest, gælder det for mig om at se det positive i så meget som muligt. I næste uge gælder det muligheden for at sove uden fingre i øjnene. Og tisbleer i hovedet. #detkannogetmagisk

Og så har vi iøvrigt gang i en debat på job (og i mit hoved), hvor jeg argumenterer stærkt for at alle os med korte ben. Og hér taler jeg ikke fuld højde. Nej os med procentvis kortere ben end gennemsnittet. At vi bruger mere krudt på at løbe en 5k, end dem med lækre lange stænger! Vi skal jo for helvede tage flere skridt! Er I ikke enige? Jeg kan da ikke være den eneste med korte ben på linien!?!? Help me out here!

Fotocredit min søn på 4 år! Jeg ser potentiale (stærkarmemoji). Og det er uden filter. Det havde jeg sgu ikke tid til.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

4 kommentarer

  • Thummes

    Enig også. Jeg joker lidt med at jeg er bygge som en dværg(dog på 188cm). korte ben og lang overkrop. Lad mig side det sådan at jeg synes absolut at en 3km er meget hårdere for mig end det virker til at være for nogle af mine håndboldkammerater

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

    SÅ ENIG. Har selv ret korte ben. (hvornår må de komme i den kategori – hvor korte skal de være?) Tror aldrig jeg har været så opmærksom på det før en pige, sagde det til mig ligeud en dag vi havde været på uni sammen med en grp, hvor vi lavede statistik-opgave. Føltes ikke særlig rart ærlig talt. Men det er jo rigtig nok. Til gengæld har jeg/vi med korte ben så meget andet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kalder alle SynderJy´er, Morten og Lola er på vej!