Kære Loui....

Hormonspiral -Fantastisk eller et flop?

hormonspiralEn lille bandit der (åbenbart) deler vandene (og kvinderne) i to.

I oktober 2017 gik jeg fra kobberspiral til hormonspiral. Det her indlæg beskriver mine erfaringer.

Jeg har nævnt lidt om det på min Story, hvor flere har spurgt ind. Senest har jeg spurgt hvad I helst ville høre om, i dette indlæg. Og det var altså den spiral.

Er du mand eller ligeglad? Skal du klikke dig videre nu. Vil du gerne forstå kvinder? Så læs endelig med.

Min baggrundshistorie med p-piller og kobberspiral

Historisk har jeg taget p-piller fra jeg var 16. Jeg fik dem grundet VIRKELIG kraftige mavesmerter ved mens. Og de hjalp. Jeg tog dem uafbrudt fra jeg var 16 til jeg blev 29. Så stoppede jeg og 3 måneder efter var jeg gravid. Imellem de to børn havde jeg min første kobberspiral. Det gik umiddelbart fint. Så efter barn nr. 2 fik jeg igen en kobberspiral. Valget faldt på kobberspiral fordi jeg tænkte at hvis jeg kunne slippe afsted (og være tilfreds) med den billige model uden hormoner? Så var det et forsøg værd.

Alligevel var det som om at jeg fik seriøse kraftige blødninger. Som i, jeg bliver svimmel og besvimer, kraftige. Så meget og så ubehageligt at det påvirkede mit arbejdsliv. For lige at sætte scenen helt, så taler vi om max størrelse bind og SUPER EXTRA tampax i to dage, som skulle skiftes hver time. Begge dele. I kid you not! HVER MÅNED! Der skal seriøse mængder mørk chokolade og rødvin til at holde min blodprocent oppe i de dage.

Efter flere snakke med meget tilfredse veninder, forsøgte jeg mig så i efteråret med den temmeligt dyre hormonspiral.

Jeg læste selvfølgelig en del om det inden, og fik en fin liste af ting det skulle kunne og ikke kunne.

Min hormonspiral bivirkninger i hovedoverskrifter

Den første halvanden måned

Var jeg en omvandrende bombe.

En sur og tvær bombe. Jeg husker at jeg sagde på min story en dag, at jeg var så sur at jeg ikke engang kunne holde ud at være i selskab med mig selv.  Én af dagene fik jeg sagt til Bastian, da han syntes mit selskab blev lidt for træls, at han skulle være glad. Han kunne jo bare gå en tur eller tage på arbejde. Det var straks værre at være mig. Jeg kunne jo ikke gå væk fra mig selv.

Til info, fik jeg ret så mange beskeder retur på story, fra kvinder der havde valgt at tage spiralen ud fra alt imellem 1 måned og 1 år, fordi de var så skide sure. Jeg kunne godt følge dem.

TRÆT!

Den første måned var jeg psyko træt. Som i gravid i første trimester. Træt! Jeg sov 8 timer hver nat. Og var så baldret når jeg kom fra arbejde, at jeg måtte sætte Anna og Elsa til at passe ungerne, alt imens jeg fik en morfar på sofaen.

Hovepine

De første par uger, var det heldigvis kun, havde jeg migrænelignende tilstande i hovedet. Det holdt heldigvis forholdsvist hurtigt op.

Verdens længste mens

Jeg havde fået at vide at man godt kunne bløde uregelmæssigt. Eller bare hele tiden. Og det gjorde jeg vel uafbrudt i 2 måneder. Bevares. Ikke i NÆRHEDEN af hvor meget det plejer at være. Men sådan lidt og hele tiden. Dog nok til at være irriterende. Det holdt op. Og er mere gået over i en random mens nu. Som når det er der, ikke er nær nok til hverken tampax eller bind. Er spændt på om det helt udebliver en dag.

Fire (!!!) ekstra kilo

Pludseligt stod jeg på vægten og vejede 68kg. Det er alligevel en sjat imod mine vanlige 64 kg, som jeg har ligget på i én milliard år. Jeg skal ikke kunne sige om julen også havde gjort sit. Men ikke fire kg. Og det er som om de bliver siddende UANSET hvad jeg gør af sport og mad.

Uren hud

Nårh ja, så var der bumserne. Halløj problemhud. Jeg havde yderst sjældent bumser i mine teenage år, men jeg skal da lige love for at jeg har indhentet noget af det tabte.

Nu er der gået næsten fem måneder.

Jeg har været til tjek hos lægen, alt er som det skal være. Intet unormalt. Og hun sagde at min krop meget gerne skulle stabilisere sig og blive helt normal igen, som min., efter 6 måneder.

Hovedpinen er væk. Den urene hud er også overstået og jeg er klart mere vågen nu. Jeg er stadig sur, dog sjældnere og sjældnere. Jeg vejer, også fortsat, 68 (nogle dage 69) kg. Ja og mens er nærmest væk.

Sååå alt i alt går det fremad og jeg klemmer ballerne sammen og krydser fingre for at lægen har ret.

At min krop er normal igen om 1 måned🙈👏.

BONUSINFO: Mine bryster er blevet større (det må de gerne blive ved med), men nu var det tilpas træls at jeg ikke kunne være i nogle af mine bh´er. Og til trods for jeg sværger til Victorias Secret, kunne jeg idag ikke længere vente på min foranstående USA tur til Juli. Så jeg tog ned i Change. Og kæk som jeg er, er min indgangsreplik:

“Hej, jeg søger en ny bh. Min nye hormonspiral har fået brysterne til at vokse ud af de gamle!”

Til det svarer den søde ekspedient at det havde hun også oplevet. Og så kunne jeg ikke dy mig og spurgte ind til hendes erfaring med hormonspiralen. Hun havde selv taget 7 kg. på. Og kunne nikke genkendende til mange af mine andre bivirkninger. MEN! Og det her er VIGTIG VIDEN! Alle hendes bivirkninger OG de ekstra kilo, var forsvundet efter 6 måneder. Dér havde kroppen fundet sit naturlige leje igen.

Og så blev jeg glad, og fandt håbet frem. Og tror nu på at jeg i slutningen af april er helt tilbage til normen, og igen er nede på 64kg.

Om jeg kan anbefale en hormonspiral?

Det tror jeg. Selvom flere jeg kender har måttet få den taget ud før tid, så er der mindst ligeså mange der er TOSSET glade for den. Og deres bedste råd er. HOLD UD!!! Det er (kan være) frygteligt i starten. Men så bliver det HERRE godt på den anden side!

SMID ENDELIG jeres erfaringer i kommentar feltet. Tror mange kunne få glæde af det.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

41 kommentarer

 • Mia

  Jeg fik lagt min(kyleena)op i april 2019
  Jeg blødte i en evighed, nu er mit problem så acne og betændelse i huden, er pt på en måned lang antibiotika kur og binyrebark hormon for at få huden til at komme sig.
  Jeg har maks haft 15 bumser hele mit Liv og bliver 39 lige om lidt.
  Mit lunte er meget kort stadig, jeg bløder heldigvis mindre men skal bruge alm bind stadig 😔
  Min beslutning er nu at få den taget ud og få fjernet min slimhinde i livmoderen, min gynækolog har lavet henvisningen til sygehuset denne mdr.
  Ved det er en drastisk beslutning, men jeg gider simpelthen ikke have hver 3. uge ødelagt mere pga smerter og voldsomme blødninger og svamp efterfølgende pga så store blødninger.
  Jeg har også haft problem med den har haft rykket sig, så den skulle skubbes på plads 😖
  Jeg har også taget nogle kilo på og de er ikke røget af endnu..
  Jeg har tabt meget hår og gør det endnu, samt ud over acne har jeg fået noget skæl ligende udslet i hovedbund, hudlægen siger alt skyldes Kylerna 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har netop i dag fået fjernet min nummer 2 mirena spiral efter 7 år. Jeg blev døje med dårligt humør, nedsat sexlyst og enormt hårde hovedpiner af flere dages varighed. Har læst rigtig meget om emnet og besluttede mig simpelhen for at tage den ud og se om det bliver bedre. Hvis ikke vil jeg prøve den nye med under det halve hormon som er kommet på markedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Faldt over det her indlæg fordi jeg har så mange problemer med uren hud nu efter 1 år med hormonspiral. Og må sige at jeg hænger i, men min cyklus er dum. Min menstruationer er lange og ofte, min hud er blevet tiltagende værre med smertefuld acne, og er nået der til hvor jeg overvejer at få den ud. Har ikke haft problemer med vægt øgning, surhed eller træthed siden de første 1-2 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Spændende indlæg og vil rigtig gerne vide om du stadig har den eller hvad du har besluttet dig for? Jeg fik lagt min op i start august og må indrømme, at jeg virkelig har været ramt af bivirkninger. Øget vægt (7 kg) mange humørsvingninger, nedtrykt og trist, nærmest kronisk hovedpine (lider normalt aldrig af hovedpine) uro, mit forhold hænger i en tynd tråd, da jeg er skide sur hele tiden. Jeg overvejer virkelig at få den ud, jeg kan ikke holde mig selv ud og føler også jeg har mistet mig selv i processen. Kender flere der er glade for den, men kender ligeså mange som har fået den ud igen og som har mærket hurtige ændringer i humør og vægt. Er virkelig i vildrede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Vil I mon dele hvilket mærke I har. Jeg har nemlig hørt at visse mærker af hormorspiral giver både bumser og vægtøgning. Og andre slet ingenting. Kunne være lidt sjovt at koble til historierne her i tråden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tusind tak for dette indlæg inkl. kommentarer!
  Jeg har siden fødslen af min datter haft meget kraftige blødninger (hun er snart 5) og tænkte at en spiral var smart, da vi skal på ferie om halvanden måned.
  Men de beskrevne bivirkninger taget i betragtning, samt at jeg snart bliver 40 og desuden er på vej op fra en omgang stress/depression, så tror jeg lige jeg holder vejret lidt endnu! Så tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det var så lidt. Jeg må så sige, at nu har jeg snart haft den I et år. Og min vægt er tilbage på normalen (har dog kæmpet meget for det), mit humør er igen som det plejer, og jeg bløder fortsat overhovedet ikke. Så hvis du spurgte mig idag ville jeg anbefale, men bede folk om at væbne sig med tålmodighed:-) Og tillykke med de 40:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Super glad for min, som jeg har haft i 3,5. måned nu. Jeg har haft lidt mens smerter her og der. Brunt udflåd de først 2-3 måneder (pletblødning uden at være meget), som er forsvundet her efter 3. Menstruation. Jeg har i mange år fåete smertestillende på recept, været nødt til at passe alt uden om menstruations nr 2 og 3 dag, hvor jeg blødte så meget at jeg ikke kunne nå ned og handle, uden blod havde sin egen gang bed af inderlår. Bløde igennem om natten og stå og skifte sengetøj kl lort om natten og sætte en maskine over, for ar det bare skete igen et par timer senere. Aner intet om kg. Jeg er stadig træt, har ædeflip og humørsvingninger, men det er ligesom lidt nemmere at håndtere. Jeg har stadig menstruation 6 dage, men i et omfang der kan klares med trusseindlæg. Jeg fortryder kun at jeg ikke har gjort det før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hej Anja, Tusind tak for din kommentar. Jeg er os gaaet hen og er blevet helt glad for min!! Det har taget lidt under et aar, men er super glad nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er sjovt så forskelligt det er, jeg havde NUL bivirkninger!! Ingen overhovedet. Min mens og migræne er til gengæld komplet forsvundet, og når min er done om 2 år, skal jeg 120% ha sat en nu op. Bedste ting nogensinde! Og jeh blødte også som vanvittig uden P piller, nonstop i 7 dag. Helt crazy. Så det her, er bare det bedste ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja det er jo helt crazy så stor forskel der er. Tak for at bidrage i kommentar feltet med din erfaring! Er sikker på at mange sidder og læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrine

  Jeg elsker min hormonspiral! Havde nu ikke de store gener i starten, men også lidt pletblødning som du nævner, men vigtigst for mig er, at jeg nærmest ALDRIG har mens mere. Og jeg led af de vildeste mens-smerter, nogle gange kunne det betyde en sygedag, og det sker aldrig nu. Jeg er med på at min krop nok ville være sundest uden nogen former for hormoner. Men for mig skal hverdagen også hænge sammen. Og her opvejede fordelene helt klart den lille mængde hormoner jeg får vis spiralen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TUSIND TAK SØDE for at bidrage med din erfaring. Jeg ved mange læser med på dette indlæg. Så det er guld værd at få så mange vinkler på som muligt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  Jeg havde min i 2,5 år uden problemer. Hverken humør eller noget var umiddelbart påvirket. Den eneste anke for mig var at lægen ikke kunne finde den, da den skulle ud! Så måtte en tur til gyn, men der tog det så 10 sek. Jeg vil anbefale det til alle der spørger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TUSIND TAK for at komme med din erfaring, ved mange kigger med og googler sig frem til dette indlæg. Så det er stjerne godt med mange erfaringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Jeg har haft hormonspiral i snart 4 år og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har ingen bivirkninger haft What so ever og har faktisk ikke haft rigtig mens siden måneden efter den blev sat op, og de sidste fire år har jeg bare pletblødt et par dage en gang om måneden ca.

  Jeg skal helt klart have en ny sat op når min nuværende spiral skal ud næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det er jo helt vildt så mange I er der har været glade for hormonspiralen. TAK for at dele din erfaring!!!! Håber mange kan bruge den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg endte med at få min taget ud efter 4 år, da min urene hud bare blev værre og værre. Jeg er siden af min gynækolog blevet gjort opmærksom på, at nye forskningsresultater viser, at kvinder sidst i 30’erne/først i 40’erne og derover har markant forøget kræftrisiko forbundet med brug af hormonprævention, så i denne alder skal man overveje noget andet. Resultaterne er formidlet i en forkortet udgave her:
  https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art6238596/P-piller-øger-risiko-for-brystkræft-med-20-procent

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TAK for link og erfaring. Jeg har læst det og har det nu med i mine overvejelser om jeg skal beholde min. Indtil videre fortsætter jeg, men det er godt med lidt forskellige vinkler og input. TAK

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Jeg mener min gynækolog sagde at kilderne havde trukket denne advarsel retur omkring hormonspiralen. Jeg er lige blevet 40. og fået min første spiral i marts.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Er det ikke også lidt sådan med alt, den ene måned siger man én ting, og den næste noget andet? Tak for kommentar, og tillykke med spiralen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har ikke selv spiral, men en af mine veninder har hormonspiral og har lige født en lille, smuk pige!! Det skulle ikke være muligt, men det skete.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja man hører jo om det. Men på den anden side, så har jeg hørt lignende historier med kondom, p-piller og kobberspiral. Der nok altid en promile chance for at at det ikke holder helt tæt. Og stort tillykke til din veninde med den lille pige:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Årh, jeg blev også megasur, ja, faktisk noget der nærmede sig deprimeret. I lang tid.
  Vi havde samtidig en hård start på året en måned efter jeg fik spiralen i. Jeg sad seriøst på køkkengulvet og hulkede og kunne slet ikke komme tilbage til glade mig.
  Det hjælper heldigvis, men hold da kæft en kælling jeg har været at være gift med i de sidste 4 mdr.
  Jeg håber det hjælper efter de 6 mdr. Jeg har været SÅ tæt på at få spiralen hevet ud igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Også mig! Jeg er jo totalt ude af kontrol. Dog synes jeg humøret er bedre. Nu er det bare de der plus 5 kg jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med:-) Har du stadig din i? Og tak for at kommentere med. Din erfaring er guld værd for andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bach-Lenda

  Jeg er simpelthen i vildrede angående min hormon spiral. Jeg fik den efter 2. Og sidste barn. Havde en kollega der berettede om det og fik den i uden at undersøge specielt meget. Jeg har nu haft HS i 6 år og har aldrig haft menstruation i den periode. De sidste par år er jeg begyndt at gå meget op i sind, psyke og at være god ved kroppen. Og her har jeg fundet ud af at det er vildt vigtigt for kroppen at have menstruation. Kroppen renser ud, og samtidig er det usundt for kroppen med alle de tilsatte hormoner. Så pt er jeg faktisk i vildrede om jeg skal tage den ud og komme tilbage til udgangspunktet. Dog kan jeg ikke overskue kondom så jeg overvejer pessar og menstruationskop som har fået god omtale. Dit skriv er blot spot on ift hvad der optager mig pt. Jeg synes nemlig også jeg er træt og uoplagt ofte på trods af at jeg har styr på min kost og motion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh det kan jeg godt forstå. Er du kommet nærmere et svar/beslutning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg ELSKER min. Som er nummer to jeg har haft. Har aldrig haft den mindste bivirkning eller blødning. Og med P-piller tog jeg på, var meget påvirket i hovedet (kan jeg se bagefter – skræmmende at jeg har brugt de piller i +10 år). Så der er også nogle kvinder, hvor en hormonspiral altså er noget nær den perfekte løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Super mange tak for at give dit besyv og din erfaring med. Ved at mange læser med herinde, især dette indlæg er ret populært. Så godt at få lidt forskellige vinkler på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fik lagt hormonspiral for 3 1/2 år siden efter barn nr 2.
  Havde også verdens længste mens i starten, næste 3 måneder med næsten nonstop, men ikke voldsom blødning. Derefter ligesom dig blødninger nedgang i mellem i et par dage max, men mest som pletblødning.
  Er meget glad for den og skal klart have lagt en ny, når denne udløber om 1 1/2 år.
  Har ikke tænkt over vægtøgning, men tænker nu om de ekstra kilo på sidebenene kan tilskrives spiralen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja det er da et godt spørgsmål, jeg tænkte egentligt heller ikke over det. Men syntes det var mærkværdigt at jeg aldrig (bortset fra da jeg var gravid) har svinget i min vægt mere end +/- 1 (max 2) kg. SÅ er fem altså meget. Og de bliver bare sidden. Og jeg dyrker jo tosset meget sport pt… Det er lidt sært. Når det er sagt så MEGA tak for din erfaring og for at dele den med os herinde! Ved mange har glæde af at læse med. Og det her kommentarfelt er efterhånden ret fyldigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Tak for et godt indlæg, har selv haft min i 1 måneds tid nu. og den bliver desværre taget ud igen, da min mand simpelthen rammer den under sex. Trådene er blevet klippet kortere, og det har desværre ikke hjulpet på problemet, så nu får jeg en gynækolog til se om den sidder for langt fremme, og om den evt kan rykkes længere op, eller trådene kan klippes endnu kortere. Ellers ryger den ud – meget trist, har ellers været meget glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ej for sytten. Har du fået en gynækolog til at kigge på den? Åh giv endelig en status? Kunne jo være andre oplever det samme. Og TAK for at dele med mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak for et godt indlæg. Hvad er dine/jer andres overvejelser ift. den øgede risiko for brystkræft, der for nyligt i medierne er blevet kædet sammen med brug af hormonel prævention, herunder hormonspiralen?

  Er selv meget i vildrede om kobber- eller hormonspiral…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Godt spørgsmål, jeg tror jeg har det sådan, som jeg har det med meget andet. Ting med måde. Men indrømmet, det påvirker mig og min beslutning på om jeg skal få taget den ud igen. Det er bestemt et punkt der er kommet på minus listen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg er nået noget længere, faktisk har jeg til december haft min i 5 år og den skal tages ud og erstattes med en ny såfremt det er muligt. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg var på P-piller som 18 årig men blev fuldstændig bims i hovedet af dem, humørsvingende og hidsig og ubehagelig. Så gik der mange år med samme kæreste som blev min mand, og vi kørte med afbrudt samleje i stedet for prævention. Den ene gang vi forsøgte at få et barn blev jeg gravid med det samme, vi blev skilt og jeg fik ny fast kæreste som nu er min mand. Vi har også kørt samme stil og brugt lidt kondom, men ingen anden beskyttelse. Lillebror blev også lavet i 1. Forsøg. Da vi var enige om at vi ikke skulle ha flere børn, ville jeg prøve noget prævention. Mest fordi jeg havde voldsomme smerter og blødninger som jeg ikke kunne styre og lægen anbefalede hormonspiralen da den er mild med hormonerne i forhold til P-piller. Min menstruation blev mild, lidt uregelmæssig og forsvandt så helt efter ca 6 måneder. Hurraaaa, jeg har hverken smerter eller blødninger eller nogen gener overhovedet. Jeg elsker den!! Og håber at jeg kan få den erstattet med en ny med det samme den bliver taget ud! Hold ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH TAK!!! Jeg holder ud lidt endnu. Har haft den i 6 mdr nu. Har stadig øget vægt, og lidt voldsommere humørsvingninger. Men bliver nødt til at give det en fair chance. TAK for din meget grundige og gode kommentar. Den er guld værd for mange. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Tusinde tak for dine erfaring, jeg vil også prøve at finde tålmodigheden frem, til de sidste måneder 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hvordan går det med dig? Hvor længe har du haft den i? Og har du mange bivirkninger? Åh håber du vil give en status melding. Tror mange ville have glæde af det. TUSIND TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Meget genkendeligt! Fik lagt hormonspiral i slut juni efter at have en psykolav blodprocent efter ligeså psykomens.Nåh men det er snart 9 måneder siden og jeg har (sorry to say) stadig mixed feelings med den. Jeg har stadig flere dage med kort lunte end før jeg fik den og blødningen er mindre, men meget uregelmæssig. Jeg tager også meget lettere på end jeg har gjort før, men ja, noget af vægten sidder på brysterne. Jeg overvejer stadig om den skal fjernes, men har ikke helt gjort op medmindre selv om ulemperne vejer det op for fordelen ved at jeg nu ikke længere behøver bo på et toilet i 3-4 dage hver måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   SØDE SIA!!! Har du besluttet dig? Har du fået den fjernet? Jeg er fortsat selv i vildrede. Ja, det er rart ikke at bo på et toilet. Men de der hormonudsving og den øgede vægt… åh altså! Og TAK for at dele. Håber du vil give en update.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Loui....