Min tabubelagte fødselsdepression. Det kan godt være hårdt at blive mor.

Holy Macaroni, jeg er MÅLLØS!

 

Resultat af shopping i går efter indlægget. Cardigan fra Sibin Linnebjerg

Resultat af shopping i går efter indlægget. Cardigan fra Sibin Linnebjerg

HOLY MOTHER F…. Jeg skylder jer en STOR tak! På forhånd undskyld for lidt for mange bandeord. Efter jeg i går postede et lidt atypisk indlæg om min efterfødselsreaktion, har jeg fået et HAV af tilbagemeldinger, kommentarer og beskeder. Både på sms, Facebook, Instagram og bloggen. Fra JER! SCHEISSE hvor gør det mig glad i låget. Om end jeg vågnede og følte mig lidt nøgen (i overført betydning, that is), så følte jeg mig også let som en fjer og GLAD! Glad i hele kroppen! SHIT hvor det hjælper at skrive sig ud af ting. I har gjort MERE end I aner. TAK! Tak for at jeg med et helt ærligt overskud, kunne hygge til havregrynene med charmetrolden imorges. For efterfølgende, at håndtere en fyldt lorteble fra Baby A med et smil! Haven´t done that in a while.

InstagramCapture_d0bc51d8-e4b9-4d7e-a615-d446020bd4e6

Speaking of overskud, så har vi nu én gang for alle fået sat en stor fed streg under at charmøren er en `vil selv/kan selv´ dreng med en raket i røven. No matter what. For til trods for lang dag i vuggestue tempo. Løbecyklede han 4 (FIRE) km hjem fra vuggestuen. Med de korte ben, må det jo svare til, at en voksen mand, med gennemsnitslængde på stængerne, løber en halvmarathon. Og ikke én gang sagde han “jeg vil ikke mere, mor” eller “jeg vil bæres”. RESPEKT! At han så har duftet til samtlige blomster og tømt ruten for sten ned i sine jakkelommer, er en helt anden snak. Jeg er PAVE stolt og hey, tålmodighed betaler sig. For han gik ud som et lys kl 20 og sov til 7.30. BUM!

Nu vi er ved søvn, så skete der det den anden nat. I bar´ træt- og afmagtethed ORKEDE jeg ikke at rejse mig for at åbne kantinen da Baby A meldte sin sult, kun 2,5 time efter sidste åbning. Så mor hér stak hende sutten, halvt i søvne, og registrede så ikke mere. Ikke førend jeg 2 timer senere, vågner ved at hun igen står i kø til maden. WOW! Tænk at man kunne det. Så med tanke på at hvis baby er sulten nok (bakket op af sundhedsplejerske), så skal hun NOK sige til. Har jeg i nat kørt et forsøg. Igen i søvne. Med bare at stikke sut når øffelydende starter. Og for FUCK SAKE! præmiebabyen har sovet 8. OTTE. Og jeg siger det lige igen. OOOOOTTE timer i streg. Bevares med et par sutter eller 4. But still! OTTE!

Gad vide om mine unger smuglæser med på bloggen?

Og om lidt går turen så til mødregruppe. Et koncept jeg stadig arbejder lidt på at forstå. Brugte det ikke første gang. Men giver det et shot denne gang. Gad vide om de gør det i andre verdensdele også? Eller hvorfor det nogensinde startede? Note to self: må spørge min mor.

Hav en skøn dag derude og pas godt på jer selv og så får I sgu lige en tak mere!!! Seriously venner. Min blog har med sølle 2,5 måned på bagen allerede haft over 3.000 unikke læsere. Dét er for vildt! TAK!!! Og så mange venner har jeg altså heller ikke.

KRAM C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Jeg er pavestolt af dig min dejlige datter. Af egen erfaring ved jeg jo, at det er vejen frem til heling at skrive, skrive, skrive når verden går én imod eller, der bliver lagt så store sten i vejen, som ikke lige kan tackles her og nu! Så FLOT. Mødregruppe for 30 år siden? Jo de fandtes da. Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig kom i en. Måske fordi jeg tænkte, at det ikke gav mening – eller? Jeg er helt sikker på, at min sundhedsplejerske guruen Sigrid Riise var med på noderne. Din første kæreste i vuggestuen – Søren, hans mor var i mødregruppe – og tænk hun har stadig stor fornøjelse og glæde af den. Vi ses snart – i dag går Augusts tur hjem fra vuggestuen i mormors bil 🙂 – det regner jo også 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   SØDE SØDE MOR!!!! Tusind tak! For al din hjælp. Det ved du. Jeg elsker det og dig! TAK!!! Og så må vi jo længere tilbage for at spore mødregruppens oprindelse… Indtil videre er jeg dog godt tilfreds. Har iallefald inviteret dem alle hjem til mig næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tabubelagte fødselsdepression. Det kan godt være hårdt at blive mor.