Gallap(æ)remiere og varm anbefaling

Held i uheld

c926cf55-4c58-4b8c-837e-f59108b42defKarma bed mig i røven (nu ændrer jeg snart det blognavn). Jeg udgav dette indlæg, og dagen efter vågnede den store som en feberramt søløve. Flyvende farmor blev hasteindkaldt fra Haslev til Hareskoven. Og de store tog på hver deres arbejde. Som perler på en snor fulgte far og datter med i kampen. Men honningmutter hér, gik fri. Yay!

3 uger med sygdom. Så længe holdt mit immunsforsvar paraderne oppe.

Lige indtil sidste weekend, hvor jeg måtte kapitulere. Og lægge korpus vandret, med feber, hoste og den sygeste rockstemme der ville gøre selv Joe Cocker grøn af misundelse.

Det var en kradsbørstig satan af en virus. Den havde lagt Annas stue ned i en grad, hvor der én af dagene blot var afleveret 3 børn. Resten lå med Falsk Strubehoste. Én var sågar indlagt. Jeg tror pokker at jeg ikke gik fri.

Og timingen! Milde Maria. (Ironi kan forekomme). Kunne jo ikke være bedre. Arhmen for silvans. Vi er jo flyttet. Og har bestilt Fiber (det er åbenbart det nye sort). Men fordi vi bor på en kotelet grund. Så er det ikke noget man bare lige gør. Der skal godkendes, og graves, og skydes (det hedder det når man skubber kabler under jorden), og tilsluttes og opsættes. Og alt det skulle være klar d. 25 september. Det var det så ikke. Overhovedet. Tilgengæld havde vi opsagt vores almindelige internet abonnement. DOH! Så timingen, mine damer (og herrer?). Var håbløs. Jeg har nu ligget syg i næsten en uge. Uden Internet og nærmest ingen tlf dækning (husk på, vi bor midt i skoven). Dét er toppen af kedsomhed.

Men jeg kan trumfe mig selv. YAS! Uheldet fortsætter. Jeg havde bilen. Bastian var i Jylland. Jeg skulle hente børn. Jeg havde ikke været udenfor en dør i tre dage og havde feber. Men ungerne skulle jo hjem. Så jeg tog den sølvgrå dyt, og satte kursen imod Bøgely. 500m nåede jeg. BANG! Den punkterede. Lige ud for Hareskovens eneste tankstation der, til mit kæmpe held, har Hareskovens eneste automobil værksted som nabo. Det var godt nok lukket. Men tanken fik nøgle og en lap papir med mit tlf nr. Og så kunne jeg hente en lappet Peugeot dagen efter. Held i uheld.

Men skal jeg være helt ærlig? Så tror jeg det værste ved alt det her var, at jeg missede ud på kagetorsdag i Microsoft. En rigtig GOD kagetorsdag, ovenikøbet. Og til trods for mine blot 4 måneder i TDC, kender mine kolleger mig allerede ret så godt. Photocredit: Malene på IG (tak, eller noget….).

Nu er jeg retur på job, lige i tide til fredags morgenmad, godt frokostmøde med ny chef, og gå-hjem-kage.

Det skal nok gå💪.

God weekend fra mig til jer.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallap(æ)remiere og varm anbefaling