I ER FOR VILDE!

Guldkorn fra et barn #1 og en tur i den Blå Planet

dbp

Mig (i et forsøg på at være sjov):

“August?”

“Drikker far mange øl?”

August (fnisende):

“øhØ JA!”

Mig (hoverende):

“Drikker mor mange øl?”

August:

“Haha neeeej!”

Mig: ✌️😀👊

August (var åbenbart ikke færdig):

“Mor har bare en tyk mave!!!”

Far:

“AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA😂😂😂”

Mig:

“Røv!😳”

Nu giver `Den der ler sidst, ler bedst´ MEGET bedre mening….

Nå! Men igår var vi i den Blå Planet? På den Blå Planet? Nej, i den Blå Planet.

Whatever. August og jeg var på Akwuarium (ja sådan siger den bette dreng😀). Han siger os kwuælerslange!

Vi var blevet inviteret af Tue fra den Blå Planet. Virkeligt søde Tue. Egentligt skulle vi have været til brunch med mine APA piger og deres børn (eller abe børnene som August tror de hedder). Men lidt i sjov spurgte jeg Tue om jeg måtte tage dem med. Abepiger og børn altså.

“Hjertens gerne” svarede han.

Så vi flyttede daten til Amager. Og mødtes kl 10. Sharp. Eller de andre. Jeg kom som sædvanligt 10 min forsent. FOR HELVEDE! Jeg bliver ALDRIG voksen!

Og godt for det. Altså at vi flyttede daten. For efter en hurtig tur rundt,  placerede vi måsen i sædet foran fuglefjellet, og så Hammerhajen Hik holder jul.

Ikke en synderlig dyb fortælling. Men, som abebørn og voksne blev enige om over kaffen og kagen bagefter, en raffineret måde at få koblet fakta og sjov info ind i en lille 30 min. fortælling.

Og så inddrog de børnene. Det ELSKER jeg når man gør. Det gør min søn også! Så da der blev spurgt om nogen vidste hvad SANSER betød. Nærmest stod han op i sædet og hoppede med pegefingeren i vejret.  Og ikke en pind, at han vidste hvad en sans var (tror jeg). Men han vidste at julehygge betyder juletræ. Dét vidste han. Og dét fangede jeg på snappen. Som I kan se et eller andet sted i nedenstående video.

Efter show, var ungerne ikke til at hive hjem igen. Til trods for lokning med både metro og klapvogns tur. DE ELSKEDE DET! Os efter 400 gange i tunnelen og ensartet stor begejstring over den samme kæmpe rokke.

Det var bare det jeg ville. Jeg ved faktisk ikke om jeg skal skrive at turen var sponsoreret? Vi blev inviteret ind med gratis indgang. YES. Og vi fik en gratis kage og kaffe bagefter. Men holdningerne, de er helt mine egne. Og de andre ABE børn (og voksnes).

God aften de damer og herrer (hvis der er nogen af jer?). Og fik I læst mit takke indlæg fra igår? Og set hvor mange besvarelser vi har fået på vores spørgeskema. Eller læst første afsnit af min føljeton `En bloglæsers Bekendelser´?

MYS fra min sofa til jeres.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ER FOR VILDE!