Når veninder bliver til guld!

Gruppepresset til detox og et bistik (altså uden gruppepres, ja jeg ved ikke med bien)

20160620_091614345_iOS

Kender I det? Når man bare rigtig gerne vil være gravid? Så ser man barnevogne uber alles! Sådan er det os med detox! Ikke at jeg ser barnevogne allevegne, for helvede. Nej, jeg ser kaffe, overalt!

Lige nu føles det som verdens dårligste (og dyreste) idé. Det koster fan´fisme 1000 kroner for salat og juice i 5 dage. Måske samtlige af mine fornuftige hjerneceller var gået i seng, da jeg åbnede mobile pay og trykkede send beløb.

Nej, ved I hvad jeg tror? Jeg tror det var gruppepres. I den allerpureste form. Der røg en mail rundt internt, med alle de smarte og fancy kvinder i to feltet. Er I med på Detox. Mig: JA DA!

Mig nu: Not so much!

Jeg vil bare rigtig gerne have en kaffe. Til gengæld lover jeg at spise resten af den brune udleverede pose, der imorges stod i receptionen. Ikke selve posen, vel!? Indholdet. ÅRH GODDAMNIT! Følg min detox frustation (og glæde?) på snappen.

Så min morgen startede, i øvrigt BRILLIANT! Anna sov for 5. gang i sit liv (hvem tæller) igennem fra hun blev puttet til klokken 7. SYV! SYYYYYV! Jeg nåede både badet, tøjet og makeuppen, inden Ansen begyndte at spludre (når man mixer sludre og pludre, så klart) inde på værelset. August sov som vanligt dejligt længe.

Efter en noget hård aflevering af kiddos, hvor jeg måtte love at jeg ville hente den store tidligt, kom jeg altså ind på kontoret til min Detox pose. Havregyn med kanel og noget mælkelignende halløj, og en orange juice med virkelig meget ingefær i, blev min morgenmad.

Nu vil jeg knokle løs for at få de sidste detaljer til årets store konference til at falde på plads, imens jeg drømmer om kaffe og tænker på den stakkels bi der i går måtte lade livet, da den lod sin røv (og brod) blive siddende i min fod. Og i sit eftermæle har placeret en golfbold i min svang.

Klem Mama Honning! (Åh gud? jeg har myrdet et familiemedlem? Måske en fætter? Eller er man overhovedet i familie med bierne, bare fordi man er en honningkrukke? Man kan vel os argumentere for at den bi-gik selvmord.)

-Skål i vand, sesam og smoothie der ligner bæ.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

5 kommentarer

 • Camilla F

  Hvor får du din detox-menu fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Se det som et familiært offer. Målet (honning = positivt livssyn) er vigtigere end den enkelte. Så det gælder om at hjælpe den stærkeste frem. Bier levet jo I klaner og de finde vigtige må ofte sig for deres dronning.
  Grunder din detox vurderede bien nok at du have brug for lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Måske det var et familiært offer? At målet (at producere honning/positive historier) er vigtigere end det enkelte individ.
  Den bi ofrede sig for dig, fordi du i din detox har behov for at holde fokus på opgaven.

  En bi-klan er jo lidt en sekt hvor der foregår i en højere sags tjeneste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når veninder bliver til guld!