Så meget har jeg tabt mig

Gode og gratis apps til børn 3- 6 år

Gode (og gratis) apps til børn i alderen 3-6 år.

Jeg spurgte forleden på min story om gode tips til apps til børn I alderen 3 til 6 år. Jeg fik et par gode ind, nogle af dem har vi efterfølgende nået at teste kort herhjemme. Flere spurgte på min story om ikke jeg ville dele svaret med jer. Så here goes:

Gode apps til 3 årige:

 • Samtlige TOCA BOCA apps: Var der én der skrev. Vi har indtil videre testet den hvor man fodrer monstre (TOCA Kitchen Monsters) og den med lægen (TOCA Doctor). Og de er et kæmpe hit, som både den 3 og den 6 årige kan lege med på, og også sammen.
 • LEGO Duplo Train: Denne her kendte jeg fra tidligere, vi har haft den længe og den er også et MEGA HIT!
 • LEGO Duplo Town: Der fandtes engang en LEGO DUPLO Zoo, som vi var vilde med. Den udgik desværre, så kom der en Forest (som så fed ud, men som vi ikke nåede at prøve og nu er den også udgået). De eneste to DUPLO apps jeg kan finde er TRAIN og TOWN, så vi har hentet dem begge. Kender dog ikke TOWN endnu.

Gode apps til 6 årige:

 • Maneno (en læseapp): Vi har ikke prøvet den endnu, men den får super gode anmeldelser. Så tænker vi giver den et skud.
 • Lego Junior: Lego plejer at lave gode apps, og denne har fanget vores store dreng. Ved af gode grunde endnu ikke hvor længe den er spændende, men idag var han meget glad for den.
 • Lolas Alfabettog: En sød og hyggelig læseapp. Umiddelbart skal man betale for den, men der er også en light version, den tester vi lige inden vi køber.
 • Lolas Matematiktog: En sød og hyggelig matematikapp, som vi bestemt skal prøve denne sommer inden den store starter i skole til August.
 • Sandbox: En perle-/farvelægningsapp der skulle være sjov for både børn og voksne. Vi har endnu ikke testet den. Men den ser umiddelbart ret god ud.

Har I andre gode apps der bare spiller max? Smid ENDELIG en kommentar, så kan jeg løbende fylde på.

Så du iøvrigt min anbefaling til den BEDSTE børne Netflix serie, ever. Den er lærerig, god, og den fanger børn HELT VILDT! Læs om den hér.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Nina

  Der er også nogle rigtig gode spil med Alfons Åberg 🙂 Jeg kan dog ikke huske om de er gratis – men både noget med trafik og tryllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget har jeg tabt mig