Hvad har jeg tilfælles med Mascha Vang -og sneak peak på fotosession

Goddag til nyt look

blog makeover

Bloggen har fået et mindre facelift. Anna og jeg har været i Trommesalen idag. Der var kaffe (varm), croissanter og godt selskab. Vi skulle nørde den. Eller. Anna sku´ charme og jeg sku´ nørde. Bloggen havde fået rynker og havde brug for et collagen boost (er det ikke det det hedder?). Så flankeret af super søde Jordemoder med Lillemor og åndssvagt underholdende Anne bag Deppeandthelostsock, blev vi kloge. Daniel der er ophavsmand til fagandfab, gjorde sit ypperste for at der ikke gik mødregruppe i den og berigede os alle med nye looks.

Jeg er selv pjattet med det. Den er stadig under ombygning. Men de største forandringer. De er lavet. Hvad siger I?

Jeg har lavet en ny tagline. Den tekst der står under mit bloglogo (karmamilli) helt i toppen.

“Dumme dumme mor!” = “Se mig, mor!”

Jeg havde brug for at der skete noget nyt. Noget der beskrev bloggen uden at drukne i ord. Eller var kedeligt. Idéen kom da søde Anne, på sølle 5 min., lavede en brainstorm med mig. Jeg fablede løs om alt muligt, med en masse fine termer. Hun sagde:

“Det lyder så fint. Hvordan ville du forklare en 7-årig det?”

Mig:
“Øøøøøøøh”

“Det ved jeg ikke. Men et eksempel kunne være, da August igår råbte `dumme mor´ til mig i 10 min. Og det gik op for mig at han i virkeligheden råbte `SE MIG MOR!´ Når jeg får sådanne åbenbaringer, så skriver jeg om det. Måske andre ku bruge det.”

Anne:
“THERE YOU GO!!!”

Men hvad siger I? Kan I li´ det nye? Nogle input? Gode idéer? Mangler?

Jeg vil elske at høre jeres mening. Det er trods alt jer der tjekker ind her dagligt. HVILKET JEG KNUSELSKER!!! Det må I aldrig betvivle.

I skrivende stund har jeg plantet min flade røv i sædet på Café Europa. Dén ved Storkespringvandet. Caféen, ikke røven. Anna sover udenfor. Og jeg er omgivet af damer i matchende leopard hatte og handsker.

Må I have en fabelagtig weekend. Drik for sivans en sjus. Dans på bordene til den lyse morgen (eller noget). Og hjælp en fremmed. Det varmer alle!

Klem Mama C

– Billedet er iøvrigt Annes über lækre kiddo der er ved at æde Anna i et bagholdsangreb.

 

7 kommentarer

 • Majken

  Dem nye tagline er fin 🙂 men den font du har valgt til overskrifter er godt nok svær at læse, synes jeg 🙁 Hvad med din du har i brugt til tagline’n i stedet? Den ligner, er bare meget mere letlæselig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Christina Havning

   Fantastisk tak for feedback. Jeg leger lidt rundt med de font´s dér. Måske den er bedre nu? Og enig, det var jo nærmest umuligt at se hvad der stod…:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Meget bedre! Samme fede udtryk som før, nu er det bare let at læse også 😀 (og undskyld for stavefejl før, der kom vist en træt 2-årig og ville have sin mor, så det gik lidt stærkt..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det var godt:-) Og jeg kender det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagný

  ..og selvfølgelige gjorde det ikke det vilDe 😉 ..og ja, I heard it, lyden af mig som 85 årig :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagný

  Super flot facelift….men teksten er belvet ret lille og lysegrå så jeg sku ligge pirre øjnene for at læse….det gjorde ikke det ville mår den ikke var længere men ikke sikker på jeg var kommet igennem et langt indlæg uden at skulle selv finde på nogle justeringer 🙂 Hvordan går det ellers med søvn ballademageren?? Er så spændt på at høre om noget vikrer…det er simpelthen for synd for jer..hils Anna pigen fra Flóra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Christina Havning

   ÅRH TAK!!!

   Jeg arbejder lidt videre. Og har ændret tekst farven. SUPER med input. Der går nok lidt tid inden den opdateres:-). Det går fremad. Vil jeg sige. Og vi er ved godt mod. Jeg hilser og vi glæder os til snart at se jer:-). Måske hos Pia?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg tilfælles med Mascha Vang -og sneak peak på fotosession