Vi gjorde det! Vi fik det!

Mine 5 løbetips til begynderen

img_2517Så fik jeg langt om længe gang i løbestængerne igen. Og jeg kan ligeså godt sige det som det er.

At løbe er rædselsfuldt imens det står på, men det er BOMBEN bagefter.

Og i sidste weekend fik jeg fanme lokket manden med ud. Så vi satte ungerne i cykelvognen (bare uden cykel). I er flere der har spurgt på snappen og det er sådan én hér vi har.

Den fungerer fint til formålet og jeg elsker at den også kan bruges med cykel.

Men har selvfølgelig heller aldrig prøvet en rigtig løbevogn, så mit sammenligningsgrundlag er vældig snævert. Og nu ser jeg at man kan købe et løbekit til ovennævnte vogn. Flot Christina. Oh Well, jeg har aldrig sagt jeg var Pro løber.

Og så direkte til de 5 tips.

For at komme godt fra start i min løbetræning, og derved undgå at jeg stopper, før jeg overhovedet er begyndt, er der flere ting der spiller en rolle:

1. Jeg er stolt bare jeg har løbet 2 km. Og det gør jeg gerne de første 5-10 gange. For lige pludseligt. Lover jeg. Holder benene op med at føles som 2 stænger seriøs bly. Og man kan måske løbe 3 eller sågar 5 km. Og det er flot! Mega flot!

2. Jeg bruger Endomondo som heppekor! Hvis jeg eks. har en fornemmelse af at jeg er LIGE ved at runde næste kilometer, så fortsætter jeg til damen siger noget. Og så kan jeg løbe hver km og konkurrere med mig selv om at løbe den næste bare 2 sek hurtigere i snitfart.

3. Løbemusik! Jeg er glad for denne playliste på Spotify. 90’er for the win!!!

4. Udstyr. Ordentlige bukser, sko, og lag på lag trøjer. Jeg er selv stor fan af Kari Traa. Bare virkelig vigtigt at det sidder godt.

5. Længe har jeg manglet en holder til min tlf. Og fordi jeg render rundt med en iPhone 6sPLUS, er det os begrænset hvad der findes af gode til formålet. Lige indtil jeg igår stødte på denne frækkert! Som jeg nu har bestilt hjem i pink. Off course!

That was it!

Til de nysgerrige, så løber jeg ikke for at tabe mig. Jeg løber for at finde mit gode humør. Og min energi. Ironisk nok bliver jeg stjerne træt hvis ikke jeg dyrker sport. Og sur. Jeg bliver skidesur.

Men nu vil jeg vriste mig fri at min boblende datter, der pt ligger ovenpå mig. Snige hende tilbage i sengen, hænge sidste (af 7 maskiner) vasketøj op, pakke omtalte cykelvogn bagi bilen, og gøre klar med løbetøj og diverse tæpper. For imorgen står den på 5 km Alt for Damernes løb på Amager. En årlig og Mega hyggelig tradition i min familie.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Persille

    Haha. Jeg tænkte at du måske havde fundet noget ENDNU smartere end FlipBelt, som er det mest geniale til dato. Men det havde du ikke. Mit FlipBelt er helt uundværligt når jeg løber, du vil elske det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi gjorde det! Vi fik det!