Siden sidst #5

Gallap(æ)remiere og varm anbefaling

c1720353-f474-4128-8f7e-86255f1f9978

Jeg synes faktisk den fortjener en helt særlig anbefaling. Den er så fin, børnevenlig, sjov, og så er den et fantastisk supplement til efterårsferien. I søndags var vi til Gallap(æ)remiere på ‘Den utrolige historie -om den kæmpestore pære’. Og det er den jeg snakker om. Hele banden var afsted. Far og mor og børn.

Den kendte fortælling

Vi kender bogen særdeles godt fra godnatlæsningen, da August fik den i dåbsgave. Og vi har læst den maaaaange gange.

Selvom historien var fortolket en smule anderledes hist og her, var den stadig tro mod fortællingen og tosset sød. Man genkendte Jakob Martin Strids streg, og August hujede højlydt med på Sebastian, Mitcho og professor Glukoses eventyr.

Os lidt til de voksne

Til de voksne var der også et godt grin. I og med, at én af de fremtrædende karakterer er indtalt af Peter Frodin. Med alt hvad det indebærer af lummerhed og imellem linierne sjofelheder. Eller måske det kun var mig der hørte dem.

Og det med alderen?

Rent aldersmæssigt var den for farlig for vores Anna på 2,5. Men den var lige i skabet til August på 5. Og så varer den kun en god time.

Altså en varm anbefaling til efterårsferien. Eller andre grå dage. Her fra familien Honning.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #5