Kære dagbog #6 -368 METER!

Fra en baggård på Nørrebro

79681e57-8ad6-47e6-beeb-ce52d17ccdc5

Jeg faldt i søvn til Disney Sjov igår. Jeg havde set den komme, jeg kender mig selv godt nok til, at hvis jeg lægger min krop vandret efter 18. Så sover den. Hver gang! Det er sådan en indbygget feature jeg har. Mega praktisk nogle gange, andre gange (ofte), ret træls.

Det betød så os, at jeg imorges kl 5.56 var fuldstændig udsovet og meget vågen.

Og da hele hytten stadig sov, og jeg vidste at der var kollektionssalg med Stine A på Nørrebro et sted. Så hoppede jeg i bad og kørte til byen. Kun for at komme TRE TIMER for tidligt.

Jeg sikrede mig at der ikke stod en horde af damer i kø allerede (man ved aldrig) og kørte derefter til lagkagehuset på Frederiksberg hvor jeg var NUMMER TO (!!!) i køen. Købte min store Cafe Latte med kun et enkelt shot (JA det er meget mælk) og sukker (nej jeg har stadig ikke helt lært at drikke kaffe, siger nogen).

Kørte retur imod Nørrebro, sagde godnat til de sidste fulderikker og nattens dronninger, der i en fin symbiose med morgen’friske’ småbørnsfædre (ja jeg så flest mænd), dinglede til bageren eller hjem.

Nu sidder jeg her på jorden, i en solstråle. Klokken er kun lige blevet 8.00 og det åbner først kl 9.00. Jeg har drukket min varme mælk med sukker og spist fire bidder af min rugbolle.

Jeg har læst store dele af Internettet, fået ryddet op i mine apps og nu os skrevet et indlæg. Som jeg om lidt vil udgive.

Måske der ikke kommer en kæft, måske jeg om 30 min står forrest i en kilometerlang kø. Det må tiden vise. Det eneste jeg ved med sikkerhed er. At jeg skal tisse🙈.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Caroline

    Du skulle da komme forbi din kusine, der også vågner AAAAALT for tidligt 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dagbog #6 -368 METER!