Om at tage en chips (?) for holdet

Fitness i generationer, infirmariet, og date!

DSC_1075

Det er jo ikke det vilde der sker hér på matriklen. Alt imens at mit facebook (og Instagram) feed flyder over med eksotiske feriebilleder, om det så er med sne, Alper og kolde øl, eller sol, hvide sandstrande, og Piña Coladas, så sørger Honning Krukkerne for at pleje hinanden på kryds og tværs. Vi holder gang i bakterierne og humøret, og vildeste bedrift dagligt er hvem der skal stå lodret for at smøre leverpostejsmaden til frokosten.

I fredags var August hjemme fra børnehaven, oprindeligt mest for hyggen (og fordi vi fik en lidt dårlig start på dagen), det var inden vi vidste at han faktisk ville få svært ondt i maven blot få timer senere (muligvis derfor han var lidt tvær). Mormor, mig og Anna havde en gammel fitness aftale og den var vi da ikke sen til at hive August med på. Selvom det er begrænset hvad man når af træning, når man frivilligt hiver to lopper med, så fik vi faktisk roet et par kilometer, løftet lidt jern og heppet på hinanden.

Og jeg fik igen bekræftet at jeg har en bomstærk lille dreng. Allerede da August var 2 år kravlede han op i overkøjen på ungernes værelse, som en anden Tarzan. Han har den vildeste kropskontrol og styrke. Han ved præcis hvor lang han er, hvor meget hans fødder stikker ud og hvor mange diameter hovedet måler (billedligt talt, så klart´?). Det må være mig han har det fra. Uden lyv, inden jeg fik børn kunne jeg efter ganske få mavebøjninger frembringe en sixpack. Nu? Not so much. August har arvet hver en muskelfiber og kun efterladt æblekinderne til Anna.

I træningscenteret var der et sæt ribber og der gik ikke mere en 5 min, så var August kravlet op for at banke i loftet. “Se mor, jeg har kropskontrol” (Ja det sagde han. Ingen ved hvor han har det fra -Copycat!). En fredagstradition jeg godt kunne komme til at holde meget af. Og så går den iøvrigt hånd i hånd med min nul-sukker-aftale (ARH hvor må jeg ha været stiv da jeg lavede den…).

Efter en weekend, med fødselsdagsaflysninger, kogt kylling med asparges, ris og litervis af cola lader det faktisk til at de små Honning Krukke skuder endelig er ved at være på ret køl igen. Så meget at jeg (næsten) tør sætte penge på at jeg idag, onsdag, skal på date. MED MIG SELV! Åh gud. Hvilken luksus. Hvad jeg skal lave? Jeg aner det ret beset ikke. Det har unægteligt været lidt svært at planlægge, grundet infirmari statussen herhjemme. Men i virkeligheden er det os det jeg godt kan lide ved mine dates med mig. At jeg INGEN planer har, men kun går derhen hvor vinden blæser mig. Ungerne er afsat (såfremt de er friske) og jeg skal luftes.

Ifald jeg kommer afsted, vil jeg løbende holde jer opdareret på Instagram om min gøren og laden. Det plejer ikke at være kedeligt. Si´r jeg bare. Så følg endelig med på date dér.

Hav en fantastisk onsdag.

Kæmpe klem MamaC

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage en chips (?) for holdet