Juni måneds bedste køb

Farvel sut

 

Tulle har flere gange proklameret at NU brugte hun ikke sut længere. For blot 20 min. efter at hive i land igen. Den ene gang nåede vi sågar at lægge dem i en konvolut og gå ud og poste dem (i egen postkasse – barnet ved jo ikke noget om det hvem der ejer hvilke postkasser endnu). Da putningen indtraf, og sutten var savnet, løb vi ud og tjekkede om suttefeen havde hentet dem endnu. Det havde hun (heldigvis) ikke.

Den korte konklusion. De voksne herhjemme var ikke klar.

Og derfor var rygradden derefter. Men det var de igår. Bastian og jeg. Så hele ugen har vi forberedt Tulle på, at når det blev weekend, så skulle vi aflevere sutterne på suttetræet, hvorefter vi skulle købe en magisk bamse der kunne hjælpe til, hvis man savnede sin sut. Vi sagde også sådan noget med at hun var en stor pige, men det gad hun ikke være, så det prellede som vand på en gås.

 

#slutmedsut

Fredag aften blev hun puttet, ganske som hun plejer, med sut og det hele. Lørdag morgen pakkede vi dem alle (troede vi) sammen i en lille plastik pose, klippede et bette hul og bandt et rødt silkebånd i. Så søgte vi på `suttetræet´ på Google Maps (jup det kan man), og satte kursen imod Frederiksberg Have. Efter en mindre vandring og godt 3000 skridt, fandt vi det. Vi havde ladet ungerne `finde´ det. Så det endte med at blive en slags skattejagt og de blev mega stolte da de så det først. Vi tog os god tid, og begge børn fandt det yderst interessant og spændende og måtte rundt og pille og kigge på samtlige sutteting. Vi fandt et godt spot, og Bastian løftede Anna op, så hun selv kunne hænge sine sutter. Jeg filmede (og tudede). Fin arbejdsfordeling.

Vi hang ud lidt længere, indtil vi fornemmede at det var fint, og bad Anna vinke farvel til sine sutter. Hun havde gjort det meget klart for os at det kun var hende der måtte vinke. Ikke voksne. Og så sagde hun højt at nu kunne suttefeen godt hente dem, og tage dem med sig op i sit sutteslot.

Vi forlod glade og modige og stolte Frederiksberg have. Belønnede børnene med en is, og de voksne med en kaffe. Gik 3000 skridt tilbage til bilen, og kørte til Build a Bear ved Tivoli. Fandt parkering (vi tror den var lovlig) lige overfor Joe and the Juice -rimelig heldigt. Og usandsynligt.

En magisk bamse

Brugte godt en time i bamse butikken på at bygge en bamse. Anna fik lov at vælge en lyd, en duft og et hjerte der kunne banke. Så krammede hun den til hun syntes den var perfekt, og gav hjertet en masse kærlighed og klogskab med sig ind i form af kys og gnubben på panden. Alt imens moren tudede. Igen. WTF!?

Så nu er familien en lyserød fe bamse der lugter af bobletyggegummi (???), siger tryllelyde og hedder ELSA KÆRLIGHED, rigere.

Men en sut fattigere.

Klokken er i skrivende stund 20.58 og Anna har været uden sine sutter i 34 timer. Hun har kun bedt om dem 4 gange, og har 3 af gangene accepteret at svaret var; “Jamen dem har vi jo afleveret”, med et “nårh ja!” som Anna kan sige det. Kun her til aften har hun haft et mindre melt down, men hun var skvattet om i bilen kl 17 og nåede halvanden times lur, for så at vågne, træt, forvirret, sulten og groggy. Efter en times gråd, bad hun til slut om hun måtte få sin sut. Velvidende at Bastian havde én i lommen, som vi havde fundet i bilen under autostolen, var vi standhaftige, og hun fik den ikke.

Så konklusionen må være at både Anna og hendes voksne er RET SÅ SEJE!!!! Ikk´?

Et godt råd? Åha, jeg ved det ikke. Men måske følgende kunne være godt at overveje:

  1. Gør det når I som voksne føler jer 100% klar (VIGTIGT, de små kravl gennemskuer os lige med det samme)
  2. Læg en plan
  3. Forbered barnet stille og roligt
  4. På selve farvel dagen ->giv jer god tid. Lad barnet beslutte (så vidt det er muligt) hvornår det er klar til at vinke farvel. Jeg tænker ikke det er godt at have en bagkant, så man stresser. Vær i det med barnet.

Giver det mening?

Og I kan godt!!! Det ved jeg! Det der gjorde mig klar var, at jeg kunne se at Annas bid var begyndt at tage form efter sutten. Og så tændte mit alarmberedskab sig, og jeg fik flashback til togskinnerne i folkeren.

#slutmedsut

Man kan iøvrigt se vores suttestory i højdepunkter på Instagram.

Vil I læse om dengang min store dreng smed sutterne og fandt tre små fisk i sin cola? Så er det lige hér.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni måneds bedste køb