For 5 år siden...

Farvel, ferie, og en flitsbue på Sølvgade!

img_0025Vi havde ædt os igennem 50 rundgange af det løbende sushi, da fødselsdagsbarnet sagde “Mor!? Jeg tror vi skal køre hjem nu! Jeg har spist for meget!”. Alt imens han klappede sig stolt på maven.

Vi spændte ben for den søde tjener på Nagoya Sushi i Sølvgade (som jeg godt kan anbefale, hvis man er til running), og betalte. Vi nåede knap ud af døren, førend barnet i trodsalderen (altså den bette) proklamerede at hun på INGEN måde var færdig med at spise. Det lød ca. sådan hér: “Anna fise mere mad!”. Og så cirka sådan her ud: Barnet lavede flitsbuen og kastede sig ned midt på Sølvgades fortorv. YAY! (tænkte ingen voksen nogensinde i den situation).

Den bette lurede hurtigt at metoden ikke var rentabel. Fik stablet sig på benene. Og begyndte at gå imod Nørreport. Stik modsat resten af honningkrukkerne (altså os).

Vi fik hende indfanget. Kørte forbi det vi pt kalder hjem, hældte begge børn i bleer og nattøj, hapsede dyner under armen, og kørte til Hareskov By. For at vise ungerne deres nye legeplads.

Det var et hit. Vi lod dem ikke lege, men vi talte varmt om alle de ting de kunne prøve, og mærkede hvor spændende (på den fede) måde de syntes det var.

Især den store var helt på! Og det har det med at smitte af på lillesøster. Thank god for at det faldt i god jord.

På hjemturen faldt fødselsdagsbarnet i søvn.

Så han blev båret i seng, og hun blev puttet af 88 omgange indtil hun kapitulerede. Alt imens de voksne fik tømt både kælder, skur og hus generelt for smid-ud-ting. Storskrald her til morgen I ved.

Nu er det så imorgen. Det er slut. Det er sidste dag. Sidste dag i den institution (der iøvrigt hedder Lærkereden og ligger i Brønshøj), som vi har været tilknyttet i 4 år. Jeg har (fra to dage inde) siddet en række år i forældrerådet, jeg har sludret og tudet med pædagogerne. Jeg har afleveret det vigtigste guld i mit liv til dem. Hver dag. I mange timer. Imorgen skal vi sige farvel til hinanden.

Jeg ved snart ikke hvem det er hårdest for? Mig eller børnene. Nok mest det første. Oh sjit! Imorgen bliver ikke sjov. For jeg hader farveller. Som jeg skrev om hér.

Det hele gik så stærkt med at få plads i den nye institution, så nu skal vi sige farvel på et tidspunkt hvor alle vennerne stadig er på ferie. AV mit hjerte. Vi må tage på visit om en måneds tid. Det tror jeg.

Så imorgen står den på uddeling af ispinde. En dejlig dag i børnehave og vuggestue. Og når vi henter. Henter vi det hele. Og checker ud for sidste gang i verdens bedste børnehave. For at gå på 3 ugers ferie sammen.

Det skal nok gå! Siger jeg til mig selv. Det skal nok gå.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 5 år siden...