Jeg har en drøm! -Vil I hjælpe mig?

I ER FOR VILDE!

KLASK! Sagde det, da jeg faldt på røven. Billedligt talt, så klart. Efter at have hentet første rapport med respondenter. For…..

….igår trykkede jeg håbefuldt, og med dirrende fingre, udgiv.

Udgiv til et indlæg som betyder utroligt meget for mig. Ikke fordi der stod synderligt meget i det. Eller fordi det gjorde mit liv mindre hemmelighedsfuldt. Snarere tværtom.

Men jeg løftede sløret, og afslørede (GUUUD LIGE NU går det op for mig hvorFOR det hedder AF slørede.. HAHA. Man LØFTER sløret. Man AF slører. AHA!).

Nå men jeg afslørede at jeg har gang i noget. Noget stort. Noget spændende. Og noget fuldstændig vanvittigt. Og så håbede jeg inderligt at I ville hjælpe med at svare.

Min partner in crime, Louise, og jeg. Havde aftalt at vi, som min., skulle have 50 besvarelser. Og så håbede vi at vi kunne snige den op på 200 inden onsdag aften. Altså onsdag som i om 4 dage.

Nu har jeg lige trukket rapporten.

330 respondenter! HOLD.NU.KAJE!!!

I er jo pisse søde!!! TAK! TAK TAK TAK TAK!!!!

Årh MANNER jeg håber vi har gang i noget godt. For MANNER hvor gad jeg godt have jer med på denne rejse.

Det var faktisk bare det jeg ville. TAK!

Og hav en forrygende aften. Og nat!

Vi ses imorgen.

KLEM fra en varm dyne, og et køligt soveværelse, hvor jeg nu vil lukke mine øjne og drømme om kolde øl og drinks med paraplyer.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en drøm! -Vil I hjælpe mig?