6 øjeblikke hvor dit barn er til salg...-billigt

En party abe, en mund orgasme og en vinder!

orgasme kage

Uret sagde 5.50, mine øjne (og krop) sagde. SOOOOOV for helvede. SOV det bedste du har lært. Alt før 7 er NAT! En mindre detalje vi ikke har fået lært A-mennesket. A som i Anna. Hun er den vildeste party abe fra morgenstunden. Normalt vågner hun omkring kl 6.30, og så er hun pisse sød til at sidde og småsludre med henholdsvis sutten, den tomme sutteflaske og mine næsebor, ovenpå ved siden af mig, indtil jeg kapitulerer og står op med hende kl 7. Men imorges var klokken altså 5.50. Og hvis ikke det var fordi 1. Jeg lå på tværs af sengen (?) som i 90grader på tværs (???), 2. Begge børn var ved min side (og lå på tværs). Så ville jeg været blevet liggende med lukkede øjne og forsøge at klemme lidt mere søvn ud af baby.

Men imorges sørgede Anna altså for at vække os allesammen. Og hvor hun nøjes med pludren, begynder August at tale. Og selvom jeg var ved at kaste op af træthed, var det alligevel den bedste måde at vågne på, lige imorges. Anna ligger og møffer rundt ovenpå August. Jeg kan høre han siger et eller andet og går ud fra det handler om at hun skal flytte sin mås fra hans hoved. Så jeg tager affære og flytter blenumsen om på den anden side af mig. Hvortil August højlydt brokker sig “Moaar, kom tilbage med Anna. Jeg ville jo putte med hende”. Jaja bevares og hvor iøvrigt MEGA MØG SØDT!!! Kæft hvor jeg elsker mit afkom!

Dagen idag har jeg tilbragt i 3 dejlige damers selskab. 3 bloglegaer. Et ord jeg selv fandt på igår, jeg synes det er pisse smart og meget beskrivende. Vi har drukket kaffe, spist franskbrød (deres bedste sællert ifølge søde bagerdame på Østerbro) med ost og fået en ualmindelig lækker chokoladekage bagt af Tina. Og som hun sagde da vi spurgte efter opskriften. “Den har Squash i og den ligger allerede på bloggen. Bare søg på `Mund orgasme´”. HAHAHA Det er sgu Lillemor i en nøddeskal. Det var Cecilie der lagde hus til. Sku´ hun aldrig ha´ gjort. Vi blev hængende i 5 timer. Både Tina, Cana og undertegnede. UNDSKYLD Cecilie og Thor. M E N  P I S S E  H Y G G E L I G T.

Og så var der jo den der konkurrence. Min blog har nu officielt eksisteret i 1 år. 1 HELT ÅR der tæller 233 udgivne indlæg, 56 kladder og ialt 1020 kommentarer. 1 klumme i Gravid magasinet (udkommer til Maj, men er skrevet), flere foredrag og enkelte gæsteindlæg og artikler.

Men det har vi jo fejret med en gave til jer. So lets get to it. August fik lov at være længe oppe for at hjælpe med at trække en vinder. Hvilket I kan se i videoen nedenfor. Så STORT TILLYKKE TIL (trommehvirvel): Caroline -jeg sender en mail til dig asap. Og MEGA TAK TIL ALLE JER DER DELTOG. Og til Jewelry By Anne Mette Djernæs, Specialday, Maybritt Krewald og RAM´N.

vinder

 

vinder 2

Håber I har haft en fremragende solskinsfyldt mandag. Om det var med rejemadder eller Nutella boller.

Klem Mama C

Fotocredit af mund orgasmen (kagen øverst) går iøvrigt til Cecilie fra tregodegrunde

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 øjeblikke hvor dit barn er til salg...-billigt