Hjerteløber -Ville du løbe for en andens liv?

Tænker du over det?

“Hvem kommer først?”

Hører man sig selv råbe med en stemme så entusiastisk, at selv den mest garvede pædagog ville blive misundelig.

Situationen er tidlig morgen, man skal ud af døren. Og begge børn skal helst med. Man er i sidste øjeblik og det føles som om at alle løber i otte retninger, og ingen af dem er ud af døren. Man griber det nemmeste værktøj man har ved hånden, konkurrence værktøjet, og kaster det efter børnene.

Den virker HVER gang tænker man!

Fire sekunder efter skændes de. Bravt! 

“NEEEIII, jeg kom først. Nei JEG kom først. NEI JEG KOM FØRST! MOAAAAAAR!??!!”

Man trækker vejret og går direkte ind i konflikten. For at løse den.

Jeg siger ikke der er en sammenhæng. Men min logiske sans siger mig der godt kan være. Og ærligt? Mine børn er umulige i mange sammenhænge. Oh yes! Men de er sjældent sådan ægte uvenner. Faktisk hjælper de ret ofte hinanden. Som om de er hinandens wingmen. De er et lille team i familien. Og hver gang jeg ser dem samle hinanden op fra gulvet. Bliver jeg lykkelig indeni.

Jeg siger ikke der er en sammenhæng. Men måske der er?

For prøv at tænke over det? Hver gang man laver en konkurrence imellem børnene. Skaber man to konkurrenter. To modstandere. To der vil gøre alt for at vinde over den anden. Er det nødvendigvis godt? Og kunne man gøre noget der istedet styrkede deres samarbejde og teamspirit? Vende situationen på hovedet?

Jeg bruger også “Hvem kommer først” værktøjet. Ofte. Men istedet for at sige “Hvem kommer først af jer to?”

Så sætter jeg altid de to børn på hold SAMMEN, enten imod mig selv, eller begge de voksne.

Og ved I hvad?

Ret ofte ender det med at de hjælper hinanden afsted for at komme i mål.

Måske er der en sammenhæng?

En sød kvinde sagde til mig den anden dag til en sommerfest, hvor snakken faldt på søskende, og jeg igen stod og talte min egen idé ned med sætninger som: “Jeg ved jo ikke hvordan de havde været sammen, hvis jeg havde gjort det anderledes?”.
Hvortil hun svarede “Men kan det skade noget? Der kan vel INTET skidt komme ud af det! Og måske det faktisk virker? Min logik siger mig det samme”.

Så nu giver jeg den videre. Fra mig til jer:-).

Iøvrigt beklager jeg stilheden herinde, men begge jobs kræver en del for tiden, noget med en to do liste der skal indhentes efter sommeren i TDC, og noget med et stort launch af vores egen virksomhed i November, samt to messer vi nu har bestilt stand på.

Håber I har det dejligt derude. Og HUSK! Jeg elsker at skrive til jer, og jeg elsker endnu mere hvis jeg kan se I kan lide det i form af likes, og endnu `gernerer´ ved at dele mine indlæg, hvis der er noget der fanger jer.

Hav en skøn aften, nu vil jeg smutte i løbetøjet og nappe en 5´er inden det går løs med DHL imorgen, og snart en halvmarathon. GOSH!

PHOTO CREDIT: JESS LYCOOPS

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteløber -Ville du løbe for en andens liv?